Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг (за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо)
Очікувана вартість
1 435 700,00 UAH
UA-2023-12-21-021967-a 04f329d7c94e48b79cb4491513376189
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Людмила Бойко

+380956038261 vopl111@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 21 грудня 2023
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ М.ЛУЦЬКА" ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 05384318
Вебсайт: http://vopl1.lutsk.in.ua
Місцезнаходження: 45601, Україна , Волинська обл., с. Липини, вул. Теремнівська, буд. 98
Контактна особа: Людмила Бойко
+380956038261
vopl111@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Замовник оплачує отриманий товар протягом 10 календарних днів з моменту отримання товару. У разі затримки фінансування, Замовник в межах строків, відведених для розрахунків за поставлений товар, повідомляє про це Постачальника. У такому разі розрахунок здійснюється впродовж 10 банківських днів з моменту отримання Замовником фінансування закупівлі на свій рахунок.

Поставка товару здійснюється у кількості та асортименті згідно заявок Замовника із врахуванням п. п. 2.4., 2.5. цього Договору; товар передається на продовольчий склад представнику Замовника.
Строк ( термін) поставки товару: до 31.12.2024 року включно.
Місце поставки товарів – (за адресою замовника) Україна, 45601, Волинська область, Луцький р-н, село Липини, вулиця Теремнівська, будинок 98, продовольчий склад Замовника.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
4900 кілограм
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 45601, Україна, Волинська область, с.Липини, Теремнівська 98
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
2200 кілограм
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 45601, Україна, Волинська область, с.Липини, Теремнівська 98
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
2400 кілограм
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 45601, Україна, Волинська область, с.Липини, Теремнівська 98
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

21 грудня 2023 18:17
Проект договору.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • кури-тушки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 26 грудня 2023 09:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "Дремух Руслан Вікторович" 1 138 000,00
    UAH з ПДВ
    1 138 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ЛЮЛЬКО НАТАЛЯ ВАСИЛІВНА" 1 194 200,00
    UAH з ПДВ
    1 194 200,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Мельничук Юрій Анатолійович 1 244 500,00
    UAH з ПДВ
    1 244 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС" 1 343 500,00
    UAH з ПДВ
    1 343 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ Торговий Дім "Галицька Свіжина" 1 363 200,00
    UAH з ПДВ
    1 363 200,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЛІА ГРОУС" 1 396 890,00
    UAH з ПДВ
    1 396 890,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    22 грудня 2023 18:17
    Електронний підпис
    22 грудня 2023 18:17
    Електронний підпис
    22 грудня 2023 18:16
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Публічні документи

    22 грудня 2023 06:39
    Електронний підпис
    22 грудня 2023 06:39
    Електронний підпис
    22 грудня 2023 06:38
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590

    Публічні документи

    25 грудня 2023 21:05
    Електронний підпис
    21 грудня 2023 22:26
    Електронний підпис
    21 грудня 2023 22:24
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки

    Публічні документи

    22 грудня 2023 16:03
    Електронний підпис
    22 грудня 2023 15:55
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки

    Публічні документи

    22 грудня 2023 15:57
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    22 грудня 2023 13:41
    Електронний підпис
    22 грудня 2023 13:41
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "Дремух Руслан Вікторович"
    #3409816413
    Рішення скасоване 1 138 000,00
    UAH з ПДВ
    26 грудня 2023 11:44
    ФОП "Дремух Руслан Вікторович"
    #3409816413
    Відхилено 1 138 000,00
    UAH з ПДВ
    26 грудня 2023 11:51
    ФОП "ЛЮЛЬКО НАТАЛЯ ВАСИЛІВНА"
    #2956819463
    Переможець 1 194 200,00
    UAH з ПДВ
    26 грудня 2023 11:52

    Документи

    26 грудня 2023 11:51
    Електронний підпис
    26 грудня 2023 11:50
    Лист відмова.pdf

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 26 грудня 2023 11:52

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "ЛЮЛЬКО НАТАЛЯ ВАСИЛІВНА"
    #2956819463
    1 194 200,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    01 січня 2024 15:04
    648.pdf укладений
    01 січня 2024 15:03