Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Сухарі панірувальні
Очікувана вартість
2 160,00 UAH
UA-2023-04-28-001792-a ● c7a832f4005b45c8b719da9aa29314a3
Закупівля без використання електронної системи
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
28 квітня 2023
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти Жашківської міської ради |
Код ЄДРПОУ: | 41779881 |
Місцезнаходження: | 19200, Україна , Черкаська обл., місто Жашків, вул. Соборна,56 |
Контактна особа: |
Степанюк Назарій Олександрович +380981008421 tendervo@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15820000-2: Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
30 кілограм
Сухарі панірувальні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
19200, Україна, Черкаська область, м.Жашків, вул.Соборна,56
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2023
ДК 021:2015: 15820000-2 — Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | кошти місцевого бюджету | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
28 квітня 2023 10:50 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Харчевський Олег Петрович #2543205875 |
Переможець |
2 160,00
UAH
|
28 квітня 2023 10:19
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
21 грудня 2023 11:02
|
Електронний підпис | укладений |
28 квітня 2023 11:12
|
Дог 156 сухарі.pdf | укладений |
28 квітня 2023 10:49
|