Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Очікувана вартість
190 000,00 UAH
UA-2024-03-11-012443-a 9437bac6a03a40e8b60744e2aa085e28
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Надія Жук

+380362271130
+380986226681
scoolslabozori@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 11 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА №1 В СМТ КЛЕВАНЬ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 21087614
Вебсайт: http://klevanzir.cc.ua
Місцезнаходження: 35312, Україна , Рівненська обл., смт. Клевань, вул. Шкільна, буд. 15
Контактна особа: Надія Жук
+380362271130, +380986226681
scoolslabozori@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Поставка здійснюється дрібними партіями на підставі заявки Замовника один раз на тиждень з 10:00 до 16:00 год
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
600 кілограм
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35312, Україна, Рівненська область, смт Клевань, Шкільна 15
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01 квітня 2024  —  31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
400 кілограм
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35312, Україна, Рівненська область, смт Клевань, Шкільна 15
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

11 березня 2024 20:43
Проект договору м’ясо.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 14 березня 2024 10:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП Шевчук Анатолій Володимирович 163 000,00
    UAH з ПДВ
    163 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ЦВИК ОЛЕГ АНДРІЙОВИЧ" 172 000,00
    UAH з ПДВ
    172 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС" 180 000,00
    UAH з ПДВ
    180 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Слободенюк Роман Ростиславович 182 000,00
    UAH з ПДВ
    182 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    13 березня 2024 21:30
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    11 березня 2024 22:28
    Електронний підпис
    11 березня 2024 22:28
    Електронний підпис
    11 березня 2024 22:27
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Публічні документи

    13 березня 2024 09:23
    Електронний підпис
    13 березня 2024 09:22
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки

    Публічні документи

    13 березня 2024 21:23
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП Шевчук Анатолій Володимирович
    #2685109933
    Переможець 163 000,00
    UAH з ПДВ
    14 березня 2024 10:45

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 14 березня 2024 10:45

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП Шевчук Анатолій Володимирович
    #2685109933
    163 000,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    15 березня 2024 15:33
    Договір м’ясо.pdf укладений
    15 березня 2024 15:29