Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

код ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо, (Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг (код ДК 021:2015 – 15112130-6 Курятина); Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143, 1 кг (код ДК 021:2015 – 15112130-6 Курятина))
Очікувана вартість
197 336,00 UAH
UA-2024-04-04-013005-a c5c81f377dcf4bf193eb09966ee83317
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Інна Євсюкова

+380577255489 pansionat7@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 04 квітня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальна установа Харківський геріатричний пансіонат ветеранів праці Харківської обласної ради
Код ЄДРПОУ: 05425307
Місцезнаходження: 61177, Україна , Харківська обл., м. Харків, вул. Ігоря Муратова, буд. 7
Контактна особа: Інна Євсюкова
+380577255489
pansionat7@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Строк (термін) поставки (передачі) Замовнику першої партії товару:
Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг - у кількості 200 кг – з дати укладення договору до 15 квітня 2024 року включно.
Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143, 1 кг - у кількості 200 кг – з дати укладення договору до 15 квітня 2024 року включно.
Наступні поставки Товару здійснюються Постачальником поетапно, дрібними партіями, відповідно до потреб Замовника, без обмежень мінімального обсягу кількості Товару в межах однієї поставки (одного замовлення) Товару, в обсягах та у строк визначений замовленням (заявкою) Замовника, протягом 3 (трьох) робочих днів з моменту отримання замовлення (заявки). Замовлення (заявка) на отримання партії Товару здійснюється Замовником за телефоном (в тому числі може здійснюватися шляхом використання мессенджерів Viber, WhatsApp, Telegram) та додатково може дублюватися на електронну адресу Постачальника, що зазначені у розділі 14 цього договору.
Строк (термін) поставки (передачі) всього обсягу товару – з дати укладення договору до 31 грудня 2024 року включно.
Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником у робочі дні (з 08-00 до 12-00 год.).
Допускається відхилення ваги товару на кратність кг у одиниці пакування.
Сторони можуть погодити інший Графік поставки товару за взаємною згодою Сторін.
Масова частка вологи, яка виділяється під час розморожування замороженого м’яса птиці, не повинна перевищувати 4 %, у відповідності з пунктом 5.2.10. ДСТУ 3143:2013 М’ясо птиці. Загальні технічні умови. Зі зміною № 1.
За вгодованістю тушки птиці всіх видів у відповідності з пунктами 5.2.1., 5.2.2. ДСТУ 3143:2013 М’ясо птиці. Загальні технічні умови. Зі зміною № 1 повинні відповідати в тому числі наступним вимогам:
Кури перша категорія: М’язи добре розвинуті. Форма грудини округла. Відкладення підшкірного жиру на грудині, животі та у вигляді суцільної смуги на спині. Кіль грудної кістки окостенілий (твердий), не виділяється.
Кури друга категорія: М’язи розвинуті задовільно. Форма грудини кутаста. Незначні відкладення підшкірного жиру в нижній частині живота і спині. Жирових відкладень може не бути за цілком задовільно розвинутих м’язів. Кіль грудної кістки окостенілий (твердий), виділяється.
Зовнішній вигляд тушок: Поверхня суха, незавітрена, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові.
Стан шкіри: Чиста, суха, незавітрена, без подряпин, плям та синців.
Товар повинен бути запакований у спожиткове паковання, а саме кожна одиниця товару - Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143, 1 кг повинна бути запакована у окремий поліетиленовий пакет, із зазначенням на пакеті найменування товару, ваги товару, відповідності товару вимогам ДСТУ 3143, згідно з вимогами пункту 9.2.1. ДСТУ 3143:2013 М’ясо птиці. Загальні технічні умови. Зі зміною № 1, відповідно до якого додаткові вимоги до пакування можуть бути обумовлені у договорі.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
800 кілограм
Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61177, Україна, Харківська область, місто Харків, ВУЛИЦЯ ІГОРЯ МУРАТОВА, будинок 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1600 кілограм
Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61177, Україна, Харківська область, місто Харків, ВУЛИЦЯ ІГОРЯ МУРАТОВА, будинок 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

04 квітня 2024 23:53
_1511 М'ЯСО КУР.doc
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
З шкірою Можливі значення:
  • Так
  • Наявність кісток Можливі значення:
  • Так
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • стегно
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • кури-тушки
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 09 квітня 2024 06:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП КУЛАЧКОВСЬКА ВІКТОРІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА 158 160,00
    UAH з ПДВ
    158 160,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІСПОЛІН ПЛЮС» 179 136,00
    UAH з ПДВ
    179 136,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ОПТІМУМ МІТ" 188 000,00
    UAH з ПДВ
    188 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    08 квітня 2024 17:12
    Електронний підпис
    08 квітня 2024 17:11
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки

    Публічні документи

    06 квітня 2024 19:37
    Електронний підпис
    06 квітня 2024 19:35
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки

    Публічні документи

    08 квітня 2024 18:12
    Електронний підпис
    08 квітня 2024 18:11
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП КУЛАЧКОВСЬКА ВІКТОРІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА
    #3163207286
    Переможець 158 160,00
    UAH з ПДВ
    09 квітня 2024 12:59

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 09 квітня 2024 12:59

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП КУЛАЧКОВСЬКА ВІКТОРІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА
    #3163207286
    158 160,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    11 квітня 2024 23:41
    П24 11.04.2024 Кури.pdf укладений
    11 квітня 2024 23:39