Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Яловичина заморожена без кісток; свинина заморожена на кістці; печінка яловича заморожена; сало; тушки курчат-бройлерів заморожені; філе курчат-бройлерів заморожене; четвертина задня курчат-бройлерів заморожена; печінка курчат-бройлерів заморожена
Очікувана вартість
677 136,00 UAH
UA-2023-12-19-014069-a ● ef8f253bd7014c8d8c4d03b7ef308b57
Відкриті торги з особливостями
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КУ ХОРОШЕВСЬКИЙ ГЕРІАТРИЧНИЙ ПАНСІОНАТ |
Код ЄДРПОУ: | 03189660 |
Місцезнаходження: | 62466, Україна , Харківська обл., смт Хорошеве, вул. Сонячна, 2 |
Контактна особа: |
Зуб Анастасія Миколаївна +380675770163 zubm999@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 19 грудня 2023 14:44 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 24 грудня 2023 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 24 грудня 2023 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 27 грудня 2023 00:00 |
Очікувана вартість: | 677 136,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 20 314,08 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 3,00% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
250 кілограм
Яловичина заморожена без кісток
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
62466, Україна, Харківська область, смт. Хорошеве, вул. Сонячна,2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15111100-0 — Яловичина
500 кілограм
Свинина заморожена на кістці
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
62466, Україна, Харківська область, смт. Хорошеве, вул. Сонячна,2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15113000-3 — Свинина
350 кілограм
Печінка яловича заморожена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
62466, Україна, Харківська область, смт. Хорошеве, вул. Сонячна,2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15114000-0 — Потрухи
200 кілограм
Сало
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
62466, Україна, Харківська область, смт. Хорошеве, вул. Сонячна,2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15113000-3 — Свинина
1500 кілограм
Тушки курчат-бройлерів заморожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
62466, Україна, Харківська область, смт. Хорошеве, вул. Сонячна,2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15112000-6 — М’ясо свійської птиці
1400 кілограм
Філе курчат-бройлерів заморожене
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
62466, Україна, Харківська область, смт. Хорошеве, вул. Сонячна,2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15112000-6 — М’ясо свійської птиці
100 кілограм
Четвертина задня курчат-бройлерів заморожена;
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
62466, Україна, Харківська область, смт. Хорошеве, вул. Сонячна,2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15112000-6 — М’ясо свійської птиці
350 кілограм
Печінка курчат-бройлерів заморожена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
62466, Україна, Харківська область, смт. Хорошеве, вул. Сонячна,2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15112300-9 — Печінка свійської птиці
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Замовник оплачує вартість кожної поставленої партії (товару) по безготівковому розрахунку протягом 30 банківських днів з дати постачання | Пiсляоплата | 30 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
19 грудня 2023 14:46 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
19 грудня 2023 14:44 |
ТД М_ясо.docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Про вимоги для учасників фізичних осіб-підприємців працюючих самостійно.
Дата подання: 21 грудня 2023 18:27
Дата відповіді: 24 грудня 2023 17:43
Питання №1
У Додатку 1 тендерної документації Замовник вимагає кваліфікаційні вимоги стосовно:
1. Суб’єктів господарювання (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які у своєму штаті мають у наявності певну кількість працівників, а саме сім чоловік;
2. Суб’єктів господарювання (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які у своєму штаті не мають у наявності певної кількості працівників, а саме сім чоловік, а залучають їх додатково від третіх осіб (контрагентів) на підставі договорів по наданню послуг та інших договорів між ними;
Таким чином, у складі тендерної документації відсутні кваліфікаційні вимоги для учасників фізичних осіб-підприємців працюючих самостійно.
Питання:
На підставі вищезазначеного прошу надати роз’яснення щодо змісту тендерної документації, а саме:
1. Чому у складі тендерної документації відсутні кваліфікаційні вимоги для учасників фізичних осіб-підприємців працюючих самостійно? Роз’яснення надати коротко та по суті заданого питання.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Тендерною документацією на закупівлю м’яса (яловичини замороженої без кісток; свинини замороженої на кістці; печінки яловичої замороженої; сала; тушки курчат-бройлерів заморожених; філе курчат-бройлерів заморожених; четвертин задніх курчат-бройлерів заморожених; печінки курчат-бройлерів заморожених) код ДК 021:2015 - 15110000-2 , не передбачено вимоги щодо наявності працівників у кількості сім чоловік. Підпунктом а) пункту 5 «Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги, установлені п.47 Особливостей Постанови КМУ від 12.10.2022 №1178» розділу «Інструкцiя з пiдготовки тендерної пропозицiї» передбачено, що учасники надають інформацію у формі таблиці про працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід за участі яких буде здійснюватись обіг предмету закупівлі, а саме: про наявність водія автотранспортного засобу, експедитора транспортного, вантажника. Тобто Замовником прописана вимога щодо наявності трьох працівників. Ваше питання не стосується вказаної закупівлі.
Про кваліфікаційні вимоги для учасників фізичних осіб-підприємців, які не мають у своєї власності або оренді приміщення,
Дата подання: 21 грудня 2023 18:28
Дата відповіді: 24 грудня 2023 17:45
Питання №2
У Додатку 1 тендерної документації Замовник, при закупівлі товару, вимагає наступні кваліфікаційні вимоги стосовно:
1. Суб’єктів господарювання (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які
мають у своєї власності матеріально-технічну базу, а саме приміщення, морозильне обладнання (камери), де буде здійснюватися виробництво на будь-якій стадії та/або обіг (зберігання) харчових продуктів;
2. Суб’єктів господарювання (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які не мають у своєї власності матеріально-технічну базу, а саме приміщення морозильне обладнання (камери), де буде здійснюватися виробництво на будь-якій стадії та/або обіг (зберігання) харчових продуктів, а залучають їх на підставі договорів оренди, надання послуг по зберіганню та інших договорів.
Таким чином, у складі тендерної документації відсутні кваліфікаційні вимоги для учасників фізичних осіб-підприємців, які не мають у своєї власності або оренді приміщення, морозильне обладнання (камери), де буде здійснюватися виробництво на будь-якій стадії та/або обіг (зберігання) харчових продуктів.
Питання:
На підставі вищезазначеного прошу надати роз’яснення щодо змісту тендерної документації, а саме:
1. Чому у складі тендерної документації відсутні кваліфікаційні вимоги для учасників фізичних осіб-підприємців працюючих самостійно, які не мають у своєї власності або оренді приміщення, морозильне обладнання (камери)?
2. Чи можуть посередники між виробником, оптовим продавцем та інше, стати Переможцями тендерних торгів?
Роз’яснення надати коротко та по суті заданого питання.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Тендерною документацією на закупівлю м’яса (яловичини замороженої без кісток; свинини замороженої на кістці; печінки яловичої замороженої; сала; тушки курчат-бройлерів заморожених; філе курчат-бройлерів заморожених; четвертин задніх курчат-бройлерів заморожених; печінки курчат-бройлерів заморожених) код ДК 021:2015 - 15110000-2, не передбачено вимоги щодо наявності приміщення, морозильного обладнання (камери), де буде здійснюватися виробництво на будь-якій стадії та/або обіг (зберігання) харчових продуктів. Підпунктом г) пункту 5 «Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги, установлені п.47 Особливостей Постанови КМУ від 12.10.2022 №1178» розділу «Інструкцiя з пiдготовки тендерної пропозицiї» передбачено надання інформаційної довідки про потужності (об’єкти), де буде здійснюватись виробництво та/або обіг предмету закупівлі (згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») відповідно до форми - Додаток № 7. На власні потужності (об’єкти) Учасник надає правовстановлюючий документ. Якщо потужності (об’єкт) не належить Учаснику, то надається в складі пропозиції документ (договір) щодо правових підстав задіювання потужності (об’єкту) в процесі обігу предмету тендеру. Даний документ (договір) повинен містити інформацію про часові межі розпорядку роботи потужності (об’єкту). Тобто Замовником не прописана вимога щодо наявності морозильного обладнання (камери). Ваше питання не стосується вказаної закупівлі.
Про кваліфікаційні вимоги для учасників фізичних осіб-підприємців працюючих самостійно
Дата подання: 21 грудня 2023 19:05
Дата відповіді: 24 грудня 2023 17:48
Питання №3
У Додатку 1 тендерної документації Замовник вимагає кваліфікаційні вимоги стосовно:
1. Суб’єктів господарювання (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які у своєму штаті мають у наявності певну кількість працівників, а саме трьох чоловік;
2. Суб’єктів господарювання (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які у своєму штаті не мають у наявності певної кількості працівників, а саме трьох чоловік, а залучають їх додатково від третіх осіб (контрагентів) на підставі договорів по наданню послуг та інших договорів між ними;
Таким чином, у складі тендерної документації відсутні кваліфікаційні вимоги для учасників фізичних осіб-підприємців працюючих самостійно.
Питання:
На підставі вищезазначеного прошу надати роз’яснення щодо змісту тендерної документації, а саме:
1. Чому у складі тендерної документації відсутні кваліфікаційні вимоги для учасників фізичних осіб-підприємців працюючих самостійно? Роз’яснення надати коротко та по суті заданого питання.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Пунктом 28 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 р. № 1178 (надалі іменується - Особливості) передбачено, що тендерна документація формується замовником відповідно до вимог статті 22 Закону України «Про публічні закупівлі» (надалі іменується – Закон) з урахуванням цих особливостей. Згідно з абзацом 6 пункту 28 Особливостей, у тендерній документації зазначаються один або кілька кваліфікаційних критеріїв відповідно до статті 16 Закону з урахуванням положень цих особливостей та інформація про спосіб підтвердження відповідності учасників процедури закупівлі установленим критеріям і вимогам згідно із законодавством. Отже, замовник на власний розсуд визначає кваліфікаційні критерії з тих, що передбачені статтею 16 Закону та зазначає в тендерній документації інформацію про спосіб підтвердження відповідності учасників установленим критеріям.
Тендерною документацією на закупівлю м’яса (яловичини замороженої без кісток; свинини замороженої на кістці; печінки яловичої замороженої; сала; тушки курчат-бройлерів заморожених; філе курчат-бройлерів заморожених; четвертин задніх курчат-бройлерів заморожених; печінки курчат-бройлерів заморожених) код ДК 021:2015 - 15110000-2, передбачено три кваліфікаційні критерії. Відповідно до підпункту а) кваліфікаційного критерію «Наявність в учасника процедури закупівлі працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід» пункту 5 «Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги, установлені п.47 Особливостей Постанови КМУ від 12.10.2022 №1178» розділу «Інструкцiя з пiдготовки тендерної пропозицiї», для підтвердження відповідності даному кваліфікаційному критерію учасники надають інформацію про наявність водія автотранспортного засобу, експедитора транспортного та вантажника. Відповідно до пункту 2 частини 1 статті 16 Закону, замовник вимагає від учасників процедури закупівлі подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям, зокрема, наявність в учасника процедури закупівлі працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. Таким чином у разі якщо замовник вважає за потрібне застосування даного критерію він вимагає у учасника наявність саме працівників відповідної кваліфікації, а не висуває вимоги до учасників фізичних осіб-підприємців працюючих самостійно. Звертаємо Вашу увагу, що головною метою Замовника є забезпечення якості продуктів харчування та їх безперебійне постачання мешканцям геріатричного пансіонату. Крім того Замовник вважає, що фізична особа-підприємець, яка працює самостійно, не має найманих працівників та не залучає інших суб’єктів господарювання на підставі договорів по наданню послуг, не зможе якісно виконувати умови договору та забезпечувати своєчасну поставку предмету закупівлі протягом року.
Тендерною документацією на закупівлю м’яса (яловичини замороженої без кісток; свинини замороженої на кістці; печінки яловичої замороженої; сала; тушки курчат-бройлерів заморожених; філе курчат-бройлерів заморожених; четвертин задніх курчат-бройлерів заморожених; печінки курчат-бройлерів заморожених) код ДК 021:2015 - 15110000-2, передбачено три кваліфікаційні критерії. Відповідно до підпункту а) кваліфікаційного критерію «Наявність в учасника процедури закупівлі працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід» пункту 5 «Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги, установлені п.47 Особливостей Постанови КМУ від 12.10.2022 №1178» розділу «Інструкцiя з пiдготовки тендерної пропозицiї», для підтвердження відповідності даному кваліфікаційному критерію учасники надають інформацію про наявність водія автотранспортного засобу, експедитора транспортного та вантажника. Відповідно до пункту 2 частини 1 статті 16 Закону, замовник вимагає від учасників процедури закупівлі подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям, зокрема, наявність в учасника процедури закупівлі працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. Таким чином у разі якщо замовник вважає за потрібне застосування даного критерію він вимагає у учасника наявність саме працівників відповідної кваліфікації, а не висуває вимоги до учасників фізичних осіб-підприємців працюючих самостійно. Звертаємо Вашу увагу, що головною метою Замовника є забезпечення якості продуктів харчування та їх безперебійне постачання мешканцям геріатричного пансіонату. Крім того Замовник вважає, що фізична особа-підприємець, яка працює самостійно, не має найманих працівників та не залучає інших суб’єктів господарювання на підставі договорів по наданню послуг, не зможе якісно виконувати умови договору та забезпечувати своєчасну поставку предмету закупівлі протягом року.
Про кваліфікаційні вимоги для учасників фізичних осіб-підприємців, які не мають у своєї власності або оренді приміщення
Дата подання: 21 грудня 2023 19:06
Дата відповіді: 24 грудня 2023 17:50
Питання №2
У Додатку 1 тендерної документації Замовник, при закупівлі товару, вимагає наступні кваліфікаційні вимоги стосовно:
1. Суб’єктів господарювання (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які
мають у своєї власності матеріально-технічну базу, а саме приміщення, де буде здійснюватися виробництво на будь-якій стадії та/або обіг (зберігання) харчових продуктів;
2. Суб’єктів господарювання (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які не мають у своєї власності матеріально-технічну базу, а саме приміщення, де буде здійснюватися виробництво на будь-якій стадії та/або обіг (зберігання) харчових продуктів, а залучають їх на підставі договорів оренди, надання послуг по зберіганню та інших договорів.
Таким чином, у складі тендерної документації відсутні кваліфікаційні вимоги для учасників фізичних осіб-підприємців, які не мають у своєї власності або оренді приміщення, де буде здійснюватися виробництво на будь-якій стадії та/або обіг (зберігання) харчових продуктів.
Питання:
На підставі вищезазначеного прошу надати роз’яснення щодо змісту тендерної документації, а саме:
1. Чому у складі тендерної документації відсутні кваліфікаційні вимоги для учасників фізичних осіб-підприємців працюючих самостійно, які не мають у своєї власності або оренді приміщення?
2. Чи можуть посередники між виробником, оптовим продавцем та інше, стати Переможцями тендерних торгів?
3. Роз’яснення надати коротко та по суті заданого питання, окремо на кожен пункт під своїм номером.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Пунктом 28 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 р. № 1178 (надалі іменується - Особливості) передбачено, що тендерна документація формується замовником відповідно до вимог статті 22 Закону України «Про публічні закупівлі» (надалі іменується – Закон) з урахуванням цих особливостей. Згідно з абзацом 6 пункту 28 Особливостей, у тендерній документації зазначаються один або кілька кваліфікаційних критеріїв відповідно до статті 16 Закону з урахуванням положень цих особливостей та інформація про спосіб підтвердження відповідності учасників процедури закупівлі установленим критеріям і вимогам згідно із законодавством. Отже, замовник на власний розсуд визначає кваліфікаційні критерії з тих, що передбачені статтею 16 Закону та зазначає в тендерній документації інформацію про спосіб підтвердження відповідності учасників установленим критеріям.
Тендерною документацією на закупівлю м’яса (яловичини замороженої без кісток; свинини замороженої на кістці; печінки яловичої замороженої; сала; тушки курчат-бройлерів заморожених; філе курчат-бройлерів заморожених; четвертин задніх курчат-бройлерів заморожених; печінки курчат-бройлерів заморожених) код ДК 021:2015 - 15110000-2, передбачено три кваліфікаційні критерії. Відповідно до підпункту г) кваліфікаційного критерію «Наявність в учасника процедури закупівлі обладнання, матеріально-технічної бази та технологій» пункту 5 «Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги, установлені п.47 Особливостей Постанови КМУ від 12.10.2022 №1178» розділу «Інструкцiя з пiдготовки тендерної пропозицiї», для підтвердження відповідності даному кваліфікаційному критерію учасники надають інформаційну довідку про потужності (об’єкти), де буде здійснюватись виробництво та/або обіг предмету закупівлі (згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») відповідно до форми - Додаток № 7. На власні потужності (об’єкти) Учасник надає правовстановлюючий документ. Якщо потужності (об’єкт) не належить Учаснику, то надається в складі пропозиції документ (договір) щодо правових підстав задіювання потужності (об’єкту) в процесі обігу предмету тендеру. Даний документ (договір) повинен містити інформацію про часові межі розпорядку роботи потужності (об’єкту). Отже, Замовник вимогами тендерної документації не обмежує учасників в правових підставах задіювання потужності (об’єкту), це можуть бути власні потужності, орендовані потужності, які використовуються за договором оренди або потужності зберігача, які використовуються за договором зберігання. Звертаємо Вашу увагу, що головною метою Замовника є забезпечення якості продуктів харчування та їх безперебійне постачання мешканцям геріатричного пансіонату. Замовник вважає, що наявність потужностей в учасників є необхідною складовою кваліфікаційного критерію «Наявність в учасника процедури закупівлі обладнання, матеріально-технічної бази та технологій», а макож є перевіркою надійності постачальника. Крім того фізична особа-підприємець, яка працює самостійно та не має потужностей у своєму використанні не зможе якісно виконувати умови договору та забезпечувати своєчасну поставку предмету закупівлі протягом року. Це саме стосується посередників між виробником, оптовим продавцем та інше.
Тендерною документацією на закупівлю м’яса (яловичини замороженої без кісток; свинини замороженої на кістці; печінки яловичої замороженої; сала; тушки курчат-бройлерів заморожених; філе курчат-бройлерів заморожених; четвертин задніх курчат-бройлерів заморожених; печінки курчат-бройлерів заморожених) код ДК 021:2015 - 15110000-2, передбачено три кваліфікаційні критерії. Відповідно до підпункту г) кваліфікаційного критерію «Наявність в учасника процедури закупівлі обладнання, матеріально-технічної бази та технологій» пункту 5 «Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги, установлені п.47 Особливостей Постанови КМУ від 12.10.2022 №1178» розділу «Інструкцiя з пiдготовки тендерної пропозицiї», для підтвердження відповідності даному кваліфікаційному критерію учасники надають інформаційну довідку про потужності (об’єкти), де буде здійснюватись виробництво та/або обіг предмету закупівлі (згідно із Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») відповідно до форми - Додаток № 7. На власні потужності (об’єкти) Учасник надає правовстановлюючий документ. Якщо потужності (об’єкт) не належить Учаснику, то надається в складі пропозиції документ (договір) щодо правових підстав задіювання потужності (об’єкту) в процесі обігу предмету тендеру. Даний документ (договір) повинен містити інформацію про часові межі розпорядку роботи потужності (об’єкту). Отже, Замовник вимогами тендерної документації не обмежує учасників в правових підставах задіювання потужності (об’єкту), це можуть бути власні потужності, орендовані потужності, які використовуються за договором оренди або потужності зберігача, які використовуються за договором зберігання. Звертаємо Вашу увагу, що головною метою Замовника є забезпечення якості продуктів харчування та їх безперебійне постачання мешканцям геріатричного пансіонату. Замовник вважає, що наявність потужностей в учасників є необхідною складовою кваліфікаційного критерію «Наявність в учасника процедури закупівлі обладнання, матеріально-технічної бази та технологій», а макож є перевіркою надійності постачальника. Крім того фізична особа-підприємець, яка працює самостійно та не має потужностей у своєму використанні не зможе якісно виконувати умови договору та забезпечувати своєчасну поставку предмету закупівлі протягом року. Це саме стосується посередників між виробником, оптовим продавцем та інше.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 27 грудня 2023 00:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ СКРИПКА ІРИНА СЕРГІЇВНА |
658 152,90
UAH з ПДВ
|
658 152,90
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ СКРИПКА ІРИНА СЕРГІЇВНА #2788819026 |
Переможець |
658 152,90
UAH з ПДВ
|
28 грудня 2023 15:51
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
06 січня 2024 14:27
|
Догов_р _7-24-Т.pdf | укладений |
06 січня 2024 14:25
|