Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт перший, 1 кг; Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг; Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг; Ковбаса варена з свинини, сорт перший, 1 кг; Сардельки з свинини, сорт вищий, 1 кг
Очікувана вартість
930 006,00 UAH
UA-2024-03-29-002647-a 1b169b1c5813474393ad81b0c0bb2018
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Вадим Войтов

+380382716362 v.voitov@ngu.gov.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 29 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Військова частина 3053 Національної гвардії України
Код ЄДРПОУ: 08803796
Місцезнаходження: Україна ,
Контактна особа: Вадим Войтов
+380382716362
v.voitov@ngu.gov.ua
Категорія: Замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти


Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт перший, 1 кг; Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг; Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг; Ковбаса варена з свинини, сорт перший, 1 кг; Сардельки з свинини, сорт вищий, 1 кг.

Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2024 року
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
756 кілограм
Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
1008 кілограм
Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
1008 кілограм
Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
378 кілограм
Ковбаса варена з свинини, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
2016 кілограм
Сардельки з свинини, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти

Тендерна документація

29 березня 2024 11:01
Договір на м'ясопродукти.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • За способом обробки Можливі значення:
  • напівкопчена
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • варено-копчений
  • Вид виробу Можливі значення:
  • шинка
  • М'ясна сировина Можливі значення:
  • свинина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • варено-копчений
  • Вид виробу Можливі значення:
  • грудинка
  • М'ясна сировина Можливі значення:
  • свинина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Вид Можливі значення:
  • ковбаса варена
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Вид Можливі значення:
  • сардельки
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 03 квітня 2024 11:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП Мельник К.В. 738 150,84
    UAH з ПДВ
    738 150,84
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Приватне підприємство "Агропродукт" 772 254,00
    UAH з ПДВ
    772 254,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "Проскурів-Агро" 818 634,60
    UAH з ПДВ
    818 634,60
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС" 891 000,00
    UAH з ПДВ
    891 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    02 квітня 2024 13:56
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу шинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу грудинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки

    Публічні документи

    02 квітня 2024 12:09
    Електронний підпис
    02 квітня 2024 12:05
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу шинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу грудинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки

    Публічні документи

    29 березня 2024 14:02
    Електронний підпис
    29 березня 2024 14:01
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу шинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу грудинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина

    Публічні документи

    03 квітня 2024 10:55
    Електронний підпис
    03 квітня 2024 10:54
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу шинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу грудинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП Мельник К.В.
    #3042101469
    Переможець 738 150,84
    UAH з ПДВ
    04 квітня 2024 15:54

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 04 квітня 2024 15:54

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП Мельник К.В.
    #3042101469
    738 150,84
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    12 квітня 2024 17:10
    Договір 104_1.PDF укладений
    12 квітня 2024 14:40