Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (Яловичина/телятина охолоджена, свинина нежирна охолоджена, філе куряче охолоджене)
Очікувана вартість
310 500,00 UAH
UA-2024-01-31-013599-a ● 68a4572990494c68abf8682a83a02a2f
Відкриті торги з особливостями
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) №9 "ВИШИВАНКА" СОКАЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
Код ЄДРПОУ: | 25554656 |
Місцезнаходження: | 80001, Україна , Львівська обл., Сокальський р-н, м. Сокаль, вул. Чайковського, буд. 3 |
Контактна особа: |
Юлія Лах +380971617514 sokaldnz9@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 31 січня 2024 18:00 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 10 лютого 2024 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 10 лютого 2024 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 13 лютого 2024 00:00 |
Початок аукціону: | 13 лютого 2024 12:29 |
Початок аукціону: | 13 лютого 2024 12:29 |
Очікувана вартість: | 310 500,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 552,50 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
150 кілограм
Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (Яловичина/телятина охолоджена)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
80001, Україна, Львівська область, місто Сокаль, вулиця Чайковського, буд. 3
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15111000-9 — М’ясо великої рогатої худоби родини бикових
250 кілограм
Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (свинина нежирна охолоджена)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
80001, Україна, Львівська область, місто Сокаль, вулиця Чайковського, буд. 3
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15113000-3 — Свинина
1300 кілограм
Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (філе куряче охолоджене)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
80001, Україна, Львівська область, місто Сокаль, вулиця Чайковського, буд. 3
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15112000-6 — М’ясо свійської птиці
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
08 лютого 2024 12:05 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
07 лютого 2024 22:27 |
2 - НОВА РЕДАКЦІЯ- ТД- М ясо.doc | |
07 лютого 2024 22:27 |
2 - Перелік змін_що вносяться- 07.02.doc | |
31 січня 2024 18:00 |
1 - ТД- М ясо.doc |
08 лютого 2024 12:05 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
07 лютого 2024 22:27 |
2 - НОВА РЕДАКЦІЯ- ТД- М ясо.doc
|
|||
07 лютого 2024 22:27 |
2 - Перелік змін_що вносяться- 07.02.doc
|
|||
31 січня 2024 18:00 |
1 - ТД- М ясо.doc
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 13 лютого 2024 12:52
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС" |
278 100,00
UAH з ПДВ
|
278 100,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
ФОП Поронюк Богдан Юрійович |
308 070,00
UAH з ПДВ
|
308 070,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС" #37059699 |
Відхилено |
278 100,00
UAH з ПДВ
|
17 лютого 2024 22:26
|
ФОП Поронюк Богдан Юрійович #2189819676 |
Переможець |
308 070,00
UAH з ПДВ
|
17 лютого 2024 22:30
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
14 березня 2024 15:44
|
додаткова.pdf | зміни до договору |
14 березня 2024 15:29
|
Електронний підпис | укладений |
05 березня 2024 11:39
|
Договір 9 садок м ясо.pdf | укладений |
05 березня 2024 11:29
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 08 березня 2024 |
Дата публікації змін до договору: | 14 березня 2024 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 1. Керуючись пп.5 п. 19 Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. N 1178 " Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування" та пп.5 п. 11.2. Договору, Сторони дійшли згоди змінити ціну в договорі про закупівлю на яловичину/телятину охолоджену в бік зменшення (без зміни кількості (обсягу) та якості товарів). У зв’язку з цим вирішили внести зміни до Договору та викласти в новій редакції: 1.1. Викласти п. 3.1. Договору у такій редакції: «п. 3.1. Сума Договору становить: 302 328.00 грн. (триста дві тисячі триста двадцять вісім гривень 00 коп.), в т.ч. ПДВ - 50 388.00 грн.» 1.2. Викласти Додаток 1 до Договору в такій редакції: ДОДАТОК №1 до Договору про закупівлю № 30 від 01 березня 2024 року ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (Яловичина/телятина охолоджена, свинина нежирна охолоджена, філе куряче охолоджене)» Найменування товару / Одиниці виміру / Кількість / Ціна за одиницю, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) / Загальна вартість, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) Яловичина/телятина охолоджена: М'ясо охолоджене, тільки доброякісне,нежирне (менше 15 г. жиру на 100 грамів м’яса) і в зачищеномувигляді. М’якуш розроблена на зручні шматки, без кістки. Не повинно бути залишківшкіри, згустківкрові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Не допускається наявність ознак псування.Зовнішній вигляд не пошкоджений, не деформований. Без льодяної глазурі та снігу.Поверхня чиста, незавітрена, злегка волога, але не липка (без ослизнювання), без бахромок, зачищена від сухожилок і грубих поверхневих плівок, краї зарівнені. Колір: від рожевого до червоного. Запах: доброякісного м’яса, без стороннього запаху.М’ясо повинне бути без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів, консервантів, ГМО. Розфасоване та упаковане таким способом, який дозволяє забезпечити збереження її споживчої властивості і безпечності під час зберігання та транспортування. Товар, що постачається, повинен супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність технічним умовам та державним стандартамвідповідно до чинних в Україні норм і правил. Залишковий термін придатності на момент поставки - не менше 80% від терміну придатності виробника. кг. 5 / 290.40 / 1 452.00 кг. 145 / 250.80 / 36 388.00 Свинина нежирна охолоджена: Частина тушки за термічним станом (охолоджена),нежирна (менше 15 г. жиру на 100 грамів м’яса). М’якуш отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частин туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок, без шкіри, без кісток.Поверхня м’яса має бути рожево-червоного кольору.Поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка, без льодяної глазурі та снігу.М'ясний сік прозорий.Консистенція щільна, пружна, еластична.Недозволено: наявність залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканини, синців, забруднення, кісток.Не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Без консервантів, без ГМО, синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів.Товар, що постачається, повинен супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність технічним умовам та державним стандартамвідповідно до чинних в Україні норм і правил. Залишковий термін придатності на момент поставки - не менше 80% від терміну придатності виробника. кг. 250 / 225.00 / 56 250.00 Філе куряче охолоджене. Філе - частина патраної тушки птиці, що складається з грудних м'язів без кістки, без шкіри.Гатунок вищий.За термічним станом (охолоджене). Форма філе –овальна, Не допускається філе деформоване.Колірвідблідо-рожевого до рожевого.Поверхня волога, блискуча, без слизу і плісняви,без згустків крові, не завітрена.Запах властивий свіжому курячому м'ясу.Консистенція щільна, пружна, еластична. Не дозволяється завозити м’ясні обрізки.Без консервантів, без ГМО, синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів.Товар, що постачається, повинен супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність технічним умовам та державним стандартамвідповідно до чинних в Україні норм і правил. Залишковий термін придатності на момент поставки - не менше 80% від терміну придатності виробника. кг. 1300 / 160.20 / 208 260.00 Всього: 302 328.00 грн. (триста дві тисячі триста двадцять вісім гривень 00 коп.), в т.ч. ПДВ - 50 388.00 грн. |
Номер договору про закупівлю: | 30 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |