Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти - Ковбаса варена з свинини, курятини, сорт вищий; Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт вищий; Сардельки з свинини, курятини, сорт вищий.
Очікувана вартість
348 000,00 UAH
UA-2024-02-21-001044-a 147c42b210a547b7a9f90483c85df4a7
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Holubiak Iryna

+380955515999 budintern@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 21 лютого 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Черешський психоневрологічний будинок-інтернат
Код ЄДРПОУ: 03190001
Місцезнаходження: 59031, Україна , Чернівецька обл., с. Череш, вул. Банилівська,5
Контактна особа: Holubiak Iryna
+380955515999
budintern@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти


Ковбаса варена з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг, ДСТУ 4436: Ковбаса молочна. Свіжа з чистою, сухою без плісені поверхнею, без пошкодження, без забруднень. При розрізі вид однорідний, рожевого кольору, консистенція ніжна, соковита, пружна. Вимоги до сировини варена, без ароматизаторів та недозволених для харчування добавок, в натуральній оболонці. Не дозволено використовувати харчові добавки (крім нітрату натрію, аскорбінової кислоти та її похідних). Товар без ГМО. Масова частка вологи відповідно до рецептури. Властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Розфасована та упакована в полієтиленові термозварювальні пакети вагою 0,5-4 кг.
Маркування Державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».
З позначкою придатності товару відповідно до діючого законодавства


Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг, ДСТУ 4435: Ковбаса напівкопчена - Ковбаса копчена - Свіжа з чистою, сухою без плісняви поверхнею, без пошкодження, без забруднень. Без ароматизаторів та недозволених для харчування добавок, в натуральній оболонці. Не дозволено використовувати харчові добавки (крім нітриту натрію, аскорбінової кислоти та її похідних). Товар без ГМО. Масова частка вологи відповідно до рецептури. Властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Розфасована та упакована в полієтиленові термозварювальні пакети вагою 0,5-4 кг.
Маркування Державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».
З позначкою придатності товару відповідно до діючого законодавства


Сардельки з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг, ДСТУ 4436: Сардельки (у вакуумній упаковці). Сарделькі свіжі з чистою, сухою без плісені поверхнею, без пошкодження, не тріснуті, не деформовані, без забруднень сажею, попелом, напливів фаршу, злипання, бульйонних та жирових підтікань. При розрізі вид однорідний, рожевого кольору, консистенція ніжна, соковита, пружна. Запах та смак властивий даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Без ароматизаторів та недозволених для дитячого харчування добавок, в натуральній оболонці. Не дозволено використовувати харчові добавки (крім нітриту натрію, аскорбінової кислоти та її похідних). Масова частка вологи відповідно до рецептури. Товар без ГМО.
З позначкою придатності товару відповідно до діючого законодавства

Загальні вимоги до предмету закупівлі та умови поставки:

1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством (ГОСТ, ДСТУ або ТУ), в тому числі Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», державними, галузевими стандартами та іншими нормативними документами.
1.2. При поставці товару копії супровідних документів, що підтверджують якість та безпечність товару надаються на кожну партію товару (посвідчення (сертифікат, тощо) якості, або декларація виробника, де вказується дата виготовлення, умови та термін зберігання, або висновки Державної санітарно-епідеміологічної служби, інші документи, що передбачені чинним законодавством України).
1.3. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».
1.4. В заклад забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. На недоброякісний товар складається акт і він повертається.
1.5. Строк придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80 % до загального терміну придатності до споживання.
1.6. Замовник у будь-який момент на протязі усього терміну постачання товару може провести лабораторні дослідження товару у державній акредитованій лабораторії на відповідність якості та безпеки товару за рахунок Постачальника.
2. Доставка і розвантаження товару здійснюється транспортом, силами Учасника по заявці Замовника.
2.1. Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями, транспортом учасника-переможця (спеціалізованим транспортом учасника-переможця з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару, температурного режиму тощо), один раз на тиждень в період з 08.30 – 11.30 часу, згідно наданих заявок замовником, які можуть бути подані електронною поштою, факсом або телефоном.
2.2. Транспортування товару у заклад здійснюється автотранспортом учасника відповідно до Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачання продукції повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом із маркуванням «Продукти». Кузови машин всередині мають бути покриті цинковим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, дозволеним Міністерством Охорони здоров’я України для контактування з продуктами харчування.
2.3. Товар повинен бути поставлений Постачальником до складу Замовника відповідно до вимог діючого законодавства України щодо перевезення швидкопсувних вантажів: авторефрежератором, або ізотермічним автомобілем з холодильною установкою, або ізотермічним автомобілем з додержанням температурного режиму, відповідно до вимог Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених наказом Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. за №363 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 20.02.1998 р.
2.4. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.
2.5. Приймання товару по якості і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.
2.6. У разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору, Учасник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару, без будь-якої додаткової оплати з боку Замовника.
2.7. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажні – розвантажувальні роботи, повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (надати гарантійний лиcт).
3. Замовник залишає за собою право у буд-який час відбирати зразки поставленої продукції для проведення досліджень на відповідність наданим документам щодо якості та безпеки в спеціальних акредитованих на це лабораторіях. Вартість проведення досліджень сплачує учасник (постачальник). У разі встановлення невідповідності товару заданим параметрам замовник залишає за собою право повернення товару учаснику (постачальнику) та в подальшому – розірвання існуючого договору на постачання (надати гарантійний лиcт).
4. Оплата здійснюється відповідно до вимог діючого законодавства в Україні, таким чином Замовник після отримання товару, відповідно до умов взятого бюджетного зобов'язання приймає рішення про його оплату та надає доручення на здійснення платежу, органу Казначейства України, якщо інше не передбачено бюджетним законодавством, визначеним п. 5 ч. 1 ст. 49 Бюджетного Кодексу України.
5.1. На підставі викладеного здійснення передплати непередбачено.
5.2.Обсяги закупівлі товару можуть бути зменшені залежно від реального фінансування видатків Покупця.

Примітка***
Всі витрати (податки, збори, транспортні на страхування та інші), що несе Учасник у зв’язку з поставкою, включаються до ціни пропозиції.
Учасник забезпечує поставку товару за адресою Замовника. Вартість товару включає всі витрати Учасника, пов’язані з його доставкою за адресою Замовника. Затрати на транспортування до місця поставки, навантаження, розвантаження та страхування товару несе Учасник.
Дозволяється постачання еквіваленту товару, технічні характеристики якого повинні бути не гіршими ніж викладені вище в таблиці.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
400 кілограм
Ковбаса варена з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 59031, Україна, Чернівецька область, c.Череш, вул, Банилівська,5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
700 кілограм
Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 59031, Україна, Чернівецька область, c.Череш, вул, Банилівська,5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
300 кілограм
Сардельки з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 59031, Україна, Чернівецька область, c.Череш, вул, Банилівська,5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти

Тендерна документація

Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Вид Можливі значення:
  • ковбаса варена
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • курятина
  • свинина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки Можливі значення:
  • напівкопчена
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • курятина
  • свинина
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • сардельки
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • курятина
  • свинина
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 26 лютого 2024 09:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП Галушка Оксана Петрівна 217 000,00
    UAH з ПДВ
    217 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Мокрієнко Віталій Андрійович 226 500,00
    UAH з ПДВ
    226 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "Проскурів-Агро" 247 020,00
    UAH з ПДВ
    247 020,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    25 лютого 2024 15:47
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Публічні документи

    26 лютого 2024 06:46
    Електронний підпис
    26 лютого 2024 06:44
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Публічні документи

    21 лютого 2024 19:01
    Електронний підпис
    21 лютого 2024 19:00
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП Галушка Оксана Петрівна
    #2578804323
    Переможець 217 000,00
    UAH з ПДВ
    26 лютого 2024 09:33

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 26 лютого 2024 09:33

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП Галушка Оксана Петрівна
    #2578804323
    217 000,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис зміни до договору
    12 березня 2024 18:00
    додаткова угода галушка.pdf зміни до договору
    12 березня 2024 17:59
    Електронний підпис укладений
    11 березня 2024 13:51
    договір 19 ковбаса.pdf укладений
    11 березня 2024 13:45

    Зміни до договору

    Дата внесення змін до договору:
    12 березня 2024
    Дата публікації змін до договору:
    12 березня 2024
    Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
    • покращення якості предмета закупівлі, за умови що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю
    • зміни ціни в договорі про закупівлю у зв’язку зі зміною ставок податків і зборів, зміною системи оподаткування та/або зміною умов щодо надання пільг з оподаткування - пропорційно до зміни таких ставок та/або пільг з оподаткування (Постанова)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): нова редакція п. 2.1 та специфікації
    Номер договору про закупівлю: 19
    Договір:
    Номер додаткової угоди: 1
    Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML