Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Послуги з організації харчування
Очікувана вартість
10 108 800,00 UAH
UA-2023-12-14-009377-a ● e863e07eea80485996eb636a7d382462
Відкриті торги з особливостями
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПЕРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР" |
Код ЄДРПОУ: | 20761103 |
Місцезнаходження: | 79032, Україна , Львівська обл., м.Львів, ВУЛ.ДЖ.ВАШИНГТОНА, будинок 6 |
Контактна особа: |
Олена Костенко +380322591953 olenakos021@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 14 грудня 2023 12:40 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 19 грудня 2023 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 19 грудня 2023 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 22 грудня 2023 01:00 |
Очікувана вартість: | 10 108 800,00 UAH без ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 50 544,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Вид та умови надання забезпечення пропозицій учасників: | Згідно п. 3 Особливостей: Під час здійснення публічної закупівлі відповідно до цих особливостей замовники застосовують положення статті 25 Закону з урахуванням положень пункту 47 цих особливостей. Замовником вимагається надання учасником забезпечення тендерної пропозиції у формі електронної банківської гарантії Банківська гарантія повинна бути оформленою відповідно до вимог постанови Правління Національного банку України від 15.12.2004 № 639 та форма забезпечення пропозиції повинна відповідати Наказу «Про затвердження форми і Вимог до забезпечення тендерної пропозиції / пропозиції» від 14.12.2020 № 2628, затвердженого МІНІСТЕРСТВОМ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ТОРГІВЛІ ТА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ Розмір забезпечення тендерної пропозиції: 200000.00 грн. (двісті тисяч гривень, 00 копійок). Строк дії забезпечення тендерної пропозиції: 90 календарних днів, починаючи з кінцевого строку подання тендерної пропозиції Банківська гарантія повинна бути з грошовим покриттям. Забезпечення тендерної пропозиції повертається учаснику протягом п’яти днів з дня настання підстави для повернення забезпечення тендерної пропозиції в разі: 1) закінчення строку дії тендерної пропозиції та забезпечення тендерної пропозиції, зазначеного в тендерній документації; 2) укладення договору про закупівлю з учасником, який став переможцем процедури закупівлі (крім переговорної процедури закупівлі); 3) відкликання тендерної пропозиції до закінчення строку її подання; 4) закінчення тендеру в разі неукладення договору про закупівлю з жодним з учасників, які подали тендерні пропозиції. Забезпечення тендерної пропозиції не повертається в разі: 1) відкликання тендерної пропозиції учасником після закінчення строку її подання, але до того, як сплив строк, протягом якого тендерні пропозиції вважаються дійсними; 2) непідписання договору про закупівлю учасником, який став переможцем тендеру; 3) ненадання переможцем процедури закупівлі (крім переговорної процедури закупівлі) у строк, визначений частиною шостою статті 17 цього Закону (з урахуванням п. 47 Особливостей), документів, що підтверджують відсутність підстав, установлених статтею 17 цього Закону; (з урахуванням п. 47 Особливостей) 4) ненадання переможцем процедури закупівлі (крім переговорної процедури закупівлі) забезпечення виконання договору про закупівлю після отримання повідомлення про намір укласти договір про закупівлю, якщо надання такого забезпечення передбачено тендерною документацією. |
Розмір надання забезпечення пропозицій учасників: | 200000 UAH |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Послуги
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:55520000-1: Кейтерингові послуги
Кількість: 1 послуга, згідно ТС (передбачає 174200 порцій)
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1 послуга
Послуги з організації харчування
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
79032, Україна, Львівська область, Львів, вул. Джорджа Вашингтона, 6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 55523000-2 — Кейтерингові послуги для інших підприємств або установ
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Надання послуг | 10 банківських днів з дня надання послуги та отримання належно оформлених актів наданих послуг.Замовник має право здійснити передоплату на здійснення відповідної закупівлі, розмір якої визначається шляхом підписання додаткової угоди на строк не більше 3 місяців. | Пiсляоплата | 10 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 70% |
досвід виконання аналогічних договорів в пологових будинках/перинатальних центрах: | 30% |
нададуть підтвердження не менше як 1 аналогічного договору: | 30% |
не нададуть підтвердження : | 0% |
14 грудня 2023 12:45 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
14 грудня 2023 12:42 |
Тендерна документацiя.docx | |
14 грудня 2023 12:42 |
Додаток № 5 Проект договору.docx | |
14 грудня 2023 12:42 |
Примірне меню 15 стіл.xls | |
14 грудня 2023 12:42 |
додаток №2 Технічна специфікація.docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Дієтичне харчування
Дата подання: 18 грудня 2023 12:46
Дата відповіді: 18 грудня 2023 16:38
Шановний замовнику!
В Додатку № 2 Технічної специфікації окремим пунктом зазначено дієтичне харчування. Що саме входить до складу дієтичного харчування: сніданок, обід та вечеря?
Відповідь: дієтичне харчування сключає наступні прийоми їжі: сніданок, обід та вечеря та друга вечеря
Дієтичний стіл меню
Дата подання: 18 грудня 2023 17:09
Дата відповіді: 20 грудня 2023 13:01
Шановний замовнику!
Відповідно до Додатку № 2 Технічної специфікації вимагається надати 7-денне меню за категоріями: Дієтичне харчування – 6200 порцій, сніданок: 42 000 порцій, обід: 42 000 порцій, вечеря: 42 000 порцій, друга вечеря: 42 000 порцій. Що значить позиція дієтичне харчування, який це номер стола, тому що всі столи 15,9,7,1,1а -це дієтичне харчування.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Лікувальна дієта №1, (при виразці шлунку та дванадцятипалої кишки) ця дієте призначається на післяопераційний період.
Лікувальна дієта №1 є фізіологічно повноцінною по енергетичній цінності та кількості білків, жирів та вуглеводів. У її раціоні обмежена кількість продуктів, що стимулюють посилену секрецію шлунку, подразнюють слизову оболонку шлунку, а, також, довго у ньому затримуються і важко засвоюються. Як правило, їжу споживають у протертому, відвареному або приготованому на пару вигляді. Деякі страви можуть запікатися, але без утворення скоринки. Допускається приготування риби та не дуже грубих сортів м'яса цільним шматком. Є певні обмеження у солі. Заборонена холодна та гаряча їжа. Рекомендується споживання на ніч молока або вершків.
Рекомендуються супи із незаборонених протертих овочів на морквяному та картопляному бульйоні, молочні супи із протертими геркулесовими, манними, рисовими та іншими крупами, вермішелі із протертими овочами, молочні супи-пюре із протертими овочами, супи-пюре із завчасно відвареного м'яса або протертих некислих ягід із додаванням манної крупи. Перед приготуванням супу борошно варто підсушити. Для заправки використовують вершкове масло, суміш із яєць та молока, вершки.
Дієтичне харчування включає Лікувальну дієта №1а (при гострих захворюваннях шлунку та дванадцятипалої кишки) рекомендована в першу добу після оперативного втручання.
Лікувальна дієта №1а відрізняється зниженою енергоцінністю по кількості вуглеводів та, частково, білків і жирів. У її раціоні обмежена кількість повареної солі, заборонені продукти, що викликають ураження слизової оболонки шлунку та посилюють його секрецію. Їжу споживають у протертому вигляді, попередньо відваривши або приготувавши на пару. Не допускається споживання занадто холодних або гарячих страв.
Будь-які вироби з борошна, в тому числі, хліб, заборонені.
Рекомендуються слизисті супи із манки, вівсянки, перлової або рисової круп, у котрі додають яєчно-молочну суміш, вершки, вершкове масло.
Будь-які овочі, а, також, закуски заборонені.
Заборонені сирі фрукти та ягоди, будь-які кондитерські вироби.
В основному ця дієта потрібна для того, щоб зменшити заподіяну організму під час операції стрес і допомогти йому швидше відновитися.
Особливістю хірургічного втручання як медичної процедури є те, що після нього у більшості пацієнтів з’являються проблеми з диханням, загальмовується робота і деякий час не може нормально функціонувати шлунково-кишкового тракту, та й видільні системи теж нездатні працювати в повну силу.
Лікувальна дієта №7, при захворюваннях нирок.
При лікувальній дієті №7 дещо обмежується споживання білків. Вміст жирів та вуглеводів залишається у рамках фізіологічної норми. Страви готують без солі. Сіль видається хворому у кількості 3-6 г/добу за призначенням лікаря. Дозволено споживання біля 1 л рідини на добу. Забороненими є екстрактивні речовини, що містяться у рибі, м'ясі, грибах. Не допускаються, також, продукти, що містять щавлеву кислоту та ефірні масла. Їжу готують в умовах помірного хімічного щадіння. М'ясо та рибу перед споживанням варто відварити. Рекомендованою є звичайна температура їжі.
Не допускаються у їжу бобові культури, цибуля, часник, редька, редис, шпинат, щавель, овочі у соленому, маринованому та квашеному вигляді, усі гриби.
Лікувальна дієта №9, при цукровому діабеті.
Дієта №9 характеризується зниженою енергоцінністю, що досягається за рахунок зменшення кількості легкозасвоюваних вуглеводів та тваринних жирів. Вміст білків у раціоні знаходиться в межах норми або дещо її перевищує. Заборонені цукор та будь-які солодощі. Дієтою помірно обмежується кількість солі та продуктів, багатих на холестерин та екстрактивні речовини. Навпаки, збільшена кількість продуктів, що містять ліпотропні речовини, вітаміни, харчові волокна. Маються на увазі кисломолочний сир, риба, морепродукти, фрукти, овочі, хліб з борошна грубого помелу, крупи з цільного зерна. У лікувальній дієті №9 надається перевага запеченим та вареним стравам, хоча, іноді можна їсти смажені та тушковані наїдки. Для підсолодження страв рекомендовано використовувати замінники цукру: сорбіт та ксиліт. Температура страв - у межах норми. Режим харчування відповідає 5-6 прийомам їжі протягом доби, при рівномірному розподіленні вуглеводів.
Крупи допускають виключно у межах норми вуглеводів. Можна їсти гречану, ячмінну, пшоняну, перлову та вівсяну каші. Також, не заборонені бобові культури. Зовсім заборонені або різко обмежені манна, рисова крупи та макаронні вироби.
Бажаним є споживання овочів, що містять менше 5% вуглеводів. До таких належать капуста, кабачки, гарбуз, огірки, помідори, салат, баклажани. Овочі можна варити, тушкувати, запікати, зрідка - смажити. Не допускаються солені та мариновані овочі.
Лікувальна дієта №15, при різноманітних захворюваннях.
За показниками енергоцінності, кількістю білків, жирів та вуглеводів лікувальна дієта №15 практично повністю відповідає нормам харчування, передбаченим для здорової людини, яка не займається фізичною працею. Рекомендовано споживання вітамінів у підвищених кількостях. Кулінарна обробка проводиться будь-якими доступними способами. Температура страв нічим не відрізняється від звичайної. Із раціону виключають гострі продукти та продукти, які важко перетравлюються. Рекомендований 4-разовий режим харчування.
Заборонено споживання жирних сортів м'яса, качки, гуски, тугоплавких тваринних жирів, використання перцю та гірчиці.
Лікувальна дієта №1 є фізіологічно повноцінною по енергетичній цінності та кількості білків, жирів та вуглеводів. У її раціоні обмежена кількість продуктів, що стимулюють посилену секрецію шлунку, подразнюють слизову оболонку шлунку, а, також, довго у ньому затримуються і важко засвоюються. Як правило, їжу споживають у протертому, відвареному або приготованому на пару вигляді. Деякі страви можуть запікатися, але без утворення скоринки. Допускається приготування риби та не дуже грубих сортів м'яса цільним шматком. Є певні обмеження у солі. Заборонена холодна та гаряча їжа. Рекомендується споживання на ніч молока або вершків.
Рекомендуються супи із незаборонених протертих овочів на морквяному та картопляному бульйоні, молочні супи із протертими геркулесовими, манними, рисовими та іншими крупами, вермішелі із протертими овочами, молочні супи-пюре із протертими овочами, супи-пюре із завчасно відвареного м'яса або протертих некислих ягід із додаванням манної крупи. Перед приготуванням супу борошно варто підсушити. Для заправки використовують вершкове масло, суміш із яєць та молока, вершки.
Дієтичне харчування включає Лікувальну дієта №1а (при гострих захворюваннях шлунку та дванадцятипалої кишки) рекомендована в першу добу після оперативного втручання.
Лікувальна дієта №1а відрізняється зниженою енергоцінністю по кількості вуглеводів та, частково, білків і жирів. У її раціоні обмежена кількість повареної солі, заборонені продукти, що викликають ураження слизової оболонки шлунку та посилюють його секрецію. Їжу споживають у протертому вигляді, попередньо відваривши або приготувавши на пару. Не допускається споживання занадто холодних або гарячих страв.
Будь-які вироби з борошна, в тому числі, хліб, заборонені.
Рекомендуються слизисті супи із манки, вівсянки, перлової або рисової круп, у котрі додають яєчно-молочну суміш, вершки, вершкове масло.
Будь-які овочі, а, також, закуски заборонені.
Заборонені сирі фрукти та ягоди, будь-які кондитерські вироби.
В основному ця дієта потрібна для того, щоб зменшити заподіяну організму під час операції стрес і допомогти йому швидше відновитися.
Особливістю хірургічного втручання як медичної процедури є те, що після нього у більшості пацієнтів з’являються проблеми з диханням, загальмовується робота і деякий час не може нормально функціонувати шлунково-кишкового тракту, та й видільні системи теж нездатні працювати в повну силу.
Лікувальна дієта №7, при захворюваннях нирок.
При лікувальній дієті №7 дещо обмежується споживання білків. Вміст жирів та вуглеводів залишається у рамках фізіологічної норми. Страви готують без солі. Сіль видається хворому у кількості 3-6 г/добу за призначенням лікаря. Дозволено споживання біля 1 л рідини на добу. Забороненими є екстрактивні речовини, що містяться у рибі, м'ясі, грибах. Не допускаються, також, продукти, що містять щавлеву кислоту та ефірні масла. Їжу готують в умовах помірного хімічного щадіння. М'ясо та рибу перед споживанням варто відварити. Рекомендованою є звичайна температура їжі.
Не допускаються у їжу бобові культури, цибуля, часник, редька, редис, шпинат, щавель, овочі у соленому, маринованому та квашеному вигляді, усі гриби.
Лікувальна дієта №9, при цукровому діабеті.
Дієта №9 характеризується зниженою енергоцінністю, що досягається за рахунок зменшення кількості легкозасвоюваних вуглеводів та тваринних жирів. Вміст білків у раціоні знаходиться в межах норми або дещо її перевищує. Заборонені цукор та будь-які солодощі. Дієтою помірно обмежується кількість солі та продуктів, багатих на холестерин та екстрактивні речовини. Навпаки, збільшена кількість продуктів, що містять ліпотропні речовини, вітаміни, харчові волокна. Маються на увазі кисломолочний сир, риба, морепродукти, фрукти, овочі, хліб з борошна грубого помелу, крупи з цільного зерна. У лікувальній дієті №9 надається перевага запеченим та вареним стравам, хоча, іноді можна їсти смажені та тушковані наїдки. Для підсолодження страв рекомендовано використовувати замінники цукру: сорбіт та ксиліт. Температура страв - у межах норми. Режим харчування відповідає 5-6 прийомам їжі протягом доби, при рівномірному розподіленні вуглеводів.
Крупи допускають виключно у межах норми вуглеводів. Можна їсти гречану, ячмінну, пшоняну, перлову та вівсяну каші. Також, не заборонені бобові культури. Зовсім заборонені або різко обмежені манна, рисова крупи та макаронні вироби.
Бажаним є споживання овочів, що містять менше 5% вуглеводів. До таких належать капуста, кабачки, гарбуз, огірки, помідори, салат, баклажани. Овочі можна варити, тушкувати, запікати, зрідка - смажити. Не допускаються солені та мариновані овочі.
Лікувальна дієта №15, при різноманітних захворюваннях.
За показниками енергоцінності, кількістю білків, жирів та вуглеводів лікувальна дієта №15 практично повністю відповідає нормам харчування, передбаченим для здорової людини, яка не займається фізичною працею. Рекомендовано споживання вітамінів у підвищених кількостях. Кулінарна обробка проводиться будь-якими доступними способами. Температура страв нічим не відрізняється від звичайної. Із раціону виключають гострі продукти та продукти, які важко перетравлюються. Рекомендований 4-разовий режим харчування.
Заборонено споживання жирних сортів м'яса, качки, гуски, тугоплавких тваринних жирів, використання перцю та гірчиці.
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2023-12-14-009377-a.b1
Статус:
Не задоволена
Учасник: ТОВ "ПОНТЕМ.УА", Код ЄДРПОУ:40665499
Дата подання: 14 грудня 2023 14:03
Щодо визначення одиници послуги
Шановний замовник
У тендерній документації, як і в проекті договору, не визначено - що є одиницею послуги. Це кожна порція: сніданок, обід, вечеря, друга вечеря та дієтичне харчування? Чи всеж таки ліжко/день? Відповідно до меню - передбачається чотириразове харчування хворих. У проекті договору також відсутня специфікація – її необхідно додати із зазначенням одиниці послуги – неможливо підготувати розрахунок пропозиції, а також і закривати щомісяця акти, якщо у вихідних даних лише загальна сума договору, враховуючи, що сніданок, обід та вечеря суттєво відрізняються за вартістю. Вимагаємо вести зміни до тендерної документації та:1. чітко визначити, що є одиницею послуги - порція або ліжко/день; 2. доповнити проект договору специфікацією із зазначенням одиниці послуги. В іншому випадку будемо вимущени оскаржувати дії замовника в АМКУ.
Розгорнути
Згорнути
У тендерній документації, як і в проекті договору, не визначено - що є одиницею послуги. Це кожна порція: сніданок, обід, вечеря, друга вечеря та дієтичне харчування? Чи всеж таки ліжко/день? Відповідно до меню - передбачається чотириразове харчування хворих. У проекті договору також відсутня специфікація – її необхідно додати із зазначенням одиниці послуги – неможливо підготувати розрахунок пропозиції, а також і закривати щомісяця акти, якщо у вихідних даних лише загальна сума договору, враховуючи, що сніданок, обід та вечеря суттєво відрізняються за вартістю. Вимагаємо вести зміни до тендерної документації та:1. чітко визначити, що є одиницею послуги - порція або ліжко/день; 2. доповнити проект договору специфікацією із зазначенням одиниці послуги. В іншому випадку будемо вимущени оскаржувати дії замовника в АМКУ.
Рішення замовника: Вимога не задоволена
15 грудня 2023 16:27
Згідно тендерної документації предметом закупівлі є послуга. Кількість згідно ч.4.3 розділу 1 документації становить 1 послуга, що передбачає приготування і поставку 174 200 порцій протягом 2024 року.
При заповненні додатку 4 документації «Форма «Тендерна пропозиція» учасник повинен вказати кількість – «1» , одиниця виміру – «послуга» та заповнити дані про загальну вартість послуги із кейтерингу.
Звертаємо увагу учасників, що додатком 2 тендерної документації передбачено, що Учасники у тендерній пропозиції повинні надати один варіант меню з розрахунку на 7 (сім) днів для стаціонарних пацієнтів з чотирьохразовим харчуванням (сніданок, обід, вечеря та друга вечеря) із зазначенням калорійності та вартості на один сніданок, обід, вечерю та другу вечерю. Тобто, покровий розрахунок учасника ,звісно, може передбачати різну вартість за один сніданок, чи обід, чи вечерю, чи другу вечерю. При цьому, Технічна специфікація містить детально розписану кількість порцій на кожен вид прийому їжі, так і загальну кількість порцій, а саме:
Дієтичне харчування- 6 200 порцій
Сніданок-42 000 порцій
Обід-42 000 порцій
Вечеря-42 000 порцій
Друга вечеря-42 000 порцій
Загальна кількість порцій – це сумарна їх кількість, і становить 174 200 порцій.
Замовник не вимагає в складі пропозиції окремого документа із обрахунком послуги харчування, оскільки вартість однієї порції буде зазначена в меню учасника, яке надається в складі пропозиції .
Проект договору , як зазначено у його примітках, заповнюватиметься при підписанні договору з учасником переможцем, як і додатки до договору, які формуватимуться на етапі підписання договору, коли сторони договору і здійснюватимуть затвердження форми специфікації.
Враховуючи наведені вище аргументи, Замовником повністю надано всі необхідні вихідні дані, необхідні для підготовки тендерної пропозиції учасника, підстав для внесення змін у документацію немає.
При заповненні додатку 4 документації «Форма «Тендерна пропозиція» учасник повинен вказати кількість – «1» , одиниця виміру – «послуга» та заповнити дані про загальну вартість послуги із кейтерингу.
Звертаємо увагу учасників, що додатком 2 тендерної документації передбачено, що Учасники у тендерній пропозиції повинні надати один варіант меню з розрахунку на 7 (сім) днів для стаціонарних пацієнтів з чотирьохразовим харчуванням (сніданок, обід, вечеря та друга вечеря) із зазначенням калорійності та вартості на один сніданок, обід, вечерю та другу вечерю. Тобто, покровий розрахунок учасника ,звісно, може передбачати різну вартість за один сніданок, чи обід, чи вечерю, чи другу вечерю. При цьому, Технічна специфікація містить детально розписану кількість порцій на кожен вид прийому їжі, так і загальну кількість порцій, а саме:
Дієтичне харчування- 6 200 порцій
Сніданок-42 000 порцій
Обід-42 000 порцій
Вечеря-42 000 порцій
Друга вечеря-42 000 порцій
Загальна кількість порцій – це сумарна їх кількість, і становить 174 200 порцій.
Замовник не вимагає в складі пропозиції окремого документа із обрахунком послуги харчування, оскільки вартість однієї порції буде зазначена в меню учасника, яке надається в складі пропозиції .
Проект договору , як зазначено у його примітках, заповнюватиметься при підписанні договору з учасником переможцем, як і додатки до договору, які формуватимуться на етапі підписання договору, коли сторони договору і здійснюватимуть затвердження форми специфікації.
Враховуючи наведені вище аргументи, Замовником повністю надано всі необхідні вихідні дані, необхідні для підготовки тендерної пропозиції учасника, підстав для внесення змін у документацію немає.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 22 грудня 2023 01:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Коефіціент | Приведена ціна | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|---|---|
ФОП "Винник Любов Андріївна" |
8 889 000,00
UAH
|
8 889 000,00
UAH
|
1.4285714286 | 6 222 300 | Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "Винник Любов Андріївна" #3277804366 |
Переможець |
8 889 000,00
UAH
|
22 грудня 2023 14:25
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
08 січня 2024 19:32
|
ДУ 2 Винник.pdf | укладений |
08 січня 2024 19:28
|
Пояснювальна записка.pdf | укладений |
08 січня 2024 19:28
|
Електронний підпис | зміни до договору |
04 січня 2024 17:38
|
ДУ 1 харчування.pdf | зміни до договору |
04 січня 2024 17:34
|
Електронний підпис | укладений |
29 грудня 2023 17:13
|
Договір харчування.pdf | укладений |
29 грудня 2023 17:09
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 01 січня 2024 |
Дата публікації змін до договору: | 04 січня 2024 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Погодження зміни ціни в договорі про закупівлю в бік зменшення (без зміни кількості (обсягу) та якості товарів, робіт і послуг) (Постанова) |
Номер договору про закупівлю: | 4/24 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Виконання договору
Строк дії за договором: | 28 грудня 2023 — 08 січня 2024 |
Сума оплати за договором: |
180 107,00
UAH
|
Причини розірвання договору: | Договір розірвано за згодою Сторін, відповідно до п. 10 Розділу Х Договору № 4/24 від 28.12.2023 р. |