Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Корейка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг,Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг,Ребро свинне, не обрізне, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг,М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг,Печінка яловича, заморожена, 1 кг,Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг,Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Очікувана вартість
360 802,00 UAH
UA-2024-03-20-013104-a 324829465cbf4c21bf81a511e46ea3cb
Запит (ціни) пропозицій    Торги відмінено
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Лук'янов Роман Григорович

380503436021 r.lukianov@khai.edu

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 20 березня 2024

Інформація про замовників

Найменування: Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут”
Код ЄДРПОУ: 02066769
Місцезнаходження: 61070, Україна , Харківська обл., Харків, вул. Чкалова, 17, Харківська обл., м. Харків, Київський р-н., 61070
Контактна особа: Лук'янов Роман Григорович
380503436021
r.lukianov@khai.edu
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Умови поставки: 1. Доставка (перевезення) та розвантаження товару здійснюється силами та за рахунок учасника. 2. Поставка Товару здійснюється відповідно до умов укладеного договору і виконується на протязі узгодженого терміну (до 2-х робочих днів) з моменту отримання заявки від замовника. Заявка на отримання партії Товару надсилається Замовником з електронної пошти kuchen@khai.edu на електронну адресу постачальника та може дублюватися за телефоном. 3. Кількість партій — поставка Товару здійснюється поетапно відповідно до потреби замовника 1 (один) РАЗ НА МІСЯЦЬ: 3.1. Ребро свинне, не обрізне, заморожене, ГСТУ 46.019 – 5 кг.; 3.2. Корейка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019 – 2-5 кг.; 3.3. Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019 – 10-30 кг.; 3.4. М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.01 – 10-20 кг.; 3.5. Печінка яловича, заморожена – 2-5 кг.; 3.6. Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143 – 5-10 кг.; 3.7. Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 – 20-30 кг.; 4. Місце поставки товару: Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», вул. Вадима Манька (колишня вул. Чкалова), 17, Київський р-н., м. Харків, Харківська обл., 61070.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
40 кілограм
Корейка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61070, Україна, Харківська область, Харків, вул. Чкалова, 17, Харківська обл., м. Харків, Київський р-н., 61070
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
200 кілограм
Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61070, Україна, Харківська область, Харків, вул. Чкалова, 17, Харківська обл., м. Харків, Київський р-н., 61070
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
50 кілограм
Ребро свинне, не обрізне, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61070, Україна, Харківська область, Харків, вул. Чкалова, 17, Харківська обл., м. Харків, Київський р-н., 61070
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
200 кілограм
М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61070, Україна, Харківська область, Харків, вул. Чкалова, 17, Харківська обл., м. Харків, Київський р-н., 61070
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
100 кілограм
Печінка яловича, заморожена, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61070, Україна, Харківська область, Харків, вул. Чкалова, 17, Харківська обл., м. Харків, Київський р-н., 61070
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
300 кілограм
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61070, Україна, Харківська область, Харків, вул. Чкалова, 17, Харківська обл., м. Харків, Київський р-н., 61070
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1500 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61070, Україна, Харківська область, Харків, вул. Чкалова, 17, Харківська обл., м. Харків, Київський р-н., 61070
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

20 березня 2024 19:47
Проект договору М'ясо.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • корейка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • ребро не обрізне
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • четвертина задня
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • Інформація про відміну

    Виконано
    Дата відміни: 21 березня 2024 12:04
    Причина відміни: неможливість здійснення закупівлі унаслідок непереборної сили
    Коментар щодо відміни: не зазначена інформація про умови оплати товару