Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Сардельки з свинини, сорт вищий, 1 кг, Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг
Очікувана вартість
180 700,00 UAH
UA-2024-04-05-005080-a d31fcc527b1747fa8027b293cf6fa174
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Зелінський Віталій Ігорович

+380342757739 NGU1241@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 05 квітня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Військова частина 1241 Національної гвардії України
Код ЄДРПОУ: 14323422
Місцезнаходження: Україна , Івано-Франківська обл., Івано-Франківськ,
Контактна особа: Зелінський Віталій Ігорович
+380342757739
NGU1241@ukr.net
Категорія: Замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти


Поставку товару здійснювати партіями згідно заявок Замовника, силами і за рахунок Продавця
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1040 кілограм
Сардельки з свинини, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 76005, Україна, Івано-Франківська область, м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 12 квітня 2024  —  31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
195 кілограм
Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 76005, Україна, Івано-Франківська область, м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 12 квітня 2024  —  31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти

Тендерна документація

05 квітня 2024 12:19
договір ПРОЕКТ М_ясні продукти.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Вид Можливі значення:
  • сардельки
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки Можливі значення:
  • напівкопчена
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • курятина
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 10 квітня 2024 14:10

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП ГОЛОВАТЮК СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ 151 723,00
    UAH
    151 723,00
    UAH
    Специфікація Документи
    ТОВ Алан 159 900,00
    UAH
    159 900,00
    UAH
    Специфікація Документи
    ТОВ "ШЕІЛ" 161 612,10
    UAH
    161 612,10
    UAH
    Специфікація Документи
    ТОВ "ЄВРО ВІК" 166 529,00
    UAH
    166 529,00
    UAH
    Специфікація Документи
    ТОВ "ПРАЙМ ТЕРРА" 169 910,00
    UAH
    169 910,00
    UAH
    Специфікація Документи
    ТОВ "Проскурів-Агро" 173 095,00
    UAH
    173 095,00
    UAH
    Специфікація Документи
    ТОВ Торговий Дім "Галицька Свіжина" 173 608,50
    UAH
    173 608,50
    UAH
    Специфікація Документи
    ДП "М'ЯСО БУКОВИНИ" ВАТ "НОВОСЕЛИЦЬКИЙ ПТАХОКОМБІНАТ" 179 075,00
    UAH
    179 075,00
    UAH
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС" 179 920,00
    UAH
    179 920,00
    UAH
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    10 квітня 2024 13:38
    Електронний підпис
    10 квітня 2024 13:35
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    08 квітня 2024 11:14
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    08 квітня 2024 11:47
    Електронний підпис
    08 квітня 2024 11:47
    Електронний підпис
    08 квітня 2024 11:42
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена

    Публічні документи

    08 квітня 2024 14:23
    Електронний підпис
    08 квітня 2024 14:23
    Електронний підпис
    08 квітня 2024 13:20
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена

    Публічні документи

    05 квітня 2024 17:02
    Електронний підпис
    05 квітня 2024 17:02
    Електронний підпис
    05 квітня 2024 17:01
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена

    Публічні документи

    06 квітня 2024 12:31
    Електронний підпис
    06 квітня 2024 12:28
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена

    Публічні документи

    05 квітня 2024 17:44
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    08 квітня 2024 17:04
    Електронний підпис
    08 квітня 2024 17:04
    Електронний підпис
    08 квітня 2024 17:03
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена

    Публічні документи

    08 квітня 2024 10:34
    Електронний підпис
    08 квітня 2024 10:33
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП ГОЛОВАТЮК СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ
    #2514617416
    Переможець 151 723,00
    UAH
    10 квітня 2024 14:54

    Документи

    10 квітня 2024 14:54
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 10 квітня 2024 14:54

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП ГОЛОВАТЮК СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ
    #2514617416
    151 723,00
    UAH
    Документи

    Документи

    10 квітня 2024 14:54
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    16 квітня 2024 15:07