Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти Трускавецької міської ради |
Код ЄДРПОУ: | 02144513 |
Вебсайт: | http://tmr.gov.ua |
Місцезнаходження: | 82200, Україна , Львівська обл., Трускавець, Львівська область, м. Трускавець, вул. Бориславська, 1 |
Контактна особа: |
Лотицька Ірина Миколаївна 380324751785 loticka@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 02 лютого 2023 11:04 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 09 лютого 2023 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 09 лютого 2023 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 12 лютого 2023 10:00 |
Очікувана вартість: | 2 851 866,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 14 259,33 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Оплата проводиться після пред’явлення Постачальником рахунку на оплату Товару, видаткової накладної на Товар та акту приймання-передачі Товару, з відтермінуванням платежу до 30 днів з дня отримання товару Замовником. | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
06 лютого 2023 19:29 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
06 лютого 2023 19:28 |
ПЕРЕЛІК ЗМІН ДО ТД.docx | |
06 лютого 2023 19:28 |
2-ТД-Свіжі овочі 2023 (Нова редакція).doc |
06 лютого 2023 19:29 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
06 лютого 2023 19:28 |
ПЕРЕЛІК ЗМІН ДО ТД.docx
|
|||
06 лютого 2023 19:28 |
2-ТД-Свіжі овочі 2023 (Нова редакція).doc
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Дякуємо за запитання!
Відповідні зміни будуть внесені в тендерну документацію.
Дякуємо, гарного дня!
Інформація про моніторинг
- UA-M-2023-03-09-000047 ● 85b03200fc094d7a8320725ad97918b2
- Статус: порушення виявлені
-
Підстави для прийняття рішення про початок моніторингу:
- Інформація, отримана від органів державної влади, народних депутатів України, органів місцевого самоврядування, про наявність ознак порушення (порушень) законодавства у сфері публічних закупівель
-
Етапи закупівельного процесу:
- Планування закупівлі та оприлюднення інформації про її проведення
- Розкриття тендерних пропозиції, їх розгляд та оцінка
- Укладання та виконання договору про закупівлю (прийняття рішення про відміну торгів)
Повідомлення про прийняття рішення про початок моніторингу процедури закупівлі
Дата прийняття рішення про проведення моніторингу: | 09 березня 2023 |
Дата публікації рішення про проведення моніторингу: | 09 березня 2023 15:53 |
ДЕРЖАВНА АУДИТОРСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЗАХІДНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ
НАКАЗ
09.03.2023 № 85
Львів
Про початок моніторингу
процедур закупівель
Відповідно до частини другої статті 8 Закону України «Про публічні закупівлі», статті 2 та статті 5 Закону України «Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні», п.9 Положення про Західний офіс Держаудитслужби, затвердженого наказом Держаудитслужби від 02.06.2016 № 23.
НАКАЗУЮ:
1. Розпочати моніторинг процедур закупівель відповідно до переліку, що додається.
2. Відділу контролю у сфері закупівель забезпечити проведення моніторингу процедур закупівель, зазначеного у пункті 1 цього наказу.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника Західного офісу Держаудитслужби Володимира ВОЇНСЬКОГО.
Начальник Роман КРОЛЯК
Додаток до наказу Західного офісу Держаудитслужби від 09.03.2023 № 85.
Витяг з переліку
процедур закупівель
№ з/п
Оголошення про проведення процедури закупівлі та/або повідомлення про намір укласти договір на веб-порталі Уповноваженого органу, опис підстав для здійснення моніторингу процедур закупівлі, унікальний номер дата оприлюднення на веб-порталі Уповноваженого органу UA-2023-02-02-004293-a, 02.02.2023. Інформація, отримана від органів державної влади, народних депутатів України, органів місцевого самоврядування, про наявність ознак порушення (порушень) законодавства у сфері публічних закупівель.
Начальник
відділу контролю у сфері закупівель Надія ЯРЕМА
Запит замовнику на пояснення
Дата: 2023-03-10 10:56:03
Про надання пояснення
Відповідно до статті 19 Конституції України, абзацу 2 статті 2, статті 5 Закону України від 26.01.1993 № 2939-ХІІ «Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні» та частини 5 статті 8 Закону України від 25.12.2015 № 922-VIII «Про публічні закупівлі» (далі – Закон), в межах здійснення Західним офісом Держаудитслужби моніторингу закупівлі за ІD- UA-2023-02-02-004293-a, яка проводилась відділом освіти Трускавецької міської ради (далі – Замовник) виникла необхідність в отриманні пояснень.
1. Надати інформацію про те, яким чином та на підставі яких документів Замовником здійснено обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість.
2. Надати посилання на сторінку власного веб-сайту або офіційного веб-сайту головного розпорядника бюджетних коштів, на якому розміщено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
Пояснення необхідно надати через інформаційно–телекомунікаційну систему закупівель «ProZorro» протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення цього запиту. При цьому до пояснень необхідно долучити їх документальне підтвердження.
Відповідь замовника на пояснення
Дата: 2023-03-15 15:10:23
Відповідь на запит Держаудитслужби України від 10.03.2023 року
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
ВІДДІЛ ОСВІТИ ТРУСКАВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
м. Трускавець, вул. Бориславська, 1, тел. факс (03247) 5-17-85
e-mail: trusk_vo2015@ukr.net
Вих. № _____
від 15 березня 2023 р.
Начальнику відділу контролю
у сфері закупівель
Надії ЯРЕМІ
Відділ освіти Трускавецької міської ради висловлює Вам свою повагу та повідомляє у відповідь на Ваш запит від 10.03.2023 року наступне:
1. Рішенням сесії Трускавецької міської ради від 17.02.2022р. №2308 та наказом відділу освіти Трускавецької міської ради № 5-А від 13.01.2023 року встановлено розмір батьківської плати за харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах і дошкільних закладах відділу освіти Трускавецької міської ради на 2023 рік та затверджено розмір кошторисних призначень на продукти харчування.
Розмір бюджетного призначення визначений як частина кошторисних призначень згідно потреби на продукти харчування на 2023 рік, виходячи з кількості товару, кг :
Апельсин 7500
Банан 6100
Буряк столовий 7664
Капуста білокачанна 9443
Квасоля червона суха 835
Лимон 284
Морква столова 10132
Цибуля ріпчаста жовта 7886
Часник 136
Яблуко 17630
Кріп свіжий 80
Петрушка свіжа 80
Цибуля зелена пера 90
Капуста цвітна 800
Кабачок свіжий 1000
Перець свіжий 540
Огірок свіжий 680
Помідор свіжий 1020
Баклажан свіжий 540
Гарбуз свіжий 1500
Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 18.02.2020 № 275.
Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням ринкових цін на даний вид товару на момент оголошення закупівлі. При визначенні очікуваної вартості застосовувався метод порівняння ринкових цін, після збору та аналізу цінової інформації реального ринку товару, був проведений аналіз закупівель аналогічних товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України системи Prozorro.
Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі визначені необхідністю закупівлі якісних та безпечних для споживання харчових продуктів, що постачатимуться до освітніх закладів та врегульовані Постановою КМУ від 24.03.2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
№ з/п Найменування та опис характеристик товарів, що вимагаються замовником
1 Апельсин
Апельсини мають бути свіжими, зрілими, чистими відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України.
Відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Без ГМО.
Запах і смак – властивий апельсинам без стороннього запаху та смаку. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту.
Відповідно до ботанічного сорту (Навель, Джаффа, Валенсія)
2 Банан
Банани мають бути свіжими, чистими, мають відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України.
Відповідно до ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України. Без ГМО
Жовтий з зеленими кінчиками
Зеленувато-жовтий, більше жовтий, ніж зелений.
Запах і смак - властиві, банану без стороннього запаху та смаку. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту.
3 Буряк столовий
Корнеплоди такі, що відповідають сезонним характеристикам та сезонному замовленню, вирощені в природних мовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, середнього розміру Колір відповідного виду, без плям. Смак, запах без сторонніх домішок. Партія повинна надходити до установ замовника, у непошкоджених чистих сітчастих мішках 20-30кг.
Корнеплоди повинні бути стиглими , доброякісними, чистими без залишків землі та бруду, без сторонніх запахів та домішок, середнього розміру, без наявності будь-яких пошкоджень і хвороб, незелені, негнилі, непошкоджені гризунами.
4 Капуста білокачанна
Капуста повинна відповідати сезонним характеристикам та сезонному замовленню, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин,
Капуста повинна відповідати ДСТУ.
Зовнішній вигляд: головки свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, не зів’ялі, технічно стиглі, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками і хворобами та ознак при механізованому збиранні, без зайвої вологості, без загнивання, типовою для даного сорту формою і забарвленням. Запах і смак: властиві даному сорту, без стороннього запаху і присмаку.
Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, генетично модифіковані організми (ГМО).
Розмір головки за найменшим поперечним діаметром має бути 15 см.
Товарний сорт: перший.
5 Квасоля червона суха
Зовнішній вигляд - квасоля червона, овальна, не допускається зараженість шкідниками та наявність гнилих і зіпсованих бобів, без стороннього запаху і присмаку.
Продукція не повинна містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО тощо. Продукція повинна бути безпечною, придатною до споживання, що підтверджується відповідними документами.
Бобові повинні бути в мішках/пакетах цілих, чистих, вагою не більше 1 кг чи 5 кг та відповідати діючим державним стандартам. Без ГМО, що обов’язково має бути зазначено на упаковці або на маркувальному ярликові.
Відповідність ДСТУ 8672:2016 або еквівалент.
6 Лимон
Лимони мають бути свіжими, зрілими, чистими, відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України. Відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Без ГМО. Запах і смак - властивий лимону без стороннього запаху та смаку.
7 Морква столова.
Корнеплоди такі, що відповідають сезонним характеристикам та сезонному замовленню, вирощені в природних мовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, середнього розміру Колір відповідного виду, без плям. Смак, запах без сторонніх домішок. Партія повинна надходити до установ замовника у непошкоджених чистих сітчастих мішках 20-30кг.
Корнеплоди повинні бути стиглими, доброякісними, чистими без залишків землі та бруду, без сторонніх запахів та домішок, середнього розміру, без наявності будь-яких пошкоджень і хвороб, незелені, негнилі, непошкоджені гризунами.
8 Цибуля ріпчата жовта
Продукція повинна відповідати сезонним характеристикам та сезонному замовленню. Поперечний діаметр не менше 5-7 см. Продукція має бути ціла, чиста, суха не проросла, не зів’яла, не позеленіла, без механічних пошкоджень ,без ознак гнилі ,не підморожена. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування, без ГМО.
9 Часник
Цибулини визрілі, тверді, щільні, здорові, чисті, цілі, непророслі. За формою і забарвленням типові для ботанічного сорту. З сухими покритими лусками. Без залишок сухих корінців. Часник свіжий. Технічні умови ДСТУ 3234-95. Товарний сорт перший (цибулини повинні бути непошкодженими та досить правильної форми)
10 Яблуко
Яблука вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками, плоди не висохлі. Колір відповідного виду, без плям, середніх розмірів. Смак, запах без сторонніх домішок.
11 Кріп свіжий
зелень повинна бути молодою, свіжою, без квіток та крупних стеблин, без гнилі, не пожовкла, не пошкоджена, не прим’ята, без землі, високої якості.
12 Петрушка свіжа
зелень повинна бути молодою, свіжою, без квіток та крупних стеблин, без гнилі, не пожовкла, не пошкоджена, не прим’ята, без землі, високої якості.
13 Цибуля зелена пера
Рік збору врожаю - 2023. Цибуля зелена має бути ціла, чиста, не зів'яла, без ушкоджень, не уражена хворобами, типова для ботанічного сорту за формою і забарвленням.
14 Капуста цвітна
Якість згідно з ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. За характеристикою і нормою - ранньостигла, середньостигла та пізньостигла. Щільність головки: середньо та пізньостигла – щільні, ранньостигла - різного ступеня щільності. Зовнішній вигляд: головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками. Пакування сітки по 3 - 8 кг. Товарний сорт -вищий. Зачистка головки - головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Мати нормальний запах властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку, без загнилих, жовтих, зів’ялих та забруднених листків.
15 Кабачок свіжий
За класами якості - відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Зовнішній вигляд коренеплодів - кабачки мають бути свіжі, стиглі, зріли, здорові, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Товарний сорт – вищий. Пакування- пакет із целофану високої щільності до 3-5 кг. Запах і смак - запах та смак-властиві даному сорту без стороннього запаху та смаку. Не допускається наявність гнилої, пошкоджених шкідниками, уражених хворобами, в'ялі.
16 Перець свіжий
Перець свіжий, врожай 2023 року. Властивого кольору, смак та запах властивий, без шкідливих домішок, без зараженості та забруднення шкідниками, без ознак гниття.
Товар повинен відповідати ДСТУ 2659-94 Перець солодкий свіжий.
Технічні умови або інших нормативних документів до діючих на території України.
Плоди свіжі, цілі, здорові, чисті, незів’ялі, не тріснуті, без механічних пошкоджень та пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, дозрілі, без гнилі.
Розмір плодів для сортів подовженої форми – довжина без плодоножки не менш 6 см; для сортів іншої форми найбольший поперечній діаметр – 4см.
Не мають містити нітрати та інші шкідливі речовини, без ГМО. Пакування: ящики або інші види тари, які забезпечують схоронність якості товару при транспортуванні. Тара для пакування має бути ціла, міцна, чиста, суха, без стороннього запаху.
17 Огірок свіжий
Врожаю 2023 р. у відповідності до ДСТУ 3247-95 Огірки свіжі.
Технічні умови. або інших нормативних документів до діючих на території України.
Овочі свіжі, цілі, чисті, незів’ялі, не тріснуті, не пожовклі без механічних пошкоджень та пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, відповідного ступеня стиглості, але без перестиглого насіння, типової для ботанічного сорту по формі і забарвленню.
Дозрілі, без гнилі, плоди (11-14) см. Запах і смак: властиві даному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Країна походження: Україна. Не мають містити нітрати та інші шкідливі речовини. Без ГМО, очищений від землі сухим способом, фасована у споживчу тару. Огірки повинні бути запаковані в ящики або спеціальні контейнери. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів.
18 Помідор свіжий
ДСТУ 3246-95 Томати свіжі. Врожай 2023 року.
Розфасовані у картонні коробки чи поліетиленові ящики. Плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою чи без неї, без механічних пошкоджень та сонячних опіків. Допускається у місцях призначення на плодах томатів легкі натиски від тари. Не допускається наявність плодів томатів з тріщинами, зелені, м'яті, гнилі, пошкоджені шкідниками, уражені хворобами, в'ялі, перестиглі, підморожені. Смак та запах – Властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху та присмаку. Ступінь стиглості – Червоний, жовтий (для жовто-плідних сортів), оранжевий (для оранжево-плідних сортів), рожевий. Розмір плоду по найбільшому поперечному діаметру, см, не менше – 4,0. Наявність землі, прилиплої до плодів – Не допускається. За якістю мають відповідати ДСТУ або інших нормативних документів до діючих на території України.
19 Баклажан свіжий
За класами якості - відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Зовнішній вигляд: мають бути свіжі, стиглі, зріли, здорові, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Товарний сорт – вищий. Пакування- пакет із целофану високої щільності до 3-5 кг. Запах і смак - запах та
смак-властиві даному сорту без стороннього запаху та смаку. Не
допускається наявність гнилої, пошкоджених шкідниками, уражених хворобами, в'ялі. Врожай 2023 року
20 Гарбуз свіжий
Овочі вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, мають типові для ботанічного сорту форму та колір. Цілі, чисті, здорові, без зайвої зовнішньої вологості, незів’ялі, непророслі, очищені від землі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Колір відповідного виду, без плямистості. Смак, запах без відчуття сторонніх домішок. Зрілі, із щільною шкіркою, без ознак гнилизни.
Фасування: мішки, сітки, ящик, коробка.
Відповідність діючим ДСТУ, ТУ, ГОСТ, іншим технічним умовам діючим в Україні. Без ГМО.
Загальні вимоги до поставки товару:
1. Якість товару що постачається повинна відповідати умовам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами та доповненнями), нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання. Якість товару що постачається повинна підтверджуватись такими документами, як сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи /чи ветеринарне свідоцтво / чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (дані документи подаються при поставці, в залежності від виду товару, який постачається). Товари повинні відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ТУ, ДСТУ.
2. Тара та упаковка повинні бути виготовлені з матеріалів дозволених для використання.
3. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально – розвантажувальних робіт.
4. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 90% загального терміну зберігання.
5. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
6. Постачання товару відбувається партіями (згідно заявок Замовника) протягом 1 робочого дня з моменту замовлення, спецтранспортом Учасника та за його рахунок до загальноосвітніх і дошкільних закладів відділу освіти Трускавецької міської ради.
7. Категорично забороняється постачання продуктів харчування, які зокрема:
- продукти, що містять генетично модифіковані організми;
- продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти;
- продукти, що містять більше 3-х Е, в зв’язку з тим, що не відомо, як вони взаємодіють;
- продукти, що містять акриламід (канцерогенна та мутагенна речовина) та глутамат натрію.
8. Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру товару і захищає його від пошкоджень під час доставки. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність.
9. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин. Доставка, навантаження та розвантаження товару здійснюється за рахунок постачальника. Завіз продукції повинен здійснюватись при наявності накладної.
10. Товар має постачатися спецтранспортом, який відповідає всім санітарним нормам та вимогам.
2. Надаємо посилання на сторінку власного веб-сайту: https://osvita-truskavets.gov.ua/obgruntuvannya-tehnichnyh-ta-yakisnyh-harakterystyk-predmeta-zakupivli-kod-naczionalnogo-klasyfikatora-ukrayiny-dk-0212015-yedynyj-zakupivelnyj-slovnyk-03220000-9/, на якому розміщено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
Начальник відділу освіти Орест ЛОБИК
- Вихідний 118 від 15.03.2023 року.pdf
- наказ 5-А від 13.01.2023 року.pdf
- Рішення ТМР №2308.pdf
- Кошторис ДНЗ.pdf
- Кошторис ЗНЗ.pdf
- Розрахунок середньої вартості харчування ДНЗ.pdf
- Розрахунок середньої вартості харчування ЗНЗ.pdf
- Розрахунок очікуваної вартості овочі свіжі.pdf
- Комерційна пропозиція ФОП Гамма Сервіс.PDF
- Комерційна пропозиція ФОП Мартич Л.М..PDF
- Комерційна пропозиця ФОП Синишин.pdf
- Електронний підпис
Надання інформації про усунення порушення замовником
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ВІДДІЛ ОСВІТИ ТРУСКАВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ м. Трускавець, вул. Бориславська, 1, тел. факс (03247) 5-17-85 e-mail: trusk_vo2015@ukr.net Вих. № 151 від 27 березня 2023 р. Начальнику відділу контролю у сфері закупівель Надії ЯРЕМІ Відділ освіти Трускавецької міської ради висловлює Вам свою повагу та повідомляє у відповідь на Ваш висновок від 23.03.2023 року про те, що за результатами розгляду висновку моніторингу по закупівлі, нами було вжито заходи спрямовані на усунення виявлених порушень: 1. Замовником прийнято до уваги зауваження Західного офісу Держаудитслужби щодо порушення вимог пункту 28 Особливостей № 1178 при складанні тендерної документації. 2. Проведено роз’яснювальну роботу з уповноваженою особою, щодо недопущення у подальшій роботі порушень викладених у висновку. Замовником виконано зобов’язання викладені у висновку Західного офісу Держаудитслужби. Просимо врахувати, що надалі ми не допускатимемо таких порушень. Начальник відділу освіти Орест ЛОБИК
2023-03-28 14:05:29
Висновок про результати моніторингу закупівлі
Дата публікації: | 23 березня 2023 |
Кінцевий строк оскарження: | 07 квітня 2023 |
Порушення виявлено
- Тендерна документація складена не у відповідності до вимог закону
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 12 лютого 2023 10:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Торгово-виробнича компанія "ГАММА СЕРВІС" |
2 846 491,00
UAH з ПДВ
|
2 846 491,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "Торгово-виробнича компанія "ГАММА СЕРВІС" #43839672 |
Переможець |
2 846 491,00
UAH з ПДВ
|
01 березня 2023 18:30
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
09 лютого 2024 15:54
|
Електронний підпис | зміни до договору |
05 лютого 2024 18:04
|
ду 8 дог.42.pdf | зміни до договору |
05 лютого 2024 18:04
|
Електронний підпис | зміни до договору |
19 січня 2024 15:00
|
ду 7дог.42.pdf | зміни до договору |
19 січня 2024 14:57
|
Електронний підпис | зміни до договору |
03 січня 2024 16:20
|
ду 6 до дог.42.pdf | зміни до договору |
03 січня 2024 16:15
|
Електронний підпис | зміни до договору |
13 вересня 2023 14:49
|
Дод угода 5 до дог.42.pdf | зміни до договору |
13 вересня 2023 14:48
|
Електронний підпис | зміни до договору |
06 липня 2023 16:11
|
Дод угода 4 до дог.42.pdf | зміни до договору |
06 липня 2023 16:03
|
Електронний підпис | зміни до договору |
11 травня 2023 18:08
|
Дод угода 3 до договору 42.pdf | зміни до договору |
11 травня 2023 18:08
|
Електронний підпис | зміни до договору |
28 березня 2023 17:06
|
Дод угода 2 до дог. 42.pdf | зміни до договору |
28 березня 2023 17:04
|
Електронний підпис | зміни до договору |
10 березня 2023 15:02
|
Дод угода # 1 до дог. №42..pdf | зміни до договору |
10 березня 2023 14:59
|
Електронний підпис | укладений |
08 березня 2023 14:51
|
Договір №42 свіжі овочі.pdf | укладений |
08 березня 2023 14:49
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 07 березня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 10 березня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Відповідно до ст. 651, 653 та 654 Цивільного кодексу України, пп. 1 п. 19 Особливостей та на підставі п.1 ч. 11.2 даного Договору, уклали цю Додаткову угоду про наступне: 1. Згідно пункту 1.3. вказаного Договору зменшити обсяг постачання товару та видатків на суму 74 657,00 грн. (Сімдесят чотири тисячі шістсот п’ятдесят сім грн. 00 коп.) 2. Пункт 3.1. викласти в наступній редакції: «3.1. Сума Договору становить: 2 771 834,00 грн. (Два мільйони сімсот сімдесят одна тисяча вісімсот тридцять чотири грн. 00 коп.) з ПДВ. |
Номер договору про закупівлю: | 42 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 24 березня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 28 березня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Відповідно до ст. 651, 653 та 654 Цивільного кодексу України, пп. 1 п. 19 Особливостей та на підставі п.1 ч. 11.2 даного Договору, уклали цю Додаткову угоду про наступне: 1. Згідно пункту 1.3. вказаного Договору зменшити обсяг постачання товару та видатків на суму 913 047,46 грн. (Дев’ятсот тринадцять тисяч сорок сім грн. 46 коп.) 2. Пункт 3.1. викласти в наступній редакції: «3.1. Сума Договору становить: 1 858 786,54 грн. (Один мільйон вісімсот п’ятдесят вісім тисяч сімсот вісімдесят шість грн. 54 коп.) з ПДВ. |
Номер договору про закупівлю: | 42 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 08 травня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 11 травня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару (дет. в скан.копії) |
Номер договору про закупівлю: | 42 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 03 липня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 06 липня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна ціни за одиницю товару |
Номер договору про закупівлю: | 42 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 08 вересня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 13 вересня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Відповідно до ст. 651, 653 та 654 Цивільного кодексу України, пп. 5 п. 19 Особливостей та на підставі п.4 ч. 11.2 даного Договору, уклали цю Додаткову угоду про наступне: 1. Згідно пункту 4 ч. 11.2 вказаного Договору погодили зміну ціни в договорі про закупівлю в бік зменшення (без зміни кількості (обсягу) та якості товарів, робіт і послуг. 2. Пункт 3.1. викласти в наступній редакції: «3.1. Сума Договору становить: 1 666 394,74 грн. (Один мільйон шістсот шістдесят шість тисяч триста дев’яносто чотири грн. 74 коп.) з ПДВ. |
Номер договору про закупівлю: | 42 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 29 грудня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 03 січня 2024 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Продовження строку дії договору на наступний рік |
Номер договору про закупівлю: | 42 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 16 січня 2024 |
Дата публікації змін до договору: | 19 січня 2024 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Продовження строку дії договору на наступний рік |
Номер договору про закупівлю: | 42 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 7 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 31 січня 2024 |
Дата публікації змін до договору: | 05 лютого 2024 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 42 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 8 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Ціни за одиницю:
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість | Одиниці виміру | Ціна за одиницю |
---|---|---|---|
Апельсин | 3521.166 | кілограм |
75,00
UAH з ПДВ
|
банан | 5244.18 | кілограм |
52,00
UAH з ПДВ
|
Квасоля червона суха | 780 | кілограм |
120,00
UAH з ПДВ
|
лимон | 184.554 | кілограм |
77,00
UAH з ПДВ
|
часник | 129.38 | кілограм |
110,00
UAH з ПДВ
|
Яблуко | 5777.76 | кілограм |
25,85
UAH з ПДВ
|
Кріп свіжий | 6.497 | кілограм |
140,00
UAH з ПДВ
|
Петрушка свіжа | 50.217 | кілограм |
170,00
UAH з ПДВ
|
Цибуля зелена пера | 43.91 | кілограм |
180,00
UAH з ПДВ
|
капуста цвітна | 550 | кілограм |
60,00
UAH з ПДВ
|
Кабачок свіжий | 769.964 | кілограм |
25,00
UAH з ПДВ
|
перець свіжий | 305.906 | кілограм |
90,00
UAH з ПДВ
|
Огірок свіжий | 424.951 | кілограм |
29,00
UAH з ПДВ
|
помідор свіжий | 449.96 | кілограм |
27,00
UAH з ПДВ
|
Баклажан свіжий | 307 | кілограм |
90,00
UAH з ПДВ
|
Гарбуз свіжий | 300 | кілограм |
45,00
UAH з ПДВ
|