Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Яйця курячі (Код ДК 021:2015 - 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція (03142500-3 Яйця)
Очікувана вартість
32 400,00 UAH
UA-2024-02-26-005029-a ● dc5dadc21ff341d69b61a5af48d1a20c
Запит (ціни) пропозицій
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
26 лютого 2024
Інформація про замовників
Найменування: | КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БІЛЬЧЕ-ЗОЛОТЕЦЬКА ОБЛАСНА ЛІКАРНЯ РЕАБІЛІТАЦІЇ ІМЕНІ В.Г. ВЕРШИГОРИ" ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ |
Код ЄДРПОУ: | 21132409 |
Місцезнаходження: | 48733, Україна , Тернопільська обл., с. Більче-Золоте, вул. Осередок, буд. 27 |
Контактна особа: |
Галина Луцик +380977910792 pribilyak.galina@meta.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:03140000-4: Продукція тваринництва та супутня продукція
Технічні характеристики:
Яйця курячі вищої категорії харчові столові (L). Шкарлупа чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволено поодинокі цятки, плями або смуги від транспортерної стрічки площею не більше ніж 1/8 поверхні. Маса одного яйця 63 г – 72.9 г. Запах вмісту яйця - природний, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. Колір білі або коричневі. На кожній одиниці фасування (ящику) повинна бути наступна інформація: назва підприємства виробника, місцезнаходження (юридична адреса), реєстраційний номер виробника, загальна назва продукту, позначення групи та категорії яєць, кількість яєць у ящику, кінцеву дату споживання «Вжити до» або дату сортування (пакування) та строк придатності, умови зберігання, позначення стандарту. Кожне яйце повинне мати маркування (групу, категорію), що чітко читається і не впливає на якість продукту. У разі маркування методом штампування чи напилювання використовують нешкідливі фарби, призначені для харчових потреб і дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я. На момент поставки термін придатності має становити не менш 80% вiд загального терміну зберігання
Вимоги замовника:
1.Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ.
2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів дозволених для використання в Україні.
3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації.
Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні.
5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку.
6. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки.
Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії.
Транспортування – за рахунок постачальника.
Місце поставки: 48733, вул.Осередок,27, с.Більче-Золоте, Чортіквський р-н, Тернопілська обл.
Розгорнути
Згорнути
Яйця курячі вищої категорії харчові столові (L). Шкарлупа чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволено поодинокі цятки, плями або смуги від транспортерної стрічки площею не більше ніж 1/8 поверхні. Маса одного яйця 63 г – 72.9 г. Запах вмісту яйця - природний, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. Колір білі або коричневі. На кожній одиниці фасування (ящику) повинна бути наступна інформація: назва підприємства виробника, місцезнаходження (юридична адреса), реєстраційний номер виробника, загальна назва продукту, позначення групи та категорії яєць, кількість яєць у ящику, кінцеву дату споживання «Вжити до» або дату сортування (пакування) та строк придатності, умови зберігання, позначення стандарту. Кожне яйце повинне мати маркування (групу, категорію), що чітко читається і не впливає на якість продукту. У разі маркування методом штампування чи напилювання використовують нешкідливі фарби, призначені для харчових потреб і дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я. На момент поставки термін придатності має становити не менш 80% вiд загального терміну зберігання
Вимоги замовника:
1.Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ.
2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів дозволених для використання в Україні.
3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації.
Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні.
5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку.
6. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки.
Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії.
Транспортування – за рахунок постачальника.
Місце поставки: 48733, вул.Осередок,27, с.Більче-Золоте, Чортіквський р-н, Тернопілська обл.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
5400 штуки
Яйце куряче столове, категорія Вища (L), 1 шт.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
48733, Україна, Тернопільська область, c.Більче-Золоте, вул.Осередок,27
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 03140000-4 — Продукція тваринництва та супутня продукція
Тендерна документація
26 лютого 2024 12:18 |
Проект договору яйця.docx |
Назва параметру | Значення | Одиниці виміру |
---|---|---|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Відповідність ДСТУ 5028 |
Можливі значення:
|
|
Маса одного яйця |
Можливі значення:
|
|
Категорія |
Можливі значення:
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 29 лютого 2024 10:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Специфікація пропозиції | Документи |
---|---|---|---|---|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БГМ-АГРО" |
26 568,00
UAH з ПДВ
|
26 568,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
ФОП Кубліцька Світлана Іванівна |
29 538,00
UAH з ПДВ
|
29 538,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БГМ-АГРО" #41763426 |
Переможець |
26 568,00
UAH з ПДВ
|
29 лютого 2024 11:50
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
06 березня 2024 09:37
|
договір.pdf | укладений |
06 березня 2024 09:36
|