Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
15110000-2 М’ясо (М’ясо для потреб НГВУ «ПОЛТАВАНАФТОГАЗ»)
Очікувана вартість
107 818,80 UAH
UA-2023-06-15-013593-a ● b497eda48e4e4d3c9a1f60703662d5a8
Запит (ціни) пропозицій
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
15 червня 2023
Інформація про замовників
Найменування: | НАФТОГАЗОВИДОБУВНЕ УПРАВЛІННЯ "ПОЛТАВАНАФТОГАЗ" ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "УКРНАФТА" |
Код ЄДРПОУ: | 22525915 |
Вебсайт: | https://www.ukrnafta.com/ua |
Місцезнаходження: | 36000, Україна , Полтавська обл., м. Полтава, вул. Монастирська, 12 |
Контактна особа: |
Юлія Шах +380994400404 yuliia.shakh@ukrnafta.com |
Категорія: | Юридична особа, яка здійснює діяльність в одній або декількох окремих сферах господарювання |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
1. Найменування:
М'ясо свинина тазостегнова частина (заморожена )
М’ясо свинина лопатка (заморожене)
М'ясо свинна корейка (заморожена), б/к
М’ясо філе куряче ( заморожене)
Печінка свинна (заморожена)
2. Умови оплати: по факту поставки партії Товару протягом 30 календарних днів.
3. Зовнішній вигляд:
Стегно без кістки свинне (заморожене) - м’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Товщина підшкірного жиру не більше 10 мм. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса.
М’ясо свинина лопатка ( заморожене) – м’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Товщина підшкірного жиру не більше 10 мм. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса.
Корейка ( заморожене), б/к - Корейка свиняча без кістки (заморожена) - з нежилованого м’яса свинини нежирної ( із спинної частини свинячої туші з вилученими хребцями і ребрами вагою від 1,5 до 3.5 кг) . Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса
Печінка свинна, заморожена - суха, не завітрена, без сторонніх запахів без згустків крові. Колір коричневий або червоно-коричневий. Не допускаються обрізки та присутність льоду.
Філе куряче, заморожене - блідо – рожевого кольору, без кісток та шкірки, без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха незавітрена, колір та запах властивий доброякісному м’ясу птиці
4. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.
5. Фасовка Товару:
Корейка ( заморожене), б/к – 5-10 кг;
М’ясо свинина лопатка ( заморожене) – 5-10 кг;
Стегно без кістки свинне (заморожене)– 5-10 кг;
Печінка свинна, заморожена – 5-10 кг;
Філе куряче, заморожене – 7-14 кг
При поставці Товару допускається застосування толерантності на дану продукцію в бік зменшення до 10%.
6. Маркування: повинно відповідати вимогам чинного законодавства України.
7. Терміни поставки Товару: окремими партіями згідно заявки після підписання договору, але не пізніше 30.11.2023р. Поставка не пізніше 5 календарних днів від дати отримання узгодженої сторонами заявки Покупця на відвантаження партії Товару, переданої по телефону, електронній пошті або по факсу.
8. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення включені в ціну товару
9. Транспортування: в транспортних засобах згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Доставка продукції повинна здійснюватися спеціалізованим автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору.
10.Термін виготовлення Товару: залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання.
11. Документи на етапі поставки. При здійсненні поставки кожної партії Товару Продавець для підтвердження якості продукції зобов’язаний надавати Покупцю завірені печаткою Продавця копії документів, які підтверджують його походження, якість та безпеку, відповідність державним стандартам - декларація виробника або посвідчення про якість. Документи, що супроводжують товар, та упаковка товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.
12. Умови поставки (ІНКОТЕРМС - 2020р.): DDP склад вантажоотримувача
Розгорнути
Згорнути
М'ясо свинина тазостегнова частина (заморожена )
М’ясо свинина лопатка (заморожене)
М'ясо свинна корейка (заморожена), б/к
М’ясо філе куряче ( заморожене)
Печінка свинна (заморожена)
2. Умови оплати: по факту поставки партії Товару протягом 30 календарних днів.
3. Зовнішній вигляд:
Стегно без кістки свинне (заморожене) - м’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Товщина підшкірного жиру не більше 10 мм. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса.
М’ясо свинина лопатка ( заморожене) – м’ясна маса (заморожена), у вигляді великих кусків (без кістки), зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з міжм’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Товщина підшкірного жиру не більше 10 мм. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса.
Корейка ( заморожене), б/к - Корейка свиняча без кістки (заморожена) - з нежилованого м’яса свинини нежирної ( із спинної частини свинячої туші з вилученими хребцями і ребрами вагою від 1,5 до 3.5 кг) . Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса
Печінка свинна, заморожена - суха, не завітрена, без сторонніх запахів без згустків крові. Колір коричневий або червоно-коричневий. Не допускаються обрізки та присутність льоду.
Філе куряче, заморожене - блідо – рожевого кольору, без кісток та шкірки, без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха незавітрена, колір та запах властивий доброякісному м’ясу птиці
4. Пакування: Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.
5. Фасовка Товару:
Корейка ( заморожене), б/к – 5-10 кг;
М’ясо свинина лопатка ( заморожене) – 5-10 кг;
Стегно без кістки свинне (заморожене)– 5-10 кг;
Печінка свинна, заморожена – 5-10 кг;
Філе куряче, заморожене – 7-14 кг
При поставці Товару допускається застосування толерантності на дану продукцію в бік зменшення до 10%.
6. Маркування: повинно відповідати вимогам чинного законодавства України.
7. Терміни поставки Товару: окремими партіями згідно заявки після підписання договору, але не пізніше 30.11.2023р. Поставка не пізніше 5 календарних днів від дати отримання узгодженої сторонами заявки Покупця на відвантаження партії Товару, переданої по телефону, електронній пошті або по факсу.
8. Транспортні витрати по доставці товару в місце призначення включені в ціну товару
9. Транспортування: в транспортних засобах згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Доставка продукції повинна здійснюватися спеціалізованим автотранспортом Продавця, відповідно обладнаним для перевезення продукції за предметом договору.
10.Термін виготовлення Товару: залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання.
11. Документи на етапі поставки. При здійсненні поставки кожної партії Товару Продавець для підтвердження якості продукції зобов’язаний надавати Покупцю завірені печаткою Продавця копії документів, які підтверджують його походження, якість та безпеку, відповідність державним стандартам - декларація виробника або посвідчення про якість. Документи, що супроводжують товар, та упаковка товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.
12. Умови поставки (ІНКОТЕРМС - 2020р.): DDP склад вантажоотримувача
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
100 кілограм
Корейка свинна, заморожена, 1 категорія, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Полтавська область, с. Петрівка-Роменська, вул. В. Козака, 26а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 листопада 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
200 кілограм
Лопатка свинна, заморожена, 1 категорія, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Полтавська область, с. Петрівка-Роменська, вул. В. Козака, 26а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 листопада 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
100 кілограм
Печінка свинна, заморожена, 1 категорія, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Полтавська область, с. Петрівка-Роменська, вул. В. Козака, 26а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 листопада 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
200 кілограм
Cтегно без кістки свинне, заморожене, 1 категорія, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Полтавська область, с. Петрівка-Роменська, вул. В. Козака, 26а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 листопада 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
70 кілограм
Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Полтавська область, с. Петрівка-Роменська, вул. В. Козака, 26а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 листопада 2023
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
15 червня 2023 16:21 |
_1. Договір проект.docx |
Назва параметру | Значення | Одиниці виміру |
---|---|---|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Частина |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Категорія | 1 | |
Відповідність ДСТУ |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Частина |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Категорія | 1 | |
Відповідність ДСТУ |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Частина |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Категорія | 1 | |
Відповідність ДСТУ |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Частина |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Категорія | 1 | |
Відповідність ДСТУ |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Частина |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Відповідність ДСТУ 3143 |
Можливі значення:
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 20 червня 2023 10:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Специфікація пропозиції | Документи |
---|---|---|---|---|
ТОВ "ОХТИРКА М'ЯСОПРОДУКТ" |
106 932,00
UAH з ПДВ
|
106 932,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
ТОВ "МОЛОКІНІ" |
107 000,00
UAH з ПДВ
|
107 000,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ОХТИРСЬКА М'ЯСНА КОМПАНІЯ" |
107 026,80
UAH з ПДВ
|
107 026,80
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
Приватне підприємство "Діадема" |
107 625,00
UAH з ПДВ
|
107 625,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ "ОХТИРКА М'ЯСОПРОДУКТ" #37124055 |
Переможець |
106 932,00
UAH з ПДВ
|
20 червня 2023 10:39
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
03 січня 2024 15:24
|
Електронний підпис | укладений |
28 червня 2023 12:41
|
Договір 01004-2598-161-23-МТР.pdf | укладений |
28 червня 2023 12:41
|