Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві соки (Сік яблучний з додатками 100%, відновлений, пастеризований, 1л, Сік яблучний 100%, відновлений, пастеризований, 1л)(За рахунок місцевого бюджету)
Очікувана вартість
420 000,00 UAH
UA-2023-12-04-013347-a 18d2dba518de4112aa6acd47c9566833
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Васюта Ольга Олександрівна

+380997246912 internat13@i.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 05 грудня 2023
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат
Код ЄДРПОУ: 03189191
Місцезнаходження: 39259, Україна , Полтавська обл., село Ліщинівка, Полтавський район,
Контактна особа: Васюта Ольга Олександрівна
+380997246912
internat13@i.ua
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15320000-7: Фруктові та овочеві соки


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
5500 літр
Сік яблучний з додатками 100%, відновлений, пастеризований, 1л
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39259, Україна, Полтавська область, с.Ліщинівка, вул. Лісна,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 11 грудня 2023
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
5000 літр
Сік яблучний 100%, відновлений, пастеризований, 1л
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 39259, Україна, Полтавська область, с.Ліщинівка, вул. Лісна,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 11 грудня 2023
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки

Тендерна документація

04 грудня 2023 14:50
Проєкт договору.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Вид Можливі значення:
  • відновлений
  • Основа соку Можливі значення:
  • яблуко
  • Додатки Можливі значення:
  • виноград
  • полуниця
  • груша
  • морква
  • вишня
  • малина
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Кількість соку або плодової частини у складі Можливі значення:
  • 100
  • %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • відновлений
  • Основа соку Можливі значення:
  • яблуко
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Кількість соку або плодової частини у складі Можливі значення:
  • 100
  • %

    Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 08 грудня 2023 07:40

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "Спарта 2015" 262 650,00
    UAH з ПДВ
    262 650,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Оломпієва Яна Миколаївна 278 770,00
    UAH з ПДВ
    278 770,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФУДГРАНД" 298 620,00
    UAH з ПДВ
    298 620,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП РУДЕНКО МИКОЛА ІВАНОВИЧ 304 500,00
    UAH з ПДВ
    304 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "Край-МК.." 309 240,00
    UAH з ПДВ
    309 240,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    САДІВНИЧЕ ТОВАРИСТВО "МРІЯ" 357 000,00
    UAH з ПДВ
    357 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "АВІДАЛЬ" 380 880,00
    UAH з ПДВ
    380 880,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ПОНОМАРЕНКО ВАСИЛЬ ВОЛОДИМИРОВИЧ" 418 000,00
    UAH з ПДВ
    418 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    07 грудня 2023 15:58
    Електронний підпис
    07 грудня 2023 15:57
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки полуниця
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    07 грудня 2023 18:48
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки полуниця
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    07 грудня 2023 20:17
    Електронний підпис
    07 грудня 2023 20:16
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки виноград
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений

    Публічні документи

    06 грудня 2023 08:55
    Електронний підпис
    06 грудня 2023 08:54
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки полуниця
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений

    Публічні документи

    05 грудня 2023 20:32
    Електронний підпис
    05 грудня 2023 20:30
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки морква
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    05 грудня 2023 14:06
    Електронний підпис
    05 грудня 2023 14:06
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки виноград
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    08 грудня 2023 00:17
    Електронний підпис
    08 грудня 2023 00:17
    Електронний підпис
    08 грудня 2023 00:16
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки полуниця
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    07 грудня 2023 10:17
    Електронний підпис
    07 грудня 2023 10:17
    Електронний підпис
    07 грудня 2023 10:15
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Додатки виноград
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "Спарта 2015"
    #39625877
    Переможець 262 650,00
    UAH з ПДВ
    08 грудня 2023 16:26

    Документи

    08 грудня 2023 16:26
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 08 грудня 2023 16:26

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВ "Спарта 2015"
    #39625877
    262 650,00
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    08 грудня 2023 16:26
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    20 грудня 2023 13:56
    Додаткова угода №1 укладений
    20 грудня 2023 13:55
    Електронний підпис укладений
    11 грудня 2023 17:09
    Договір укладений
    11 грудня 2023 16:29

    Виконання договору

    Друкувати звіт про виконання договору про закупівлю PDFHTML
    Строк дії за договором: 08 грудня 2023 — 31 грудня 2023
    Сума оплати за договором: 0
    з ПДВ
    Причини розірвання договору: За згодою сторін