Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Очікувана вартість
390 520,00 UAH
UA-2024-03-18-006462-a ● 495bf8a8f0c54888b4985c19199ca4e4
Запит (ціни) пропозицій
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
18 березня 2024
Інформація про замовників
Найменування: | ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ БЕРЕЗНЯКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ |
Код ЄДРПОУ: | 04408904 |
Вебсайт: | https://berez-gromada.gov.ua/ |
Місцезнаходження: | 20746, Україна , Черкаська обл., с. Березняки, вул.Химичів, будинок 1А |
Контактна особа: |
Віталій Єфремов +380635248973 vkbsr04408904@gmail.com |
Категорія: | Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Всі умови зазначено у проєкті договору
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
516 кілограм
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
20746, Україна, Черкаська область, с. Березняки, Химичів, 1а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 квітня 2024
—
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1657 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
20746, Україна, Черкаська область, с. Березняки, Химичів, 1а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 квітня 2024
—
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
182 кілограм
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
20746, Україна, Черкаська область, с. Березняки, Химичів, 1а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 квітня 2024
—
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
18 березня 2024 13:31 |
Договір мясо, курка з 01.04.2024.docx |
Назва параметру | Значення | Одиниці виміру |
---|---|---|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Відповідність стандарту |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Наявність кісток |
Можливі значення:
|
|
З шкірою |
Можливі значення:
|
|
Відповідність ДСТУ 3143 |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
З шкірою |
Можливі значення:
|
|
Наявність кісток |
Можливі значення:
|
|
Відповідність ДСТУ 3143 |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 21 березня 2024 13:25
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Специфікація пропозиції | Документи |
---|---|---|---|---|
ФОП Запорожець Тетяна Василівна |
359 780,00
UAH з ПДВ
|
359 780,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Запорожець Тетяна Василівна #2071719109 |
Переможець |
359 780,00
UAH з ПДВ
|
21 березня 2024 14:35
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
01 квітня 2024 15:26
|
Протокол № 17 про тех помилку ДУ 1 до договору 39 від 26.03.2024.pdf | зміни до договору |
01 квітня 2024 15:24
|
Додаткова угода 1 до дог. № 39 мясо СКАН.pdf | зміни до договору |
01 квітня 2024 15:24
|
Електронний підпис | зміни до договору |
28 березня 2024 08:23
|
Додаткова угода 1 до дог. № 39 мясо.pdf | зміни до договору |
28 березня 2024 08:21
|
Електронний підпис | укладений |
26 березня 2024 10:09
|
Договір мясо, курка СКАН з 01.04.2024.pdf | укладений |
26 березня 2024 10:08
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 27 березня 2024 |
Дата публікації змін до договору: | 28 березня 2024 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Відповідно до положень пункту 12.1 розділу ХІІ Договору Сторони дійшли згоди внести зміни в додаток № 1 Договору «СПЕЦИФІКАЦІЯ: М’ясо свинини, Філе куряче, Стегно куряче «ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо», виклавши його в новій редакції (додається). |
Номер договору про закупівлю: | 39 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 01 квітня 2024 |
Дата публікації змін до договору: | 01 квітня 2024 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | З метою виправлення технічних (механічних, формальних) помилок оприлюднити в електронній системі закупівель вірну Додаткову угоду через функцію «Особистий кабінет/Закупівля/Договір про співпрацю/Додати зміни в договір/» файл з назвою «Додаткова угода 1 до дог. № 39 мясо СКАН.pdf» |
Номер договору про закупівлю: | 39 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | Додаткова угода 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |