Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві соки (Сік яблучний з додатками 100%, відновлений, пастеризований, 1л, Сік яблучний 100%, відновлений, пастеризований)(За рахунок місцевого бюджету)
Очікувана вартість
420 000,00 UAH
UA-2024-01-18-013826-a e9a1778ca61a4bbaa223f4a730235c7f
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Васюта Ольга Олександрівна

+380997246912 internat13@i.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 18 січня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат
Код ЄДРПОУ: 03189191
Місцезнаходження: 39259, Україна , Полтавська обл., село Ліщинівка, Полтавський район,
Контактна особа: Васюта Ольга Олександрівна
+380997246912
internat13@i.ua
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15320000-7: Фруктові та овочеві соки


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
5500 літр
Сік яблучний з додатками 100%, відновлений, пастеризований, 1л
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39259, Україна, Полтавська область, с.Ліщинівка, вул. Лісна,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
5000 літр
Сік яблучний 100%, відновлений, пастеризований, 1л
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39259, Україна, Полтавська область, с.Ліщинівка, вул. Лісна,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки

Тендерна документація

18 січня 2024 15:54
Проєкт договору.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Вид Можливі значення:
  • відновлений
  • Основа соку Можливі значення:
  • яблуко
  • Додатки Можливі значення:
  • виноград
  • полуниця
  • груша
  • морква
  • вишня
  • малина
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Кількість соку або плодової частини у складі Можливі значення:
  • 100
  • %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • відновлений
  • Основа соку Можливі значення:
  • яблуко
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Кількість соку або плодової частини у складі Можливі значення:
  • 100
  • %

    Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 23 січня 2024 07:40

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    Приватне підприємство "Діадема" 228 360,00
    UAH з ПДВ
    228 360,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ЗУБОВА ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА" 252 000,00
    UAH з ПДВ
    252 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КРАЙ-МК.." 260 460,00
    UAH з ПДВ
    260 460,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "Спарта 2015" 267 750,00
    UAH з ПДВ
    267 750,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФУДГРАНД" 270 900,00
    UAH з ПДВ
    270 900,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Безкоровайний Артем Сергійович 276 045,00
    UAH з ПДВ
    276 045,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    САДІВНИЧЕ ТОВАРИСТВО "МРІЯ" 294 000,00
    UAH з ПДВ
    294 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ Рівненський заготівельно-виробничо-збутовий комбінат 315 000,00
    UAH з ПДВ
    315 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    22 січня 2024 16:01
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки виноград
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений

    Публічні документи

    19 січня 2024 16:57
    Електронний підпис
    19 січня 2024 16:57
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки виноград
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    21 січня 2024 14:17
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки виноград
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований

    Публічні документи

    22 січня 2024 23:41
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки полуниця
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    23 січня 2024 06:00
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки виноград
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений

    Публічні документи

    22 січня 2024 23:13
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки полуниця
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    22 січня 2024 11:23
    Електронний підпис
    22 січня 2024 11:22
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки виноград
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    19 січня 2024 11:15
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки виноград
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    Приватне підприємство "Діадема"
    #21078029
    Переможець 228 360,00
    UAH з ПДВ
    23 січня 2024 08:35

    Документи

    23 січня 2024 08:35
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 23 січня 2024 08:35

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    Приватне підприємство "Діадема"
    #21078029
    228 360,00
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    23 січня 2024 08:35
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    29 січня 2024 14:47
    Договір укладений
    29 січня 2024 14:37