Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

15110000-2 М'ясо (М’ясо для потреб НГВУ "ПОЛТАВАНАФТОГАЗ")
Очікувана вартість
128 430,00 UAH
UA-2023-09-18-008718-a aae864e943e04e86a73cb8b4fed3d942
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Ельміра Рустамова

+380501084637 elmira.rustamova@ukrnafta.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 18 вересня 2023
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: НАФТОГАЗОВИДОБУВНЕ УПРАВЛІННЯ "ПОЛТАВАНАФТОГАЗ" ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "УКРНАФТА"
Код ЄДРПОУ: 22525915
Вебсайт: https://www.ukrnafta.com/ua
Місцезнаходження: 36000, Україна , Полтавська обл., м. Полтава, вул. Монастирська, 12
Контактна особа: Ельміра Рустамова
+380501084637
elmira.rustamova@ukrnafta.com
Категорія: Юридична особа, яка здійснює діяльність в одній або декількох окремих сферах господарювання

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


1. М'ясо свинина тазостегнова частина (заморожена) - 200кг;
М’ясо свинина лопатка (заморожене) - 200кг;
М'ясо свинна корейка (заморожена), б/к - 100кг;
М'ясо яловичина тазостегнова частина (заморожена) - 100кг;
М’ясо філе куряче (заморожене) - 70кг;
Печінка свиняча (заморожена) - 100кг.
2. Умови оплати: по факту поставки партії Товару протягом 30 календарних днів.
3. Особливі вимоги:
- М'ясо свинина тазостегнова частина: М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Товщина підшкірного жиру не більше 10 мм. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса;
- М’ясо свинина лопатка: М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Товщина підшкірного жиру не більше 10 мм. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса.
- М'ясо свинна корейка: Корейка свиняча без кістки (заморожена) - з нежилованого м’яса свинини нежирної ( із спинної частини свинячої туші з вилученими хребцями і ребрами вагою від 1,5 до 3.5 кг). Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса.
- М'ясо яловичина тазостегнова частина: М’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса.
- М’ясо філе куряче: блідо – рожевого кольору, без кісток та шкірки, без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха незавітрена, колір та запах властивий доброякісному м’ясу птиці.
- Печінка свиняча: суха, не завітрена, без сторонніх запахів без згустків крові. Колір коричневий або червоно-коричневий. Не допускаються обрізки та присутність льоду.
4. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.
5. Маркування: повинно відповідати вимогам чинного законодавства України. Продукція, що буде поставлятися, повинна відповідати нормативно-правовим актам щодо продуктів харчування, що діють на території України.
6. Документи на етапі поставки: При здійсненні поставки кожної партії Товару Продавець, для підтвердження якості продукції зобов’язаний надавати Покупцю завірені печаткою Продавця копії документів, які підтверджують його походження, якість та безпеку, відповідність державним стандартам - декларація виробника або посвідчення про якість. Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.
7. Фасування товару: 5-10кг.
8. Термін поставки: Окремими партіями, згідно заявок, після підписання договору. Поставка не пізніше 5 календарних днів від дати отримання узгодженої сторонами заявки Покупця на відвантаження партії Товару, але не пізніше 31.12.2023року.
9. Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання.
10. Допускається застосування толерантності на продукцію в бік зменшення до 10%.
11. Транспортування: в транспортних засобах згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Доставка продукції повинна здійснюватися спеціалізованим автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення включені в ціну товару.
12. Умови поставки (ІНКОТЕРМС - 2020р.): DDP склад вантажоотримувача
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
200 кілограм
Окіст свинний, без кістки, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Полтавська область, с. Петрівка-Роменська, вул. В. Козака, 26а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
200 кілограм
Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Полтавська область, с. Петрівка-Роменська, вул. В. Козака, 26а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
100 кілограм
Корейка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Полтавська область, с. Петрівка-Роменська, вул. В. Козака, 26а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
100 кілограм
Стегно без кістки яловиче, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Полтавська область, с. Петрівка-Роменська, вул. В. Козака, 26а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
70 кілограм
Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Полтавська область, с. Петрівка-Роменська, вул. В. Козака, 26а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
100 кілограм
Печінка свинна, заморожена, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Полтавська область, с. Петрівка-Роменська, вул. В. Козака, 26а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

18 вересня 2023 14:39
_1. Договір проект.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • окіст без кістки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • корейка
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • стегно без кістки
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 21 вересня 2023 10:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ОХТИРСЬКА М'ЯСНА КОМПАНІЯ" 128 362,40
    UAH з ПДВ
    128 362,40
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    19 вересня 2023 10:50
    Електронний підпис
    19 вересня 2023 10:49
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ОХТИРСЬКА М'ЯСНА КОМПАНІЯ"
    #40208653
    Переможець 128 362,40
    UAH з ПДВ
    21 вересня 2023 16:59

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 21 вересня 2023 16:59

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ОХТИРСЬКА М'ЯСНА КОМПАНІЯ"
    #40208653
    128 362,40
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    05 січня 2024 15:58
    Електронний підпис укладений
    02 жовтня 2023 13:36
    Договір.pdf укладений
    02 жовтня 2023 13:35

    Виконання договору

    Друкувати звіт про виконання договору про закупівлю PDFHTML
    Строк дії за договором: 29 вересня 2023 — 31 грудня 2023
    Сума оплати за договором: 128 360,40
    UAH (в тому числі ПДВ 21 393,40 UAH)