Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019, 1 кг
Очікувана вартість
1 200 000,00 UAH
UA-2024-03-13-006684-a eb1ece6a0eb64ce4aa11d086d0ab2e47
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Радевич Євгенія Олегівна

380979843785 radevich19@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 13 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО КОНОТОПСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ "КОНОТОПСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ ІМ. АКАДЕМІКА МИХАЙЛА ДАВИДОВА"
Код ЄДРПОУ: 02007532
Місцезнаходження: 41600, Україна , Сумська обл., Конотоп, ВУЛИЦЯ МИКОЛИ АМОСОВА, будинок 5
Контактна особа: Радевич Євгенія Олегівна
380979843785
radevich19@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Замовник сплачує Постачальнику кожну прийняту партію Товару протягом 30-ти (тридцяти) календарних днів з дати поставки Товару на підставі накладної. Місцем поставки Товару: Комунальне некомерційне підприємство Конотопської міської ради «Конотопська центральна районна лікарня ім. академіка Михайла Давидова», вул. Миколи Амосова, 9, м. Конотоп, Сумська область, Україна, 41600
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
6000 кілограм
Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 41600, Україна, Сумська область, Конотоп, ВУЛИЦЯ МИКОЛИ АМОСОВА, будинок 9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

13 березня 2024 13:42
ЗЦП м'ясо.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • блок із знежилованого мяса
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Розмірний ряд Можливі значення:
  • маса шматків у блоці не менше 200 г
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 18 березня 2024 15:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП Білан Вячеслав Олександрович 1 020 000,00
    UAH з ПДВ
    1 020 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Фролова Олена Миколаївна 1 050 000,00
    UAH з ПДВ
    1 050 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "ОХТИРКА М'ЯСОПРОДУКТ" 1 140 120,00
    UAH з ПДВ
    1 140 120,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ПОНОМАРЕНКО ВАСИЛЬ ВОЛОДИМИРОВИЧ" 1 181 400,00
    UAH з ПДВ
    1 181 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Ніконець Альона Вікторівна 1 191 000,00
    UAH з ПДВ
    1 191 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    15 березня 2024 11:30
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина блок із знежилованого мяса
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмірний ряд маса шматків у блоці не менше 200 г

    Публічні документи

    15 березня 2024 14:54
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина блок із знежилованого мяса
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмірний ряд маса шматків у блоці не менше 200 г

    Публічні документи

    15 березня 2024 14:43
    Електронний підпис
    15 березня 2024 14:43
    Електронний підпис
    15 березня 2024 13:25
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмірний ряд маса шматків у блоці не менше 200 г
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина блок із знежилованого мяса
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    16 березня 2024 16:33
    Електронний підпис
    16 березня 2024 16:33
    Електронний підпис
    16 березня 2024 16:30
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмірний ряд маса шматків у блоці не менше 200 г
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина блок із знежилованого мяса
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    14 березня 2024 14:57
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина блок із знежилованого мяса
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмірний ряд маса шматків у блоці не менше 200 г

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП Білан Вячеслав Олександрович
    #3444011518
    Переможець 1 020 000,00
    UAH з ПДВ
    19 березня 2024 09:18

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 19 березня 2024 09:18

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП Білан Вячеслав Олександрович
    #3444011518
    1 020 000,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    22 березня 2024 11:06
    Електронний підпис укладений
    22 березня 2024 10:52
    Електронний підпис укладений
    22 березня 2024 10:47
    Договір № 174 ЗЦП.pdf укладений
    22 березня 2024 10:47