Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг
Очікувана вартість
919 500,00 UAH
UA-2024-02-13-011253-a 76f79dc4fc884b688419bf383fbbae66
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Олена Маслюкова

+380950559133 sof_nvk@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 13 лютого 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ "СОФІЇВСЬКО-БОРЩАГІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ" БОРЩАГІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Код ЄДРПОУ: 25667113
Вебсайт: http://sofbor-nvk.kiev.ua/
Місцезнаходження: 08131, Україна , Київська обл., с. Софіївська Борщагівка, пров. Шкільний, 1-В
Контактна особа: Олена Маслюкова
+380950559133
sof_nvk@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Філе стегна куряче, охолоджене, без шкіри та кістки ДСТУ 3143, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг. Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2024 року. Розрахунки здійснюються за отриманий товар протягом 30 календарних днів.
Філе стегна куряче, охолоджене, без шкіри та кістки- поверхня м’яса рівна, без кісток, шкіри та хрящів, необвітрена, колір м’яса характерний для доброякісного м’яса, без крововиливів. На розрізі м'ясо не липке, консистенція без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів.
Філе куряче, охолоджене- Філе куряче повинно бути охолоджене, свіже та якісне, без кісток та хрящів, не повинно містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО. На розрізі м'ясо не липке, консистенція без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів, тощо.
Стегно без кістки яловиче, охолоджене- яловичина, без кістки, охолоджена; м’ясний сік прозорий; консистенція пружна; краї зарівнені, без бахромок; зовнішня поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання; поверхня свіжого розрізу злегка волога. Колір: від рожевого до червоного. Запах: доброякісного м’яса, без стороннього запаху. М’ясо повинно відповідати вимогам ДСТУ
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1000 кілограм
Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08131, Україна, Київська область, с. Софіївська Борщагівка, провулок Шкільний 1-В
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1500 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08131, Україна, Київська область, с. Софіївська Борщагівка, провулок Шкільний 1-В
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
2000 кілограм
Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08131, Україна, Київська область, с. Софіївська Борщагівка, провулок Шкільний 1-В
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

13 лютого 2024 15:48
Договір мясо (яловичина, філе курине, стегно без кістки та шкіри).doc
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе стегна
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • стегно без кістки
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 16 лютого 2024 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    Підприємство "Роман" Міжнародної Ліги українських інвалідів-інтелектуалів "Софія" 814 000,00
    UAH з ПДВ
    814 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "БІЛЬМОВИЧ ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА" 842 500,00
    UAH з ПДВ
    842 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ"АС ТРЕЙД" 863 700,00
    UAH з ПДВ
    863 700,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ЛАШХІА ЛАША ОМАРОВИЧ" 870 000,00
    UAH з ПДВ
    870 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "АБ ЛІДЕР" 892 500,00
    UAH з ПДВ
    892 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    15 лютого 2024 20:30
    Електронний підпис
    15 лютого 2024 20:30
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    15 лютого 2024 10:42
    Електронний підпис
    15 лютого 2024 10:42
    Електронний підпис
    15 лютого 2024 10:41
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Публічні документи

    14 лютого 2024 16:13
    Електронний підпис
    14 лютого 2024 16:13
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    15 лютого 2024 10:24
    Електронний підпис
    15 лютого 2024 10:24
    Електронний підпис
    15 лютого 2024 10:22
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Публічні документи

    14 лютого 2024 17:37
    Електронний підпис
    14 лютого 2024 17:37
    Електронний підпис
    14 лютого 2024 17:37
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    Підприємство "Роман" Міжнародної Ліги українських інвалідів-інтелектуалів "Софія"
    #30636739
    Переможець 814 000,00
    UAH з ПДВ
    16 лютого 2024 12:26

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 16 лютого 2024 12:26

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    Підприємство "Роман" Міжнародної Ліги українських інвалідів-інтелектуалів "Софія"
    #30636739
    814 000,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    20 лютого 2024 16:14
    Договір №37 від 19.02.2024 мясо.pdf укладений
    20 лютого 2024 16:13