Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Сік яблучний 100%, відновлений, пастеризований, 0,2 л
Очікувана вартість
54 000,00 UAH
UA-2023-07-03-008387-a 8d037479f77f4d43924d8cca7801bf77
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Бондарчук Олена Миколаївна

+380973552911 dzozcrl@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 03 липня 2023
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЗДОЛБУНІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ» ЗДОЛБУНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Код ЄДРПОУ: 02000105
Місцезнаходження: 35701, Україна , Рівненська обл., місто Здолбунів, вулиця Степана Бандери будинок № 1
Контактна особа: Бондарчук Олена Миколаївна
+380973552911
dzozcrl@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15320000-7: Фруктові та овочеві соки


ОБ'ЄМ УПАКОВКИ СОКУ ВИКЛЮЧНО 0,2 л
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
900 літр
Сік яблучний 100%, відновлений, пастеризований, 1л
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35701, Україна, Рівненська область, м. Здолбунів, вул. С. Бандери, 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки

Тендерна документація

03 липня 2023 15:37
Договір продукти ЗЦП.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Вид Можливі значення:
  • відновлений
  • Основа соку Можливі значення:
  • яблуко
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Кількість соку або плодової частини у складі Можливі значення:
  • 100
  • %

    Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 06 липня 2023 08:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП Семенюк Любов Антонівна 42 750,00
    UAH з ПДВ
    42 750,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ЦВИК ВІТАЛІЙ АРХИПОВИЧ" 43 362,00
    UAH з ПДВ
    43 362,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "АВІДАЛЬ" 46 494,00
    UAH з ПДВ
    46 494,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Фізична особа-підприємець Романцева Світлана Володимирівна 47 970,00
    UAH з ПДВ
    47 970,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Фізична особа підприємець Склянчук Сергій Олександрович 49 300,00
    UAH з ПДВ
    49 300,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БОЛЕРО-СЕРВІС" 50 400,00
    UAH з ПДВ
    50 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ фірма "Альтаір" 54 000,00
    UAH з ПДВ
    54 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    04 липня 2023 18:14
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    05 липня 2023 13:51
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    05 липня 2023 21:45
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    05 липня 2023 14:05
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    05 липня 2023 18:53
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    03 липня 2023 16:52
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Публічні документи

    05 липня 2023 17:21
    Електронний підпис
    05 липня 2023 17:18
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100 %

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП Семенюк Любов Антонівна
    #2216906046
    Переможець 42 750,00
    UAH з ПДВ
    06 липня 2023 09:22

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 06 липня 2023 09:22

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП Семенюк Любов Антонівна
    #2216906046
    42 750,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    15 січня 2024 16:32
    Електронний підпис укладений
    07 липня 2023 17:20
    Договір укладений
    07 липня 2023 17:19

    Виконання договору

    Друкувати звіт про виконання договору про закупівлю PDFHTML
    Строк дії за договором: 07 липня 2023 — 31 грудня 2023
    Сума оплати за договором: 42 750,00
    UAH