Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015 CPV:15530000-2 Вершкове масло
Очікувана вартість
287 600,00 UAH
UA-2024-01-30-006906-a ● e2edab6fadff4fef8daebd5d4570cfe3
Відкриті торги з особливостями
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "КРИВОРІЗЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НАЦІОНАЛЬНОГО АВІАЦІЙНОГО УНІВЕРСИТЕТУ" |
Код ЄДРПОУ: | 35159327 |
Вебсайт: | http://kk.nau.edu.ua/ |
Місцезнаходження: | 50045, Україна , Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Туполєва буд. 1 |
Контактна особа: |
Володимир Миколайович Нічосов +380672957991, +380980412225, +380504580044 bahareva@kk.nau.edu.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 30 січня 2024 12:51 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 04 лютого 2024 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 04 лютого 2024 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 07 лютого 2024 00:00 |
Очікувана вартість: | 287 600,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 2 876,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15530000-2: Вершкове масло
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
800 кілограм
Масло вершкове селянське фасоване 73% жиру
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
50045, Україна, Дніпропетровська область, місто Кривий Ріг, вулиця Туполєва,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15530000-2 — Вершкове масло
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
30 січня 2024 12:55 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
30 січня 2024 12:51 |
Тендерна документація за Особливостями.docx | |
30 січня 2024 12:51 |
додаток 3 проект договору.docx | |
30 січня 2024 12:51 |
додаток 1.docx | |
30 січня 2024 12:51 |
Додаток 2 Масло (2).docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Питання по документам
Дата подання: 30 січня 2024 15:42
Дата відповіді: 02 лютого 2024 09:00
Шановний замовник у учасника закупівлі виникло питання стосовно надання документів у складі тендерної пропозиції.
Другим пунктом 15 додатку 1 тендерної документації зазначена наступне речення "Кількість працівників зумовлена графіком постачання товару та дислокацією закладів Замовника.". На нашу думку це речення є поясненням попереднього речення. Просимо підтвердити або надати роз'яснення цього речення. Дякую.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Це речення є поясненням попереднього речення.
Мінімальна кількість працівників: 2 водія автотранспортних засобів, вантажник та комірник.
Мінімальна кількість працівників: 2 водія автотранспортних засобів, вантажник та комірник.
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2024-01-30-006906-a.a1
Статус:
Не задоволена
Учасник: ТОВ "МОЛОКОЗАВОД №1", Код ЄДРПОУ:44511760
Дата подання: 02 лютого 2024 14:05
Приведення тендерної документації до вимог чинного законодавства
Пунктом 9.2 додатку 1 тендерної документації замовником вимагається надати учаснику у складі тендерної пропозиції свідоцтво/сертифікат про калібрування на устаткування для відтворення кліматичних факторів (холодильна установка, встановлена на автотранспортному засобі).
Також пунктом 12 додатку 1тендерної документації замовником вимагається надати учаснику у складі тендерної пропозиції експертний висновок виданий не раніше 4 кварталу 2023 року щодо контролю якості дезінфекції методом змивів на відсутність БГКП (колі-титр), сальмонели, лістерії з поверхні яка контактує з харчовими продуктами, зокрема: кузова автотранспортних засобів з середини (ліва та права сторона та внутрішніх поверхні стін кузова).
Вказані вимоги протирічють чинному законодавству та самій тендерній документації з огляду на наступне.
Відповідно до додатку 2 тендерної документації замовником вимагається поставляти товар у Фасуванні: пергамент та/або каширована фольга 200 г. Транспортна упаковка: ящик (коробка) з картону. Тобто фактично готовий товар повинен бути фасований та перевозитись у ящику (коробці) з картону.
Відповідно до пункту 2 статті 45 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі-Закон) Оператори ринку зобов’язані вживати такі заходи для забезпечення роботи обладнання та засобів вимірювальної техніки, що є достатніми для виробництва харчових продуктів, які відповідають вимогам законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів.
Засоби вимірювальної техніки повинні відповідати вимогам законодавства про метрологію та метрологічну діяльність.
Тобто Законом прямо визначені вимоги безпечності до обладнання та засобів вимірювальної техніки. Засіб вимірювальної техніки це
технічний засіб, який застосовується під час вимірювань і має нормовані метрологічні характеристики.
Згідно пункту 52 статті 1 Закону визначено поняття обладнання та інвентар - устаткування, машини, кухонні прилади, кухонна техніка, столові прилади, інструменти та інші засоби, поверхні яких безпосередньо контактують з харчовим продуктом під час його виробництва та обігу.
Враховуючи вищенаведене вимагаємо привести тендерну документацію до вимог чинного законодавства.
Розгорнути
Згорнути
Також пунктом 12 додатку 1тендерної документації замовником вимагається надати учаснику у складі тендерної пропозиції експертний висновок виданий не раніше 4 кварталу 2023 року щодо контролю якості дезінфекції методом змивів на відсутність БГКП (колі-титр), сальмонели, лістерії з поверхні яка контактує з харчовими продуктами, зокрема: кузова автотранспортних засобів з середини (ліва та права сторона та внутрішніх поверхні стін кузова).
Вказані вимоги протирічють чинному законодавству та самій тендерній документації з огляду на наступне.
Відповідно до додатку 2 тендерної документації замовником вимагається поставляти товар у Фасуванні: пергамент та/або каширована фольга 200 г. Транспортна упаковка: ящик (коробка) з картону. Тобто фактично готовий товар повинен бути фасований та перевозитись у ящику (коробці) з картону.
Відповідно до пункту 2 статті 45 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі-Закон) Оператори ринку зобов’язані вживати такі заходи для забезпечення роботи обладнання та засобів вимірювальної техніки, що є достатніми для виробництва харчових продуктів, які відповідають вимогам законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів.
Засоби вимірювальної техніки повинні відповідати вимогам законодавства про метрологію та метрологічну діяльність.
Тобто Законом прямо визначені вимоги безпечності до обладнання та засобів вимірювальної техніки. Засіб вимірювальної техніки це
технічний засіб, який застосовується під час вимірювань і має нормовані метрологічні характеристики.
Згідно пункту 52 статті 1 Закону визначено поняття обладнання та інвентар - устаткування, машини, кухонні прилади, кухонна техніка, столові прилади, інструменти та інші засоби, поверхні яких безпосередньо контактують з харчовим продуктом під час його виробництва та обігу.
Враховуючи вищенаведене вимагаємо привести тендерну документацію до вимог чинного законодавства.
Рішення замовника: Вимога не задоволена
05 лютого 2024 15:32
1) Пунктом 9.2 додатку 1 тендерної документації замовником вимагається надати учаснику у складі тендерної пропозиції свідоцтво/сертифікат про калібрування на устаткування для відтворення кліматичних факторів (холодильна установка, встановлена на автотранспортному засобі).
Дана вимога встановлена для підтвердження дотримання ч. 5 п. 1 ст. 49 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» встановлені Гігієнічні вимоги до харчових продуктів, а саме:
1. Оператори ринку дотримуються таких вимог:
5) дотримується температурний режим, який унеможливлює розмноження мікроорганізмів, формування токсинів. Такий режим не повинен перериватися. Виключення щодо дотримання температурного режиму, який унеможливлює розмноження мікроорганізмів, формування токсинів, можливе протягом обмеженого періоду часу в процесі підготовки харчового продукту до перевезення, зберігання, продажу, сервірування харчових продуктів за умови, якщо це не спричиняє ризик здоров’ю споживачів.
Під час перевезення продуктів харчування необхідне дотримання певного температурного режиму, для запобігання заморозки чи навпаки розморожування товару, що є предметом закупівлі. Оскільки в рефрижераторі наявні холодильно-опалювальні установки, що здатні підтримувати всередині кузова транспортного засобу температурний режим, необхідний для збереження якості та корисних властивостей продуктів харчування, тому саме цим транспортним засобом повинно здійснюватися постачання товару. Оскільки постачання предмету закупівлі здійснюється протягом всього року, основне завдання експлуатації рефрижераторів полягає в створенні і підтримці заданих температурно-вологісних режимів під час транспортування вантажу за умови безпечної роботи обладнання.
2) Також пунктом 12 додатку 1 тендерної документації замовником вимагається надати учаснику у складі тендерної пропозиції експертний висновок виданий не раніше 4 кварталу 2023 року щодо контролю якості дезінфекції методом змивів на відсутність БГКП (колі-титр), сальмонели, лістерії з поверхні яка контактує з харчовими продуктами, зокрема: кузова автотранспортних засобів з середини (ліва та права сторона та внутрішніх поверхні стін кузова).
Ця вимога встановлена для підтвердження відповідності автотранспортних засобів Учасника вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення».Вимога відхилина.
Дана вимога встановлена для підтвердження дотримання ч. 5 п. 1 ст. 49 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» встановлені Гігієнічні вимоги до харчових продуктів, а саме:
1. Оператори ринку дотримуються таких вимог:
5) дотримується температурний режим, який унеможливлює розмноження мікроорганізмів, формування токсинів. Такий режим не повинен перериватися. Виключення щодо дотримання температурного режиму, який унеможливлює розмноження мікроорганізмів, формування токсинів, можливе протягом обмеженого періоду часу в процесі підготовки харчового продукту до перевезення, зберігання, продажу, сервірування харчових продуктів за умови, якщо це не спричиняє ризик здоров’ю споживачів.
Під час перевезення продуктів харчування необхідне дотримання певного температурного режиму, для запобігання заморозки чи навпаки розморожування товару, що є предметом закупівлі. Оскільки в рефрижераторі наявні холодильно-опалювальні установки, що здатні підтримувати всередині кузова транспортного засобу температурний режим, необхідний для збереження якості та корисних властивостей продуктів харчування, тому саме цим транспортним засобом повинно здійснюватися постачання товару. Оскільки постачання предмету закупівлі здійснюється протягом всього року, основне завдання експлуатації рефрижераторів полягає в створенні і підтримці заданих температурно-вологісних режимів під час транспортування вантажу за умови безпечної роботи обладнання.
2) Також пунктом 12 додатку 1 тендерної документації замовником вимагається надати учаснику у складі тендерної пропозиції експертний висновок виданий не раніше 4 кварталу 2023 року щодо контролю якості дезінфекції методом змивів на відсутність БГКП (колі-титр), сальмонели, лістерії з поверхні яка контактує з харчовими продуктами, зокрема: кузова автотранспортних засобів з середини (ліва та права сторона та внутрішніх поверхні стін кузова).
Ця вимога встановлена для підтвердження відповідності автотранспортних засобів Учасника вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення».Вимога відхилина.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 07 лютого 2024 00:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ТОВ "МОЛОКОЗАВОД №1" |
208 080,00
UAH з ПДВ
|
208 080,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ "МОЛОКОЗАВОД №1" #44511760 |
Переможець |
208 080,00
UAH з ПДВ
|
14 лютого 2024 08:43
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
09 травня 2024 11:19
|
Електронний підпис | зміни до договору |
09 травня 2024 11:16
|
дод.угода 2 20.pdf | зміни до договору |
09 травня 2024 10:54
|
Електронний підпис | зміни до договору |
04 березня 2024 10:38
|
дод.угода 1 20.pdf | зміни до договору |
04 березня 2024 10:36
|
Електронний підпис | укладений |
28 лютого 2024 13:56
|
договір 20.pdf | укладений |
28 лютого 2024 13:55
|
Ціни за одиницю:
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість | Одиниці виміру | Ціна за одиницю |
---|---|---|---|
Масло вершкове селянське фасоване 73% жиру | 800 | кілограм |
260,10
UAH з ПДВ
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 04 березня 2024 |
Дата публікації змін до договору: | 04 березня 2024 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшити суму договору на 176 868,00 грн. (Сто сімдесят шість тисяч вісімсот шістдесятвісім гривень 00 копійок) з ПДВ та внести зміни до розділу 2. «ЦІНА ДОГОВОРУ» пункт 2.3 в наступній редакції: «Ціна Договору складає : 31 212,00 грн. (Тридцять одна тисяча двісті дванадцять гривень 00 копійок ) з ПДВ». |
Номер договору про закупівлю: | 20 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 09 травня 2024 |
Дата публікації змін до договору: | 09 травня 2024 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 1. Зменшити суму договору на 10,67грн. (Десять гривень 67 копійок) з ПДВ та внести зміни до розділу 2. «ЦІНА ДОГОВОРУ» пункт 2.3 в наступній редакції: «Ціна Договору складає : 31 201,33 грн. (Тридцять одна тисяча двісті одна гривня 33 копійки ) з ПДВ». |
Номер договору про закупівлю: | 20 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Ціни за одиницю:
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість | Одиниці виміру | Ціна за одиницю |
---|---|---|---|
Масло вершкове селянське фасоване 73% жиру | 119.958976 | кілограм |
260,10
UAH з ПДВ
|