Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене
Очікувана вартість
2 824,00 UAH
UA-2024-03-28-007520-a ● 6b5aebf6c7c240119c047960e32fc230
Закупівля без використання електронної системи
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
28 березня 2024
Інформація про замовників
Найменування: | Центр професійно-технічної освіти м.Житомира |
Код ЄДРПОУ: | 02543584 |
Вебсайт: | https://cpto.zt.ua/ |
Місцезнаходження: | 10009, Україна , Житомирська обл., м. Житомир, вул. Селецька, 5 |
Контактна особа: |
Віта Лугина +380412482035 zt_cpto@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
12 кілограм
Філе куряче охолоджене
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
10009, Україна, Житомирська область, м. Житомир, Селецька 5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
26 березня 2024
—
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15112130-6 — Курятина
8 кілограм
Стегно куряче охолоджене
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
10009, Україна, Житомирська область, м. Житомир, Селецька 5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
26 березня 2024
—
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15112130-6 — Курятина
Тендерна документація
28 березня 2024 15:15 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ПАВЛЕНКО ОЛЕНА ВАЛЕНТИНІВНА #2972606709 |
Переможець |
2 824,00
UAH
|
28 березня 2024 15:15
|
Ціни за одиницю:
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість | Одиниці виміру | Ціна за одиницю |
---|---|---|---|
Філе куряче охолоджене | 12 | кілограм |
152,00
UAH
|
Стегно куряче охолоджене | 8 | кілограм |
125,00
UAH
|