Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021-2015 -15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Цільнозерновий хліб з пшеничного, житнього борошна)
Очікувана вартість
4 965 420,00 UAH
UA-2024-01-26-003836-a ● e62a3dae03824de7ab702de03f30956b
Відкриті торги з особливостями
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації |
Код ЄДРПОУ: | 37485490 |
Місцезнаходження: | 03087, Україна , Київська обл., Київ, вулиця Пітерська будинок 12 |
Контактна особа: |
Єрмакова Валентина Юріівна 380442423706 solomruo2423706@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 26 січня 2024 10:56 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 31 січня 2024 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 31 січня 2024 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 03 лютого 2024 00:00 |
Очікувана вартість: | 4 965 420,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 24 827,10 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
83620 кілограм
ДК 021-2015 -15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Цільнозерновий хліб з пшеничного, житнього борошна)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15810000-9 — Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 5 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
26 січня 2024 10:58 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
26 січня 2024 10:56 |
!ТД хліб 1178 2024.docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Технічні вимоги
Дата подання: 30 січня 2024 16:33
Дата відповіді: 31 січня 2024 11:32
Шановний замовник.
В п. 1 ДОДАТКУ № 1 до тендерної документації
"ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ" вказано наступні вимоги:
Хліб з пшеничного цільнозернового борошна (упакований в плівку)
Хліб з житнього цільнозернового борошна має відповідно до вимог ДСТУ (ТУ) за рецептурами та технологічними інструкціями затвердженими в установленому порядку з дотриманням вимог санітарного законодавства України.
Даний продукт має бути виготовлено з якого виду борошна?
Просимо внести зміни
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Доброго дня, шановний Учаснику! Дякуємо за питання в таблиці Додатку № 1 до Тендерної документації "ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ" зазначено наступне:
Хліб з пшеничного цільнозернового борошна (упакований в плівку)
Хліб з житнього цільнозернового борошна має відповідно до вимог ДСТУ (ТУ) за рецептурами та технологічними інструкціями затвердженими в установленому порядку з дотриманням вимог санітарного законодавства України.
Маса нетто 600 г (g), допустима нестача 15 г (g)
Без ГМО
Склад: борошно пшеничне цільнозернове - 37,3%, борошно пшеничне першого сорту – 35,8%, вода питна, дріжджі хлібопекарські пресовані, клейковина пшенична суха, олія соняшникова рафінована дезодорована, сіль кухонна, суміш хлібопекарська «Закваска ячмінна» (містить борошно: ячмінне, житнє; солод житній).
Може містити сліди продуктів молочних.
Поживна цінність (середнє значення) на 100 г (g)
Енергетична цінність Не більше 1098 кДж (kJ) / 259 ккал (kcal)
Жири Не більше 3,0 г (g)
з них насичені Не більше 0,4 г (g)
Вуглеводи Не більше 47,9 г (g)
з них цукри Не більше 1,0 г (g)
Білки Не більше 10,1 г (g)
Сіль Не більше 0,45 г (g)
Цільнозерновий хліб має бути з обмеженим вмістом солі, який не повинен перевищувати 0,45г солі на 0,1кг хліба.
Форма хліба має бути правильна і відповідати даному сорту та формі, в якій проводили випікання, без бокових випливів. Поверхня відповідає виду виробу, без забруднення, дозволено невеликі тріщини та підриви. Колір скоринки хліба повинен відповідати даному сорту хліба. Колір цільнозернового хлібу темний за рахунок присутності периферійних частин зерна. Товщина скоринки визначається на розрізі і не повинна бути більше 3-4 мм. М’якуш хліба пропечений, еластичний, не липкий, не вологий, без грудочок, пустот, закала, рівномірно пористий. Смак та запах хліба відповідає визначеному сорту без стороннього присмаку. Правила маркування, пакування, транспортування та зберігання згідно діючого стандарту(учасник має надати чіткі дані щодо маркування товару, матеріалу упаковки, умов транспортування та зберігання товару).
Хліб з житнього цільнозернового борошна (упакований в плівку)
Хліб з житнього цільнозернового борошна має відповідно до вимог ДСТУ (ТУ) за рецептурами та технологічними інструкціями затвердженими в установленому порядку з дотриманням вимог санітарного законодавства України.
Маса нетто 600 г (g), допустима нестача 15 г (g)
Без ГМО
Цільнозерновий хліб (хліб грубого помолу) – різновид хліба, випеченого з житнього борошна грубого помолу, тобто з виробництва одноразового подрібнення зерна, що містить висівки (баластні речовини). До складу цільнозернового борошна входять усі компоненти зерна: зародок і периферійні зернові оболонки. Хліб з цільного зерна грубий і важкий. Цими властивостями він володіє за рахунок рослинних волокон – баластних речовин і підвищеного вмісту клейковини у своїй структурі. До складу хліба повинно входити не менше 75% цільнозернового борошна, можливе додавання злаків – не більше 10%. Цільнозерновий хліб має бути з обмеженим вмістом солі, який не повинен перевищувати 0,45г солі на 0,1кг хліба. Форма хліба має бути правильна і відповідати даному сорту та формі, в якій проводили випікання, без бокових випливів. Поверхня відповідає виду виробу, без забруднення, дозволено невеликі тріщини та підриви. Колір скоринки хліба повинен відповідати даному сорту хліба. Колір цільнозернового хлібу темний за рахунок присутності периферійних частин зерна. Товщина скоринки визначається на розрізі і не повинна бути більше 3-4 мм. М’якуш хліба пропечений, еластичний, не липкий, не вологий, без грудочок, пустот, закала, рівномірно пористий. Смак та запах хліба відповідає визначеному сорту без стороннього присмаку. Правила маркування, пакування, транспортування та зберігання згідно діючого стандарту (учасник має надати чіткі дані щодо маркування товару, матеріалу упаковки, умов транспортування та зберігання товару).
Хліб з пшеничного цільнозернового борошна (упакований в плівку)
Хліб з житнього цільнозернового борошна має відповідно до вимог ДСТУ (ТУ) за рецептурами та технологічними інструкціями затвердженими в установленому порядку з дотриманням вимог санітарного законодавства України.
Маса нетто 600 г (g), допустима нестача 15 г (g)
Без ГМО
Склад: борошно пшеничне цільнозернове - 37,3%, борошно пшеничне першого сорту – 35,8%, вода питна, дріжджі хлібопекарські пресовані, клейковина пшенична суха, олія соняшникова рафінована дезодорована, сіль кухонна, суміш хлібопекарська «Закваска ячмінна» (містить борошно: ячмінне, житнє; солод житній).
Може містити сліди продуктів молочних.
Поживна цінність (середнє значення) на 100 г (g)
Енергетична цінність Не більше 1098 кДж (kJ) / 259 ккал (kcal)
Жири Не більше 3,0 г (g)
з них насичені Не більше 0,4 г (g)
Вуглеводи Не більше 47,9 г (g)
з них цукри Не більше 1,0 г (g)
Білки Не більше 10,1 г (g)
Сіль Не більше 0,45 г (g)
Цільнозерновий хліб має бути з обмеженим вмістом солі, який не повинен перевищувати 0,45г солі на 0,1кг хліба.
Форма хліба має бути правильна і відповідати даному сорту та формі, в якій проводили випікання, без бокових випливів. Поверхня відповідає виду виробу, без забруднення, дозволено невеликі тріщини та підриви. Колір скоринки хліба повинен відповідати даному сорту хліба. Колір цільнозернового хлібу темний за рахунок присутності периферійних частин зерна. Товщина скоринки визначається на розрізі і не повинна бути більше 3-4 мм. М’якуш хліба пропечений, еластичний, не липкий, не вологий, без грудочок, пустот, закала, рівномірно пористий. Смак та запах хліба відповідає визначеному сорту без стороннього присмаку. Правила маркування, пакування, транспортування та зберігання згідно діючого стандарту(учасник має надати чіткі дані щодо маркування товару, матеріалу упаковки, умов транспортування та зберігання товару).
Хліб з житнього цільнозернового борошна (упакований в плівку)
Хліб з житнього цільнозернового борошна має відповідно до вимог ДСТУ (ТУ) за рецептурами та технологічними інструкціями затвердженими в установленому порядку з дотриманням вимог санітарного законодавства України.
Маса нетто 600 г (g), допустима нестача 15 г (g)
Без ГМО
Цільнозерновий хліб (хліб грубого помолу) – різновид хліба, випеченого з житнього борошна грубого помолу, тобто з виробництва одноразового подрібнення зерна, що містить висівки (баластні речовини). До складу цільнозернового борошна входять усі компоненти зерна: зародок і периферійні зернові оболонки. Хліб з цільного зерна грубий і важкий. Цими властивостями він володіє за рахунок рослинних волокон – баластних речовин і підвищеного вмісту клейковини у своїй структурі. До складу хліба повинно входити не менше 75% цільнозернового борошна, можливе додавання злаків – не більше 10%. Цільнозерновий хліб має бути з обмеженим вмістом солі, який не повинен перевищувати 0,45г солі на 0,1кг хліба. Форма хліба має бути правильна і відповідати даному сорту та формі, в якій проводили випікання, без бокових випливів. Поверхня відповідає виду виробу, без забруднення, дозволено невеликі тріщини та підриви. Колір скоринки хліба повинен відповідати даному сорту хліба. Колір цільнозернового хлібу темний за рахунок присутності периферійних частин зерна. Товщина скоринки визначається на розрізі і не повинна бути більше 3-4 мм. М’якуш хліба пропечений, еластичний, не липкий, не вологий, без грудочок, пустот, закала, рівномірно пористий. Смак та запах хліба відповідає визначеному сорту без стороннього присмаку. Правила маркування, пакування, транспортування та зберігання згідно діючого стандарту (учасник має надати чіткі дані щодо маркування товару, матеріалу упаковки, умов транспортування та зберігання товару).
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 03 лютого 2024 00:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТОРГОВИЙ ДІМ "КИЇВ ХЛІБ" |
4 951 152,00
UAH з ПДВ
|
4 951 152,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано | Додатково |
---|---|---|---|---|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТОРГОВИЙ ДІМ "КИЇВ ХЛІБ" #44375369 |
Переможець |
4 951 152,00
UAH з ПДВ
|
12 лютого 2024 11:16
|
Вимога про усунення невідповідностей
до 10 лютого 2024 15:59
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
18 квітня 2024 10:10
|
1 до 23 та лист.pdf | зміни до договору |
18 квітня 2024 10:00
|
Електронний підпис | укладений |
20 лютого 2024 09:07
|
Scan.pdf | укладений |
20 лютого 2024 08:59
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 18 квітня 2024 |
Дата публікації змін до договору: | 18 квітня 2024 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна реквізитів |
Номер договору про закупівлю: | 23 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |