Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг Закупівля на період до 30.06.2024 року. Поставка здійснюється дрібними партіями до закладів дошкільної та загальної середньої освіти Хоростківської громади, які відділені один від іншого в межах громади. Поставка товару здійснюється транспортом учасника переможця (транспортом з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару). При укладені договору учасник переможець зобов'язаний надати документи щодо наявності в нього експлуатаційного дозволу та документальне підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринку. При постачанні товару постачальник надає копії документу (документів), що засвідчує якість та безпечність харчової продукції.
Очікувана вартість
230 340,00 UAH
UA-2024-03-26-004528-a 6953eb4299954011a66dcafdd203f97b
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Оксана Соколовська

+380989259591 osvitahorostkiv@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 26 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СІМ'Ї, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ХОРОСТКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 42622787
Місцезнаходження: 48241, Україна , Тернопільська обл., місто Хоростків, ВУЛИЦЯ КН. ВОЛОДИМИРА, будинок 17
Контактна особа: Оксана Соколовська
+380989259591
osvitahorostkiv@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
386 кілограм
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Тернопільська область, Хоростківська ТГ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01 квітня 2024  —  30 червня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1010 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Тернопільська область, Хоростківська ТГ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01 квітня 2024  —  30 червня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

26 березня 2024 11:35
Проєкт договору м'ясо 26032024.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 29 березня 2024 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ПП "М'ЯСНИК" 209 400,00
    UAH з ПДВ
    209 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "БАТІГ НАДІЯ ПЕТРІВНА" 228 944,00
    UAH з ПДВ
    228 944,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    28 березня 2024 21:14
    Електронний підпис
    28 березня 2024 21:14
    Електронний підпис
    28 березня 2024 21:12
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні

    Публічні документи

    28 березня 2024 19:30
    Електронний підпис
    28 березня 2024 19:30
    Електронний підпис
    28 березня 2024 19:29
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ПП "М'ЯСНИК"
    #33799442
    Переможець 209 400,00
    UAH з ПДВ
    01 квітня 2024 20:10

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 01 квітня 2024 20:10

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ПП "М'ЯСНИК"
    #33799442
    209 400,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    01 квітня 2024 20:16
    Договір м'ясо.pdf укладений
    01 квітня 2024 20:15