Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Оброблені фрукти та овочі
Очікувана вартість
93 500,00 UAH
UA-2023-12-20-013907-a 6924aacd37b04dbf9a018c1fe32ae4ad
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Надія Жук

+380986226681 nadya3001@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 20 грудня 2023
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА №1 В СМТ КЛЕВАНЬ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 21087614
Вебсайт: http://klevanzir.cc.ua
Місцезнаходження: 35312, Україна , Рівненська обл., смт. Клевань, вул. Шкільна, буд. 15
Контактна особа: Надія Жук
+380986226681
nadya3001@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15330000-0: Оброблені фрукти та овочі


Поставка здійснюється дрібними партіями на підставі заявки Замовника один раз на тиждень з 10:00 до 16:00 год
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
150 кілограм
Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35312, Україна, Рівненська область, смт Клевань, Шкільна 15
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
150 кілограм
Горошок зелений заморожений, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35312, Україна, Рівненська область, смт Клевань, Шкільна 15
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
50 кілограм
Родзинки сушені світло-коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35312, Україна, Рівненська область, смт Клевань, Шкільна 15
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
220 кілограм
Паста томатна 25% з сіллю, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35312, Україна, Рівненська область, смт Клевань, Шкільна 15
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
50 кілограм
Капуста квашена, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35312, Україна, Рівненська область, смт Клевань, Шкільна 15
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
50 кілограм
Огірки солені, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35312, Україна, Рівненська область, смт Клевань, Шкільна 15
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
50 кілограм
Чорнослив сушений, без кісточки, сорт перший, розмір середній, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35312, Україна, Рівненська область, смт Клевань, Шкільна 15
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі

Тендерна документація

20 грудня 2023 14:45
Проект договору Оброблені фрукти та овочі.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Відповідність ДСТУ Можливі значення:
  • ДСТУ 8494
  • Вид сушених фруктів Можливі значення:
  • суміш сухофруктів
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки Можливі значення:
  • швидка заморозка
  • Вид продукту Можливі значення:
  • горошок зелений
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність плодоніжки Можливі значення:
  • Ні
  • Наявність кісточки Можливі значення:
  • Ні
  • Колір Можливі значення:
  • світло-коричневий
  • Розмір Можливі значення:
  • середній
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Сіль у складі продукту Можливі значення:
  • Так
  • Масова частка сухих речовин 25
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • квашена
  • Овочево-рослинна основа Можливі значення:
  • капуста
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • солені
  • Овочево-рослинна основа Можливі значення:
  • огірки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір Можливі значення:
  • середній
  • Наявність кісточки Можливі значення:
  • Ні
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 25 грудня 2023 10:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "ЦВИК ОЛЕГ АНДРІЙОВИЧ" 76 648,00
    UAH з ПДВ
    76 648,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Склянчук Вікторія Сергіївна 88 880,00
    UAH з ПДВ
    88 880,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ГОНЧАР БОРИС ІВАНОВИЧ" 91 400,00
    UAH з ПДВ
    91 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "ВОЛИНСЬКИЙ ЕКОЛОГІЧНИЙ ПРОДУКТ" 93 400,00
    UAH з ПДВ
    93 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    22 грудня 2023 08:16
    Електронний підпис
    22 грудня 2023 08:16
    Електронний підпис
    22 грудня 2023 00:50
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид продукту горошок зелений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Колір світло-коричневий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність плодоніжки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сіль у складі продукту Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа огірки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній

    Публічні документи

    24 грудня 2023 18:38
    Електронний підпис
    24 грудня 2023 18:37
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид продукту горошок зелений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність плодоніжки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Колір світло-коричневий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сіль у складі продукту Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа огірки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший

    Публічні документи

    24 грудня 2023 12:23
    Електронний підпис
    24 грудня 2023 12:23
    Електронний підпис
    24 грудня 2023 12:21
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид продукту горошок зелений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Колір світло-коричневий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність плодоніжки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сіль у складі продукту Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа огірки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494

    Публічні документи

    21 грудня 2023 16:09
    Електронний підпис
    21 грудня 2023 16:09
    Електронний підпис
    21 грудня 2023 16:07
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид продукту горошок зелений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмір середній
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Колір світло-коричневий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність плодоніжки Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Овочево-рослинна основа огірки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сіль у складі продукту Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "ЦВИК ОЛЕГ АНДРІЙОВИЧ"
    #2794814018
    Переможець 76 648,00
    UAH з ПДВ
    26 грудня 2023 11:40

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 26 грудня 2023 11:40

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "ЦВИК ОЛЕГ АНДРІЙОВИЧ"
    #2794814018
    76 648,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    01 січня 2024 16:09
    Протокол продовження строку укладання договору №87.pdf укладений
    01 січня 2024 16:07
    Договір оброблені овочі.pdf укладений
    01 січня 2024 16:07