Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг,Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг,Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг,Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг,Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг,Печінка яловича, охолоджена, 1 кг,Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг,Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Очікувана вартість
542 880,00 UAH
UA-2024-03-28-002348-a 4ef40917b696475d8483bdfe24ed97f1
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Сергій Миколайович Бовсунівський

380442492586 zakupivlidut@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 28 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій
Код ЄДРПОУ: 38855349
Вебсайт: http://www.dut.edu.ua/ua/
Місцезнаходження: 03110, Україна , Київська обл., Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ СОЛОМ'ЯНСЬКА, будинок 7
Контактна особа: Сергій Миколайович Бовсунівський
380442492586
zakupivlidut@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Місце поставки: вул. Солом'янська, 7, умови поставки згідно проєкту договору.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
200 кілограм
Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03110, Україна, Київська область, Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ СОЛОМ'ЯНСЬКА, будинок 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 квітня 2024  —  31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
800 кілограм
Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03110, Україна, Київська область, Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ СОЛОМ'ЯНСЬКА, будинок 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 квітня 2024  —  31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
800 кілограм
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03110, Україна, Київська область, Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ СОЛОМ'ЯНСЬКА, будинок 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 квітня 2024  —  31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
500 кілограм
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03110, Україна, Київська область, Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ СОЛОМ'ЯНСЬКА, будинок 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 квітня 2024  —  31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
600 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03110, Україна, Київська область, Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ СОЛОМ'ЯНСЬКА, будинок 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 квітня 2024  —  31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
200 кілограм
Печінка яловича, охолоджена, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03110, Україна, Київська область, Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ СОЛОМ'ЯНСЬКА, будинок 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 квітня 2024  —  31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
200 кілограм
Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03110, Україна, Київська область, Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ СОЛОМ'ЯНСЬКА, будинок 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 квітня 2024  —  31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
200 кілограм
Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03110, Україна, Київська область, Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ СОЛОМ'ЯНСЬКА, будинок 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 квітня 2024  —  31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

28 березня 2024 10:39
Проект Договору М'ясо 2024.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • стегно без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • корейка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • окіст без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • стегно
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Наявність кісток Можливі значення:
  • Так
  • З шкірою Можливі значення:
  • Так
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 02 квітня 2024 11:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "М'ЯСНИЧОК" 514 080,00
    UAH з ПДВ
    514 080,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ Зернопром 527 800,00
    UAH з ПДВ
    527 800,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ „ПЕРША М'ЯСНА КОМПАНІЯ“" 530 436,00
    UAH з ПДВ
    530 436,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "БІЛЬМОВИЧ ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА" 531 400,00
    UAH з ПДВ
    531 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "АБ ЛІДЕР" 539 000,00
    UAH з ПДВ
    539 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ЛАШХІА ЛАША ОМАРОВИЧ" 542 300,00
    UAH з ПДВ
    542 300,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    31 березня 2024 20:40
    Електронний підпис
    31 березня 2024 20:40
    Електронний підпис
    31 березня 2024 20:39
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Публічні документи

    29 березня 2024 15:55
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    28 березня 2024 13:27
    Електронний підпис
    28 березня 2024 13:27
    Електронний підпис
    28 березня 2024 13:14
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Публічні документи

    31 березня 2024 21:25
    Електронний підпис
    31 березня 2024 21:25
    Електронний підпис
    31 березня 2024 21:24
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Публічні документи

    01 квітня 2024 13:00
    Електронний підпис
    01 квітня 2024 13:00
    Електронний підпис
    01 квітня 2024 12:58
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Публічні документи

    31 березня 2024 21:01
    Електронний підпис
    31 березня 2024 21:01
    Електронний підпис
    31 березня 2024 21:01
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "М'ЯСНИЧОК"
    #39203222
    Переможець 514 080,00
    UAH з ПДВ
    04 квітня 2024 09:36

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 04 квітня 2024 09:36

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВ "М'ЯСНИЧОК"
    #39203222
    514 080,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    08 квітня 2024 08:47
    Договір 73 М'ясничок 04.2024.pdf укладений
    08 квітня 2024 08:47