Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Ковбаса напівкопчена вищого ґатунку. Сардельки з м’яса свинини варені вищого ґатунку в натуральній оболонці.
Очікувана вартість
412 400,00 UAH
UA-2024-03-11-009460-a 3c604b09ff07476797ea7a1af6db50a8
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Контактна особа Контактна особа

+380999999999 m.kozhukhivskyi@ngu.gov.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 11 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Військова частина 3028
Код ЄДРПОУ: 08803655
Місцезнаходження: Україна , Вінницька обл., Калинівка,
Контактна особа: Контактна особа Контактна особа
+380999999999
m.kozhukhivskyi@ngu.gov.ua
Категорія: Замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
800 кілограм
Ковбаса напівкопчена з свинини, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Запорізька область, Оріхівський район
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 квітня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
2000 кілограм
Сардельки з свинини, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Запорізька область, Оріхівський район
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 15 квітня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти

Тендерна документація

11 березня 2024 15:40
ДОГОВІР ПРОДУКТИ.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
За способом обробки Можливі значення:
  • напівкопчена
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • сардельки
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 14 березня 2024 15:45

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "ЖОВТЕНЬ-ДНІПРО" 351 960,00
    UAH з ПДВ
    351 960,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ВАХОВСЬКИЙ ІВАН ОЛЕКСАНДРОВИЧ" 356 012,00
    UAH з ПДВ
    356 012,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Усатенко Інна Федорівна" 358 000,00
    UAH з ПДВ
    358 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ШЕВЧЕНКО ОЛЬГА ГЕННАДІЇВНА" 367 200,00
    UAH з ПДВ
    367 200,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "ПРЕМ'ЄР" 378 000,00
    UAH з ПДВ
    378 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ Алан 390 000,00
    UAH з ПДВ
    390 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    12 березня 2024 13:37
    Електронний підпис
    12 березня 2024 13:37
    Електронний підпис
    12 березня 2024 13:35
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки

    Публічні документи

    14 березня 2024 11:34
    Електронний підпис
    14 березня 2024 11:34
    Електронний підпис
    14 березня 2024 11:33
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки

    Публічні документи

    11 березня 2024 16:27
    Електронний підпис
    11 березня 2024 16:27
    Електронний підпис
    11 березня 2024 16:19
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки

    Публічні документи

    13 березня 2024 19:05
    Електронний підпис
    13 березня 2024 19:05
    Електронний підпис
    11 березня 2024 22:08
    Електронний підпис
    11 березня 2024 22:08
    Електронний підпис
    11 березня 2024 22:06
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки

    Публічні документи

    11 березня 2024 16:32
    Електронний підпис
    11 березня 2024 16:32
    Електронний підпис
    11 березня 2024 16:31
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки

    Публічні документи

    12 березня 2024 10:10
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "ЖОВТЕНЬ-ДНІПРО"
    #41493916
    Переможець 351 960,00
    UAH з ПДВ
    18 березня 2024 11:09

    Документи

    18 березня 2024 11:09
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 18 березня 2024 11:09

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВ "ЖОВТЕНЬ-ДНІПРО"
    #41493916
    351 960,00
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    18 березня 2024 11:09
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    22 березня 2024 16:51
    Договір. укладений
    22 березня 2024 15:49