Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг,Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг,М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг,Печінка яловича, охолоджена, 1 кг,Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг,Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Очікувана вартість
464 000,00 UAH
UA-2024-03-27-007186-a 13b48ac4f1b84c69a4b32f09f0ec6a45
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Григоренко Ольга Миколаївна

380432439101 gnizdechko@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 27 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ВІННИЦЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР "ГНІЗДЕЧКО" ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 20097071
Місцезнаходження: 21029, Україна , Вінницька обл., Вінниця, ВУЛИЦЯ ХМЕЛЬНИЦЬКЕ ШОСЕ, будинок 110
Контактна особа: Григоренко Ольга Миколаївна
380432439101
gnizdechko@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Поставка щодня, невеликими партіями по 5-15 кг. Післяоплата протягом 30 днів з моменту поставки. Філе птиці повинно бути охолоджене, свіже. Колір м’яса від блідо-рожевого до рожевого. М’ясо вищого гатунку, має відповідати органолептичним показникам відповідного продукту. М’ясо яловичини має відповідати характеристикам молодої телятини. Колір - від світло-рожевого до червоного. Запах м’яса повинен бути властивий доброякісному м'ясу без сторонніх запахів. Печінка теляча свіжа.Товар повинен бути з необхідним маркуванням (дата і час виготовлення). М’якоть та вирізка повинні бути не заморожені, без жил та плівок, без залишків шкіри та внутрішніх органів.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
140 кілограм
Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 21029, Україна, Вінницька область, Вінниця, ВУЛИЦЯ ХМЕЛЬНИЦЬКЕ ШОСЕ, будинок 110
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
140 кілограм
Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 21029, Україна, Вінницька область, Вінниця, ВУЛИЦЯ ХМЕЛЬНИЦЬКЕ ШОСЕ, будинок 110
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
900 кілограм
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 21029, Україна, Вінницька область, Вінниця, ВУЛИЦЯ ХМЕЛЬНИЦЬКЕ ШОСЕ, будинок 110
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
140 кілограм
Печінка яловича, охолоджена, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 21029, Україна, Вінницька область, Вінниця, ВУЛИЦЯ ХМЕЛЬНИЦЬКЕ ШОСЕ, будинок 110
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
500 кілограм
Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 21029, Україна, Вінницька область, Вінниця, ВУЛИЦЯ ХМЕЛЬНИЦЬКЕ ШОСЕ, будинок 110
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
500 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 21029, Україна, Вінницька область, Вінниця, ВУЛИЦЯ ХМЕЛЬНИЦЬКЕ ШОСЕ, будинок 110
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

27 березня 2024 14:24
Проєкт договору мясо.doc
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • вирізка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • корейка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • стегно без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 30 березня 2024 17:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "М'ЯСНИЧОК" 348 990,00
    UAH з ПДВ
    348 990,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "БІЛЬМОВИЧ ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА" 359 500,00
    UAH з ПДВ
    359 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "М'ЯСНИЙ ДІМ ПЛЮС" 361 720,00
    UAH з ПДВ
    361 720,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ЛАШХІА ЛАША ОМАРОВИЧ" 369 240,00
    UAH з ПДВ
    369 240,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Мельник К.В. 406 320,00
    UAH з ПДВ
    406 320,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "БІЛАН АНТОН БОРИСОВИЧ " 409 520,00
    UAH з ПДВ
    409 520,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    30 березня 2024 15:56
    Електронний підпис
    30 березня 2024 15:56
    Електронний підпис
    30 березня 2024 15:55
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина вирізка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Публічні документи

    30 березня 2024 15:49
    Електронний підпис
    30 березня 2024 15:49
    Електронний підпис
    30 березня 2024 15:48
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина вирізка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Публічні документи

    28 березня 2024 11:36
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина вирізка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні

    Публічні документи

    30 березня 2024 15:45
    Електронний підпис
    30 березня 2024 15:45
    Електронний підпис
    30 березня 2024 15:44
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина вирізка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Публічні документи

    28 березня 2024 11:37
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина вирізка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні

    Публічні документи

    27 березня 2024 16:06
    Електронний підпис
    27 березня 2024 16:06
    Електронний підпис
    27 березня 2024 16:05
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина вирізка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "М'ЯСНИЧОК"
    #39203222
    Рішення скасоване 348 990,00
    UAH з ПДВ
    08 квітня 2024 09:53
    ТОВ "М'ЯСНИЧОК"
    #39203222
    Відхилено 348 990,00
    UAH з ПДВ
    08 квітня 2024 09:53
    ФОП "БІЛЬМОВИЧ ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА"
    #2612017827
    Рішення скасоване 359 500,00
    UAH з ПДВ
    15 квітня 2024 10:21
    ФОП "БІЛЬМОВИЧ ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА"
    #2612017827
    Відхилено 359 500,00
    UAH з ПДВ
    15 квітня 2024 10:21
    ТОВ "М'ЯСНИЙ ДІМ ПЛЮС"
    #43570981
    Переможець 361 720,00
    UAH з ПДВ
    15 квітня 2024 10:22

    Документи

    08 квітня 2024 09:53
    Електронний підпис
    08 квітня 2024 09:53
    Протокол.PDF

    Документи

    15 квітня 2024 10:21
    Електронний підпис
    15 квітня 2024 10:21
    протокол.PDF

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 15 квітня 2024 10:22

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВ "М'ЯСНИЙ ДІМ ПЛЮС"
    #43570981
    361 720,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    18 квітня 2024 12:17
    Електронний підпис укладений
    18 квітня 2024 12:12
    Електронний підпис укладений
    18 квітня 2024 12:09
    Електронний підпис укладений
    18 квітня 2024 11:59
    Електронний підпис укладений
    18 квітня 2024 11:56
    Електронний підпис укладений
    18 квітня 2024 11:55
    Електронний підпис укладений
    18 квітня 2024 11:52
    42.PDF укладений
    18 квітня 2024 11:50