Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг; М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Очікувана вартість
100 978,11 UAH
UA-2024-03-20-010888-a 9599907d4537449291ead9f63d16bed4
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Надія Сороколат

+380673381863 krdnz70@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 20 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Кременчуцький заклад дошкільної освіти (ясла – садок) комбінованого типу №70 Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області
Код ЄДРПОУ: 25166606
Місцезнаходження: 39600, Україна , Полтавська обл., м. Кременчук, вул. Миру, 9-А
Контактна особа: Надія Сороколат
+380673381863
krdnz70@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг; М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
450.5 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39626, Україна, Полтавська область, м.Кременчук, вул.Миру, 9-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
5 кілограм
Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39626, Україна, Полтавська область, м.Кременчук, вул.Миру, 9-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
5 кілограм
М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39626, Україна, Полтавська область, м.Кременчук, вул.Миру, 9-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
105 кілограм
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39626, Україна, Полтавська область, м.Кременчук, вул.Миру, 9-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
35 кілограм
Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39626, Україна, Полтавська область, м.Кременчук, вул.Миру, 9-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
5 кілограм
Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39626, Україна, Полтавська область, м.Кременчук, вул.Миру, 9-А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

20 березня 2024 15:54
1511 Проект Договору ЗЦП.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 25 березня 2024 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    Приватне підприємство "Діадема" 86 452,30
    UAH з ПДВ
    86 452,30
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АВАНГАРДКОМ" 90 312,00
    UAH з ПДВ
    90 312,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ЗУЄВА ОКСАНА МИХАЙЛІВНА" 91 819,90
    UAH з ПДВ
    91 819,90
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    20 березня 2024 16:33
    Електронний підпис
    20 березня 2024 16:33
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина лопатка без кістки

    Публічні документи

    21 березня 2024 16:28
    Електронний підпис
    21 березня 2024 16:27
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина лопатка без кістки

    Публічні документи

    20 березня 2024 16:27
    Електронний підпис
    20 березня 2024 16:27
    Електронний підпис
    20 березня 2024 16:23
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    Приватне підприємство "Діадема"
    #21078029
    Переможець 86 452,30
    UAH з ПДВ
    25 березня 2024 10:30

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 25 березня 2024 10:30

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    Приватне підприємство "Діадема"
    #21078029
    86 452,30
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    27 березня 2024 15:58
    Договір_ЗДО70_1511.PDF укладений
    27 березня 2024 15:57