Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг, Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг, Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426, 1 кг
Очікувана вартість
2 695 653,00 UAH
UA-2024-03-22-002647-a 39226c0f857c4edeace395c7c6943de6
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Маркова Світлана Павлівна

+380960819790 tender-konotop@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 22 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Управління освіти Конотопської міської ради Сумської області
Код ЄДРПОУ: 02147902
Місцезнаходження: 41600, Україна , Сумська обл., Конотоп, Джохара Дудаєва, 12
Контактна особа: Маркова Світлана Павлівна
+380960819790
tender-konotop@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Поставка товарів здійснюється до 31 грудня 2024 р, партіями по потребі, згідно замовлення, яке передається постачальнику напередодні поставки. Місце поставки (передачі) товарів - Підпорядковані управлінню освіти заклади по м. Конотоп, с. Підлипне (окремо в кожен заклад).Продукція, що постачається в заклади освіти повинна відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам якості, вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Товар повинен бути придатним для приготування страв дитячого харчування. В заклади освіти забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. Водії та особи, що супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи повинні бути в спецодязі та мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи в заклади освіти. Поставка товару здійснюється безпосередньо в кожен заклад окремо, автотранспортом Учасника, невеликими партіями, у відповідності до заявки замовника в підпорядковані управлінню освіти заклади по м. Конотоп, с. Підлипне (окремо в кожен заклад). При поставці товару Постачальник зобов’язаний одночасно з товарно-транспортними накладними надати Замовнику повний комплект завірених належним чином копій усіх супроводжувальних документів на товар, що підтверджують його походження, безпечність, якість, експертними висновками (протоколами) , інформацією про відсутність ГМО, мають повинні відповідати вимогам державних стандартів. Товар повинен мати маркування, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт. У разі виникнення нагальної потреби, поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням. Продукція повинна транспортуватися у спеціалізованому транспорті з дотриманням вимог відповідного холодового режиму. Автотранспорт повинен проходити періодичну дезінфекцію у відповідності з вимогами чинного законодавства. Умови поставки: 1.Виключно в обсягах, зазначених у заявках навчальних закладів, які підпорядковані Замовнику;поставка не пізніше одного робочого дня з моменту одержання відповідної заявки від закладів освіти, які підпорядковані Замовнику. 2. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством. 3. Товар має постачатися з терміном придатності і не менше 80% загального терміну зберігання. На етикетці повинна бути нанесена інформація, яка містить назву виробника, дату виготовлення, умови зберігання та терміни придатності до споживання.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
10165 кілограм
Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 41615, Україна, Сумська область, м. Конотоп, с. Підлипне, Підпорядковані заклади освіти
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
2630 кілограм
Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 41615, Україна, Сумська область, м. Конотоп, с. Підлипне, Підпорядковані заклади освіти
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1690 кілограм
Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 41615, Україна, Сумська область, м. Конотоп, с. Підлипне, Підпорядковані заклади освіти
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

22 березня 2024 10:41
Проєкт договору.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • тазостегнова, без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4426
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 27 березня 2024 10:45

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОСТІР ЯКОСТІ" 2 466 424,20
    UAH з ПДВ
    2 466 424,20
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Фролова Олена Миколаївна 2 549 360,00
    UAH з ПДВ
    2 549 360,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Ніконець Альона Вікторівна 2 588 057,55
    UAH з ПДВ
    2 588 057,55
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "Журавка" 2 668 140,00
    UAH з ПДВ
    2 668 140,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Пономаренко Ольга Віталіївна" 2 690 000,00
    UAH з ПДВ
    2 690 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    27 березня 2024 09:45
    Електронний підпис
    27 березня 2024 09:43
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4426
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина тазостегнова, без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший

    Публічні документи

    26 березня 2024 15:36
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина тазостегнова, без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4426

    Публічні документи

    23 березня 2024 15:05
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина тазостегнова, без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4426

    Публічні документи

    22 березня 2024 11:30
    Електронний підпис
    22 березня 2024 11:30
    Електронний підпис
    22 березня 2024 11:29
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4426
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина тазостегнова, без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    27 березня 2024 09:01
    Електронний підпис
    27 березня 2024 09:01
    Електронний підпис
    27 березня 2024 08:56
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4426
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина тазостегнова, без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОСТІР ЯКОСТІ"
    #44988075
    Переможець 2 466 424,20
    UAH з ПДВ
    27 березня 2024 11:37

    Документи

    27 березня 2024 11:37
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 27 березня 2024 11:37

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОСТІР ЯКОСТІ"
    #44988075
    2 466 424,20
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    27 березня 2024 11:37
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    29 березня 2024 10:10
    Договір укладений
    29 березня 2024 10:09