Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Код ДК 021:2015:15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Очікувана вартість
140 800,00 UAH
UA-2024-02-21-010137-a c4d8e8a260ca451cb416f1b8b5ee034a
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Зарічнюк Тетяна Олександрівна

0678468585 zarichnuk8@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 21 лютого 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КРИВОРІЗЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №7" КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 01985995
Місцезнаходження: 50089, Україна , Дніпропетровська обл., місто Кривий Ріг, ВУЛИЦЯ МАРШАКА, будинок 1 А
Контактна особа: Зарічнюк Тетяна Олександрівна
0678468585
zarichnuk8@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15330000-0: Оброблені фрукти та овочі


Згідно вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» та відповідно до “Порядку формування та використання електронного каталогу”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 р. № 822.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
425 кілограм
Паста томатна 25%, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50089, Україна, Дніпропетровська область, КРИВИЙ РІГ, ВУЛИЦЯ МАРШАКА, будинок 1 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 23 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
600 кілограм
Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50089, Україна, Дніпропетровська область, КРИВИЙ РІГ, ВУЛИЦЯ МАРШАКА, будинок 1 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 23 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
250 кілограм
Повидло яблучне, нестерилізоване, ґатунок перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50089, Україна, Дніпропетровська область, КРИВИЙ РІГ, ВУЛИЦЯ МАРШАКА, будинок 1 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 23 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
110 кілограм
Огірки солені, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50089, Україна, Дніпропетровська область, КРИВИЙ РІГ, ВУЛИЦЯ МАРШАКА, будинок 1 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 23 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
175 кілограм
Ікра з кабачків стерилізована, 1кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50089, Україна, Дніпропетровська область, КРИВИЙ РІГ, ВУЛИЦЯ МАРШАКА, будинок 1 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 23 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі

Тендерна документація

21 лютого 2024 15:19
Проект договора.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Масова частка сухих речовин 25 %
Сіль у складі продукту Можливі значення:
  • Ні
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сушених фруктів Можливі значення:
  • суміш сухофруктів
  • Відповідність ДСТУ Можливі значення:
  • ДСТУ 8494
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • повидло
  • Фруктово-ягідна основа Можливі значення:
  • яблуко
  • Стерилізовано Можливі значення:
  • Ні
  • Ґатунок Можливі значення:
  • перший
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа Можливі значення:
  • огірки
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • солені
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочева основа Можливі значення:
  • кабачок
  • Тип обробки Можливі значення:
  • стерилізована
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 26 лютого 2024 10:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "Лях Серафим Антонович " 94 797,25
    UAH з ПДВ
    94 797,25
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ГОЛОВЧЕНКО ОЛЬГА СЕРГІЇВНА" 115 227,50
    UAH з ПДВ
    115 227,50
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    25 лютого 2024 16:49
    Електронний підпис
    25 лютого 2024 16:49
    Електронний підпис
    25 лютого 2024 16:47
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сіль у складі продукту Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Ґатунок перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Стерилізовано Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Фруктово-ягідна основа яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид повидло
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа огірки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки стерилізована
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочева основа кабачок

    Публічні документи

    23 лютого 2024 16:34
    Електронний підпис
    23 лютого 2024 16:34
    Електронний підпис
    23 лютого 2024 16:33
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сіль у складі продукту Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Ґатунок перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Стерилізовано Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Фруктово-ягідна основа яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид повидло
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа огірки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки стерилізована
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочева основа кабачок

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "Лях Серафим Антонович "
    #2355417730
    Переможець 94 797,25
    UAH з ПДВ
    26 лютого 2024 12:43

    Документи

    26 лютого 2024 12:43
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 26 лютого 2024 12:43

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "Лях Серафим Антонович "
    #2355417730
    94 797,25
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    26 лютого 2024 12:43
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    28 лютого 2024 14:37
    Договір.pdf укладений
    28 лютого 2024 14:23