Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Тернопільський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич" Тернопільської міської ради Тернопільської області |
Код ЄДРПОУ: | 14040167 |
Місцезнаходження: | 46027, Україна , Тернопільська обл., Тернопіль, вулиця Макаренка, будинок 1-А |
Контактна особа: |
Черняк Костянтин 0352435953 tnvkzosh.9@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 02 січня 2024 15:47 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 07 січня 2024 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 07 січня 2024 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 10 січня 2024 12:00 |
Очікувана вартість: | 1 406 500,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 7 032,50 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Послуги
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:55510000-8: Послуги їдалень
(ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»: код - 55510000-8 Послуги їдалень)
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Надання послуг | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
02 січня 2024 15:48 |
Електронний підпис | Друкувати оголошення PDF |
02 січня 2024 15:45 |
Тендерна документація.docx | |
02 січня 2024 15:45 |
Додаток 6 Проект договору.docx | |
02 січня 2024 15:42 |
Оголошення.docx |
Інформація про моніторинг
- UA-M-2024-02-13-000063 ● 8bfdd65d6ddc41748f56376de054c743
- Статус: порушення виявлені
-
Підстави для прийняття рішення про початок моніторингу:
- Виявлені органом державного фінансового контролю ознаки порушення (порушень) законодавства у сфері публічних закупівель в інформації, оприлюдненій в електронній системі закупівель
-
Етапи закупівельного процесу:
- Планування закупівлі та оприлюднення інформації про її проведення
- Розкриття тендерних пропозиції, їх розгляд та оцінка
- Укладання та виконання договору про закупівлю (прийняття рішення про відміну торгів)
Повідомлення про прийняття рішення про початок моніторингу процедури закупівлі
Дата прийняття рішення про проведення моніторингу: | 13 лютого 2024 |
Дата публікації рішення про проведення моніторингу: | 13 лютого 2024 15:23 |
ДЕРЖАВНА АУДИТОРСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЗАХІДНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ
УПРАВЛІННЯ ЗАХІДНОГО ОФІСУ ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ
В ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Н А К А З
13.02.2024 № 9-з
Тернопіль
Про початок моніторингу
процедур закупівель
Відповідно до частини другої статті 8 Закону України «Про публічні закупівлі», підпунктів 2, 12 пункту 4, підпункту 13 пункту 10 Положення про Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області, затвердженого наказом Західного офісу Держаудитслужби від 22.02.2022 №117
НАКАЗУЮ:
1. Почати моніторинг закупівель відповідно до переліку процедур закупівель для моніторингу, що додається.
2. Відділу контролю у сфері закупівель забезпечити проведення моніторингу закупівель, зазначених у додатку до цього наказу.
3. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.
Начальник Роман СНІГУР
Додаток
до наказу
Управління Західного офісу
Держаудитслужби в Тернопільській області
від 13.02.2024 № 9-з
Витяг з переліку процедур закупівель
№ з/п
Оголошення про проведення процедури закупівлі та/або повідомлення про намір укласти договір на веб-порталі Уповноваженого органу, опис підстав для здійснення моніторингу закупівлі, унікальний номер та дата оприлюднення на веб-порталі Уповноваженого органу:
2. UA-2024-01-02-004310-a від 02.01.2024 – виявлені органом державного фінансового контролю ознаки порушення (порушень) законодавства у сфері публічних закупівель в інформації, оприлюдненій в електронній системі закупівель.
Запит замовнику на пояснення
Дата: 2024-02-13 17:33:10
Запит про надання пояснення
У межах проведення моніторингу процедури закупівлі «Послуги з організації харчування учнів пільгових категорій (ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»: код - 55510000-8 Послуги їдалень)» (інформацію про закупівлю опубліковано в інформаційно-телекомунікаційній системі закупівель Prozorro за номером UA-2024-01-02-004310-a) та відповідно до пунктів 6 та 11 статті 10 Закону України «Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні», частини п’ятої статті 8 Закону України «Про публічні закупівлі», виникла потреба в отриманні пояснення з документальним підтвердженням.
1. Яким чином та на підставі яких документів замовником здійснено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, визначено розмір витрат та очікувану вартість предмета закупівлі, з наданням відповідних підтверджуючих документів.
Також, необхідно надати посилання на сторінку власного веб-сайту (або офіційного веб-сайту головного розпорядника бюджетних коштів), на якому розміщено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до вимог пункту 4-1 постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами).
2. В розділі « Інформація про необхідні якісні характеристики предмета закупівлі» Додатку №5 « Технічна специфікація» до тендерної документації Замовником встановлено вимогу « При надані послуг з організації харчування учнів пільгових категорій та складання меню (маси нетто порцій харчових продуктів для приготування готових страв та виробів або маси нетто порції готового виробу/страви (у разі зазначення) для відповідної вікової групи) учасник повинен керуватись: Постановою Кабінету Міністрів України від 02.02.2011 № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість» та Постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», Санітарним регламентом для закладів загальної середньої освіти, затвердженим наказом Міністерством охорони здоров'я України від 25.09.2020р. № 2205 "Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти" та іншими чинними нормативно-правовими актами» та завантажено примірне чортиритижневе меню для харчування учнів пільгових категорій.
Однак, примірне чотиритижневе меню не відповідає нормам споживання продуктів передбачених Додатком №9 Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» (далі- Постанова №305).
Так, в меню ;- не щодня передбачено овочі ( 1-2 тиждень –середа,четвер, 3 тиждень-вівторок,4 тиждень-понеділок), фрукти та ягоди (1 тиждень-вівторок,четвер, 2 тиждень –четвер,п’ятниця, 3 тиждень- понеділок, 4 тиждень-середа, четвер), молоко і молочні продукти (1 тиждень –понеділок, вівторок,четвер, п’ятниця, 2 тиждень- вівторок, 3 тиждень-середа,четвер, п’ятниця, 4 тиждень- п’ятниця);- не передбачено один раз на тиждень соки;- один раз на тиждень рибу (1,3,4 тиждень);- один раз на тиждень яйце (варене,смажене) (2 тиждень, 3 тиждень), один раз на тиждень какао (1,2,3 тиждень), три рази на тиждень хліб.
У зв’язку із вищевикладеним, прошу пояснити причину невідповідності тендерної документації в частині технічних вимог до предмету закупівлі (примірне меню) вимогам Додатку №9 Постанови №305.
3. Аналізом тендерної пропозиції учасника торгів Фізичної особи-підприємця Баранюк Валентини Степанівни (далі-ФОП Баранюк В.С.) встановлено, що надане нею у складі пропозиції примірне чотиритижневе меню не відповідає нормам споживання продуктів передбачених Додатком №9 Постанови №305, а саме :
- Овочі (салат з капусти, моркви, венігрет,капуста тушена) -50 грамів, замість 100 грамів;
- Риба( риба запечена з сиром ) -50 грамів , замість 60-120 грамів;
- Птиця (курячі палички,котлета, тефтелі,гуляш)-50 грамів, замість 70-120грамів.
У зв’язку із вищевикладеним, прошу пояснити причину не відхилення тендерної пропозиції ФОП Баранюк В.С.,як такої, що не відповідає вимогам тендерної документації.
Пояснення, інформацію та документи необхідно надати через електронну систему закупівель протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення цього запиту.
Відповідно до норм статті 351-1 Кримінального кодексу України за перешкоджання діяльності органу державного фінансового контролю, зокрема за невиконання службовою особою законних вимог органу державного фінансового контролю, створення штучних перешкод у їх роботі, надання їм завідомо неправдивої інформації, встановлена кримінальна відповідальність.
Відповідь замовника на пояснення
Дата: 2024-02-16 13:29:07
Відповідь на запит
На Ваш запит про надання пояснення по закупівлі «Послуги з організації харчування учнів пільгових категорій (ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»: код - 55510000-8 Послуги їдалень)» (інформацію про закупівлю опубліковано в інформаційно-телекомунікаційній системі закупівель Prozorro за номером UA-2024-01-02-004310-a) повідомляємо наступне.
Питання №1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик, розмір витрат та очікувану вартість по даному предмету закупівлі визначено на підставі наказу Управління освіти і науки Тернопільської міської ради № 428 від 28.12.2023 року "Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти у 2024 році" (копія додається) та рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 27.12.2023 року № 1803 «Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти у 2024 році». Посилання на сайт Тернопільської міської ради де розміщено рішення виконкому №1803 від 27.12.2023р.:
https://ternopilcity.gov.ua/tpl/templates_normativedocuments/controller=ancient/action=print?id=74181&lang=ua
Інформація про необхідні кількісні та якісні характеристики та технічні вимоги до предмету закупівлі визначено в Додатку 5 до Тендерної документації (Технічна специфікація). Посилання на сторінку веб-сайту ТНВК ШЕЛ №9 на якому розміщено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
https://9.school-info.te.ua/blog/harchuvannja/harchuvannja
Питання №2. У відповідності до підпункту 4 пункту 14 «Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» затвердженого постановою КМУ № 305 від 24.03.2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» (далі – Порядок) організація харчування передбачає складення примірного чотиритижневого сезонного меню та щоденного меню-розкладу.
У відповідності до п.18 Порядку примірне чотиритижневе сезонне меню та щоденне меню-розклад серед іншого ПОВИННО ВРАХОВУВАТИ особливі дієтичні потреби здобувачів освіти/дітей (у разі наявності), СЕЗОННІСТЬ та НАЯВНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ.
В Додатку 5 до Тендерної документації (Технічна специфікація) згідно вимог Порядку було розміщено ПРИМІРНЕ чотиритижневе меню. У відповідності до норм господарського права примірність - це затверджена письмова форма документу із заздалегідь визначеними умовами, які можна змінювати (доповнювати) на розсуд упорядника. Тобто в тендерній документації було розміщено не остаточний, а ПРИМІРНИЙ документ який передбачає його наступне редагування чи зміну в разі потреби, що є вкрай актуальним в нестабільних умовах воєнного стану та відповідної можливої затримки у постачанні продуктів харчування, проблем з їх якістю чи безпечністю для дітей, а також сезонністю вирощування чи надходження тих чи інших продуктів (фрукти, овочі та ін.). Дана обставина прямо передбачена:
1) пунктом 37 Порядку: меню-розклад складається на основі примірного чотиритижневого сезонного меню з урахуванням технологічної документації на страви та вироби. ЗАМІНА страв та продуктів харчування у меню-розкладі ДОПУСКАЄТЬСЯ У РАЗІ виникнення об’єктивних причин (проблема з постачанням або якістю чи безпечністю окремого харчового продукту) та здійснюється в межах примірного чотиритижневого сезонного меню.
2) пунктом 22 Порядку: ЗАКУПІВЛІ харчових продуктів та/або послуг з харчування ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ З УРАХУВАННЯМ ДОСТУПНОСТІ ПРОДОВОЛЬСТВА, рецептури та НЕОБХІДНОСТІ ЗМІНИ СТРАВ У ПРИМІРНОМУ чотиритижневому сезонному меню.
Як було зазначено Вами у наданому запиті, ЗГІДНО УМОВ Тендерної документації «при НАДАННІ ПОСЛУГ з організації харчування учнів пільгових категорій та СКЛАДАННЯ МЕНЮ (маси нетто порцій харчових продуктів для приготування готових страв та виробів або маси нетто порції готового виробу/страви (у разі зазначення) для відповідної вікової групи) УЧАСНИК ПОВИНЕН КЕРУВАТИСЬ постановами КМУ №116 від 02.02.2011р., № 305 від 24.03.2021 р., Санітарним регламентом та іншими нормативно-правовими актами» (наведено скорочено - згідно тексту Тендерної документації). Тобто обов’язок дотримання всіх нормативно - правових актів, що регулюють порядок організації і надання послуг з харчування учнів пільгових категорій, в тому числі приведення чотиритижневого меню у відповідність до норм Порядку покладався саме на УЧАСНИКА. Замовником, з урахуванням п.22 та п.37 Порядку, було опубліковано ПРИМІРНЕ чотиритижневе меню без зазначення грамажу виходу страв та ціни, що ПІДЛЯГАЛО НАСТУПНОМУ КОРИГУВАННЮ Переможцем торгів при його ПОГОДЖЕННІ з урахуванням норм чинного законодавства, сезонності та загальної військово-політичної ситуації в регіоні та країні, що прямо чи опосередковано могло впливати на доступність продовольства та ряд інших суттєвих факторів, пов’язаних з організацією процесу харчування дітей.
Тому, у відповідності до вимог Додатку 5 до Тендерної документації (Технічна специфікація) Учасник повинен був надати лист-гаранію ПРО НАСТУПНЕ ПОГОДЖЕННЯ чотиритижневого меню з Замовником (директором навчального закладу) та Головним управлінням Держпродспоживслужби в Тернопільській області в разі визнання його Переможцем даних відкритих торгів з особливостями. Дана умова Учасником була виконана і відповідний листа-гарантія наданий, після визнання його Переможцем торгів меню було погоджено з директором ТНВК ШЕЛ №9 та Головним управлінням Держпродспоживслужби в Тернопільській області
ПРИ ПОГОДЖЕННІ з директором ТНВК ШЕЛ №9 та Головним управлінням Держпродспоживслужби в Тернопільській області даного меню в нього було внесені відповідні корективи, зазначено ціну та грамаж виходу страв з урахуванням наявної доступності продовольства, необхідності зміни страв та норм харчування передбачених чинним законодавством (зокрема і Порядком) (копія додається).
З огляду на вищенаведене в Тендерній документації відсутні невідповідності вимогам постанови КМУ № 305 від 24.03.2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та чинного законодавства в цілому.
Питання №3. З приводу не відхилення тендерної пропозиції ФОП Баранюк В.С., як такої, «що не відповідає вимогам тендерної документації та нормам споживання продуктів передбачених Додатком №9 Постанови №305» хочемо зазначити наступне.
В Додатку 5 до Тендерної документації (Технічна специфікація) згідно вимог Порядку було розміщено примірне чотиритижневе меню. В даному меню, з огляду на його примірний характер НЕ БУЛО зазначено виходу страв в грамах. Замовник НЕ ВИМАГАВ від Учасника зазначення даної інформації (виходу страв в грамах) ЯК І НАДАННЯ САМОГО МЕНЮ. Учасник повинен був надати гарантійний лист щодо загального погодження з умовами викладеними в Додатку №5 до Тендерної документації (Технічна специфікація), що ним і було зроблено.
Даний грамаж зазначався в чотиритижневому меню Переможцем торгів вже безпосередньо при його ПОГОДЖЕННІ з директором ТНВК ШЕЛ №9 та Головним управлінням Держпродспоживслужби в Тернопільській області у відповідності до норм передбачених Порядком та іншими нормативно-правовими актами (копія додається).
Окремо мусимо зазначити, що Замовник зобов’язаний перевіряти наявність і відповідність лише тих документів, котрі прямо обумовлені Тендерною документацією. Разом з тим, згідно умов Тендерної документації, Замовник не заперечує щодо надання Учасником за його бажанням будь-яких додаткових документів, проте це не означає, що вони будуть взяті Замовником до уваги. В даному випадку Учасник додатково надав НЕ погоджене ПРИМІРНЕ чотиритижневе меню, якого Замовником від нього не вимагалось як і зазначеного в ньому грамажу виходу страв. Тому, з огляду на вищенаведене, підстави для відхилення тендерної пропозиції ФОП Баранюк В.С. були відсутні.
Оскільки умовами Тендерної документації чотиритижневе меню не являлось необхідним додатком до Договору про надання послуг з організації харчування учнів пільгових категорій - його сканкопія не була завантажена в електронну систему при публікації звіту про договір. У зв’язку з чим Ви не мали технічної можливості з ним ознайомитись і виникло дане непорозуміння. Тому надаємо його копію для ознайомлення.
Додаток:
- Наказ Управління освіти і науки ТМР № 428 від 28.12.2023р.(2ст.);
- Чотиритижневе меню.
Надання інформації про усунення порушення замовником
На виконання вимоги Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області розміщеної у Висновку про результати моніторингу процедури закупівлі UA-2024-01-02-004310-a від 05.03.2024 року директором ТНВК ШЕЛ № 9 Кізіловою Г.О. було вжито заходів, зокрема проведено роз’яснювальну роботу з уповноваженою особою ТНВК ШЕЛ № 9 Черняком К.В. щодо недопущення у подальшому встановлених порушень при складанні тендерної документації, а саме, вимог частини третьої статті 22 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон), пункту 28 Постанови КМУ від 12.10.2022 року №1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (далі – Постанова №1178) та Постанови КМУ від 24 березня 2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». Також було наголошено на необхідності більш суворого та чіткого виконання норм Закону, Постанови №1178 та інших нормативно-правових актів пов’язаних із проведенням публічних закупівель. Додатково Черняка К.В. було зобов’язано пройти онлайн-курси з питань економіки та змістовно поглибити свої знання в даній сфері та публічних закупівель в цілому.
2024-03-07 15:04:38
Висновок про результати моніторингу закупівлі
Дата публікації: | 05 березня 2024 |
Кінцевий строк оскарження: | 20 березня 2024 |
Порушення виявлено
- Тендерна документація складена не у відповідності до вимог закону
Підтвердження усунення порушення
Усунуто
Встановлено порушення законодавства в частині складання тендерної документації та/або внесення змін до неї • усунуто
Порушення усунуто.
2024-03-07 15:39:50
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 10 січня 2024 12:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
Фізична особа-підприємець Баранюк Валентина Степанівна |
1 378 370,00
UAH з ПДВ
|
1 378 370,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Фізична особа-підприємець Баранюк Валентина Степанівна #1847503928 |
Переможець |
1 378 370,00
UAH з ПДВ
|
12 січня 2024 14:17
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
16 жовтня 2024 11:18
|
Дод.угода № 2.pdf | зміни до договору |
16 жовтня 2024 11:11
|
Електронний підпис | зміни до договору |
23 січня 2024 15:22
|
Дод.угода 1.pdf | зміни до договору |
23 січня 2024 15:21
|
Електронний підпис | укладений |
23 січня 2024 13:40
|
Договір 23.pdf | укладений |
23 січня 2024 13:40
|
Ціни за одиницю:
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість | Одиниці виміру | Ціна за одиницю |
---|---|---|---|
Послуги з організації харчування учнів пільгових категорій (ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»: код - 55510000-8 Послуги їдалень) | 28130 | штуки |
49,00
UAH з ПДВ
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 22 січня 2024 |
Дата публікації змін до договору: | 23 січня 2024 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 1. Пункт 3.1 Договору викласти в наступній редакції: «Загальна сума Договору складає 1 372 343,00 грн. (один мільйон триста сімдесят дві тисячі триста сорок три гривні 00 копійок), без ПДВ». 2. У Специфікації (Додаток №1 до Договору) договірні (замовлені) обсяги порцій зменшити пропорційно до зменшення ціни Договору. 3. Решта умов вищевказаного Договору не порушені даною Угодою, залишаються незмінними та обов’язковими до виконання. 4. Ця Додаткова угода діє до 31.12.2024 року. 5. Ця Додаткова угода складена в двох примірниках, по одному для кожної із Сторін, які мають однакову юридичну силу і є невід’ємною частиною Договору. |
Номер договору про закупівлю: | 23 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 14 жовтня 2024 |
Дата публікації змін до договору: | 16 жовтня 2024 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 1. Пункт 3.1 Договору викласти в наступній редакції: «Загальна сума Договору складає 820 750,00 грн. (вісімсот двадцять тисяч сімсот п’ятдесят гривень 00 копійок), без ПДВ». 2. У Специфікації (Додаток №1 до Договору) договірні (замовлені) обсяги порцій зменшити пропорційно до зменшення ціни Договору. 3. Решта умов вищевказаного Договору не порушені даною Угодою, залишаються незмінними та обов’язковими до виконання. 4. Ця Додаткова угода набуває чинності з моменту її підписання Сторонами і діє до 31.12.2024 року. 5. Ця Додаткова угода складена в двох примірниках, по одному для кожної із Сторін, які мають однакову юридичну силу і є невід’ємною частиною Договору. |
Номер договору про закупівлю: | 23 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Ціни за одиницю:
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість | Одиниці виміру | Ціна за одиницю |
---|---|---|---|
Послуги з організації харчування учнів пільгових категорій (ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»: код - 55510000-8 Послуги їдалень) | 16750 | штуки |
49,00
UAH з ПДВ
|