Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Стегно куряче, охолоджене, Печінка яловича, охолоджена, Філе куряче, охолоджене
Очікувана вартість
46 000,00 UAH
UA-2024-03-08-003960-a b482be92a5c94bbea2678486ac661a6c
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Федоренчик Наталія Михайлівна

+380445687966 tender-kmkl11@i.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 08 березня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство "Київська міська клінічна лікарня № 11" виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
Код ЄДРПОУ: 01110765
Вебсайт: http://kmkl11.com.ua/
Місцезнаходження: 02092, Україна , м. Київ обл., Київ, вул. Рогозівська, 6
Контактна особа: Федоренчик Наталія Михайлівна
+380445687966
tender-kmkl11@i.ua
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
100 кілограм
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02092, Україна, м. Київ, Київ, вул. Рогозівська,6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
100 кілограм
Печінка яловича, охолоджена, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02092, Україна, м. Київ, Київ, вул. Рогозівська,6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
150 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02092, Україна, м. Київ, Київ, вул. Рогозівська,6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

08 березня 2024 11:57
Проект договору на харчування- мясо.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • стегно
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Наявність кісток Можливі значення:
  • Так
  • З шкірою Можливі значення:
  • Так
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 13 березня 2024 08:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ „ПЕРША М'ЯСНА КОМПАНІЯ“" 40 011,00
    UAH з ПДВ
    40 011,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФУДГРАНД" 40 161,00
    UAH з ПДВ
    40 161,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ"АС ТРЕЙД" 42 708,00
    UAH з ПДВ
    42 708,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "БІЛАН АНТОН БОРИСОВИЧ " 42 800,00
    UAH з ПДВ
    42 800,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    12 березня 2024 16:37
    Електронний підпис
    12 березня 2024 16:37
    Електронний підпис
    12 березня 2024 10:39
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Публічні документи

    12 березня 2024 23:28
    Електронний підпис
    12 березня 2024 23:27
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    11 березня 2024 16:52
    Електронний підпис
    11 березня 2024 16:51
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    10 березня 2024 12:13
    Електронний підпис
    10 березня 2024 12:13
    Електронний підпис
    09 березня 2024 07:59
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ „ПЕРША М'ЯСНА КОМПАНІЯ“"
    #44147626
    Переможець 40 011,00
    UAH з ПДВ
    13 березня 2024 11:01

    Документи

    13 березня 2024 11:01
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 13 березня 2024 11:01

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ „ПЕРША М'ЯСНА КОМПАНІЯ“"
    #44147626
    40 011,00
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    13 березня 2024 11:01
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    20 березня 2024 11:49
    Дог 26 від 18.03.2024 - ТОВ Перша мясна компанія - мясо.pdf укладений
    20 березня 2024 11:32