Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Сир кисломолочний 9-10%, 1 кг; Сир твердий 50%, без добавок, 1 кг
Очікувана вартість
275 480,00 UAH
UA-2023-10-16-011540-a ● 68182f755a9a4aa7b4647ecf327c7ed3
Запит (ціни) пропозицій
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
16 жовтня 2023
Інформація про замовників
Найменування: | Управління освіти Могилів-Подільської міської ради |
Код ЄДРПОУ: | 02141578 |
Вебсайт: | https://uompmr.wixsite.com/uompmr |
Місцезнаходження: | 24000, Україна , Вінницька обл., м. Могилів-Подільський, вул. Полтавська, 25 |
Контактна особа: |
Анастасія Юхимчук +380433762627 zakupivli.osvita.mp@gmail.com |
Категорія: | Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15540000-5: Сирні продукти
Сир кисломолочний 9-10%, 1 кг; Сир твердий 50%, без добавок, 1 кг
Доставка, розвантаження здійснюються силами постачальника до кожного окремого закладу малими партіями, згідно заявок, до 31 грудня 2023 року.
1. Сир твердий
Пакування: Споживча - від 0,2 до 5 кг
Оцінка якості :Згідно ДСТУ 6003:2008
Консистенція: Тісто ніжне, пластичне, однорідне по всій масі, злегка ламке при згині.
Запах і смак: У міру виражений сирний, від злегка кислуватого до слабогострого, без сторонніх смаків і запахів.
Зовнішній вигляд: Поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покриттям.
Колір: Однорідний за всією масою, від світло-жовтого до жовтого.
Термін придатності: Умови зберігання: за температури від 0° до 8°С і відносній вологості повітря 80-85%. Строк придатності не менше 90%
За твердістю: Сири тверді з показником твердості від 51 % до 60 %
Масова частка жиру у сухій речовині, %: Не менше 50
Складові :молоко коров’яче незбиране не нижче першого ґатунку
Маркування: Напис на пакуванні або ярлик державною мовою із зазначенням назви виробника, дата виготовлення, строки та умови зберігання, вміст продукту, наявність ГМО та інші показники в залежності від виду товару
2.Сир кисломолочний
Масова частка жиру у сухій речовині: 9 %
Зовнішний вигляд: Поверхня чиста,рівна,без механічних ушкоджень
Смак і запах: Властивий доброякісному сиру м’якому,без сторонніх запахів
Пакування: Фасовані сири пакують у спожиткове паковання: полімерні плівки, пакети та інші пакувальні матеріали масою нетто від 0,1 кг до 5 кг
Консистенція: має ніжну консистенцію, насичений білий колір та виражений смак молочних вершків,
Колір: насичений білий колір
Споживче пакування: від 0,1 кг до 5 кг
Оцінка якості: ДСТУ 4554:2006. Сири м’які
Маркування : Напис на пакуванні або ярлик державною мовою із зазначенням назви виробника, дата виготовлення, строки та умови зберігання, вміст продукту, наявність ГМО та інші показники в залежності від виду товару
Термін придатності Строк придатності не менше 90%
Розгорнути
Згорнути
Доставка, розвантаження здійснюються силами постачальника до кожного окремого закладу малими партіями, згідно заявок, до 31 грудня 2023 року.
1. Сир твердий
Пакування: Споживча - від 0,2 до 5 кг
Оцінка якості :Згідно ДСТУ 6003:2008
Консистенція: Тісто ніжне, пластичне, однорідне по всій масі, злегка ламке при згині.
Запах і смак: У міру виражений сирний, від злегка кислуватого до слабогострого, без сторонніх смаків і запахів.
Зовнішній вигляд: Поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покриттям.
Колір: Однорідний за всією масою, від світло-жовтого до жовтого.
Термін придатності: Умови зберігання: за температури від 0° до 8°С і відносній вологості повітря 80-85%. Строк придатності не менше 90%
За твердістю: Сири тверді з показником твердості від 51 % до 60 %
Масова частка жиру у сухій речовині, %: Не менше 50
Складові :молоко коров’яче незбиране не нижче першого ґатунку
Маркування: Напис на пакуванні або ярлик державною мовою із зазначенням назви виробника, дата виготовлення, строки та умови зберігання, вміст продукту, наявність ГМО та інші показники в залежності від виду товару
2.Сир кисломолочний
Масова частка жиру у сухій речовині: 9 %
Зовнішний вигляд: Поверхня чиста,рівна,без механічних ушкоджень
Смак і запах: Властивий доброякісному сиру м’якому,без сторонніх запахів
Пакування: Фасовані сири пакують у спожиткове паковання: полімерні плівки, пакети та інші пакувальні матеріали масою нетто від 0,1 кг до 5 кг
Консистенція: має ніжну консистенцію, насичений білий колір та виражений смак молочних вершків,
Колір: насичений білий колір
Споживче пакування: від 0,1 кг до 5 кг
Оцінка якості: ДСТУ 4554:2006. Сири м’які
Маркування : Напис на пакуванні або ярлик державною мовою із зазначенням назви виробника, дата виготовлення, строки та умови зберігання, вміст продукту, наявність ГМО та інші показники в залежності від виду товару
Термін придатності Строк придатності не менше 90%
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1000 кілограм
Сир кисломолочний 9-10%, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Вінницька область, місто Могилів-Подільський та Могилів-Подільський район, Заклади замовника Могилів-Подільського району та міста Могилів-Подільського
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15540000-5 — Сирні продукти
570 кілограм
Сир твердий 50%, без добавок, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Вінницька область, місто Могилів-Подільський та Могилів-Подільський район, Заклади замовника Могилів-Подільського району та міста Могилів-Подільського
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15540000-5 — Сирні продукти
Тендерна документація
16 жовтня 2023 15:43 |
Проєкт Договору (Сирні продукти) ЗЦП.docx |
Назва параметру | Значення | Одиниці виміру |
---|---|---|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Добавки |
Можливі значення:
|
|
Масова частка жиру | від 9 до 10 | |
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Добавки |
Можливі значення:
|
|
Масова частка жиру | 50 |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 19 жовтня 2023 00:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Специфікація пропозиції | Документи |
---|---|---|---|---|
ТОВ "ЮДАР-М" |
224 163,00
UAH з ПДВ
|
224 163,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ХМЕЛЬНИЦЬКА МАСЛОСИРБАЗА» |
252 629,40
UAH з ПДВ
|
252 629,40
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ "ЮДАР-М" #41435970 |
Переможець |
224 163,00
UAH з ПДВ
|
19 жовтня 2023 07:55
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
04 січня 2024 13:21
|
Електронний підпис | укладений |
19 жовтня 2023 15:43
|
договір 177.pdf | укладений |
19 жовтня 2023 15:41
|
Ціни за одиницю:
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість | Одиниці виміру | Ціна за одиницю |
---|---|---|---|
Сир кисломолочний 9-10%, 1 кг | 1000 | кілограм |
105,66
UAH з ПДВ
|
Сир твердий 50%, без добавок, 1 кг | 570 | кілограм |
207,90
UAH з ПДВ
|