Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Управління освіти і науки Бориспільської міської ради |
Код ЄДРПОУ: | 05408355 |
Місцезнаходження: | 08300, Україна , Київська обл., Бориспіль, Київський Шлях,35 |
Контактна особа: |
Пригода Наталія Олександрівна +380459568378 borosvita@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 20 грудня 2022 15:30 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 25 грудня 2022 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 25 грудня 2022 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 28 грудня 2022 15:35 |
Початок аукціону: | 29 грудня 2022 13:57 |
Початок аукціону: | 29 грудня 2022 13:57 |
Очікувана вартість: | 5 010 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 25 050,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | . Замовник зобов’язується оплатити вартість товару після поставки товару згідно виставлених Постачальником накладних. Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником фактично поставлених товарів, на підставі накладних, з відстрочкою платежу до 45 робочих днів. | Пiсляоплата | 10 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
20 грудня 2022 16:10 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
20 грудня 2022 15:30 |
ДОДАТОК 5 МIСЦЕ ПОСТАВКИ.docx | |
20 грудня 2022 15:30 |
ДОДАТОК 4 ПРОЄКТ ДОГОВОРУ.doc | |
20 грудня 2022 15:30 |
ДОДАТОК 2 КВАЛIФIКАЦIЙНI (1).docx | |
20 грудня 2022 15:30 |
ДОДАТОК 3 ТЕХНIЧНI мясо.docx | |
20 грудня 2022 15:30 |
ДОДАТОК 1 ЦIНОВА.docx | |
20 грудня 2022 15:30 |
ТД Мясо.docx |
Інформація про моніторинг
- UA-M-2023-02-09-000014 ● 4c1754db27d2426f96a61a7a48830c92
- Статус: порушення не виявлені
-
Підстави для прийняття рішення про початок моніторингу:
- Виявлені органом державного фінансового контролю ознаки порушення (порушень) законодавства у сфері публічних закупівель в інформації, оприлюдненій в електронній системі закупівель
-
Етапи закупівельного процесу:
- Планування закупівлі та оприлюднення інформації про її проведення
- Розкриття тендерних пропозиції, їх розгляд та оцінка
- Укладання та виконання договору про закупівлю (прийняття рішення про відміну торгів)
Повідомлення про прийняття рішення про початок моніторингу процедури закупівлі
Дата прийняття рішення про проведення моніторингу: | 08 лютого 2023 |
Дата публікації рішення про проведення моніторингу: | 09 лютого 2023 16:18 |
ДЕРЖАВНА АУДИТОРСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ПІВНІЧНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ
НАКАЗ
08.02.2023 № 42
Київ
Про початок моніторингу
процедур закупівель
Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», частини другої статті 8 Закону України «Про публічні закупівлі», пункту 9 Положення про Північний офіс Держаудитслужби, затвердженого наказом Державної аудиторської служби України від 02 червня 2016 року № 23,
НАКАЗУЮ:
1. Розпочати моніторинг процедур закупівель відповідно до переліку, що додається.
2. Відділу моніторингу закупівель забезпечити проведення моніторингу процедур закупівель, зазначених у пункті 1 цього наказу.
3. У разі виникнення обставин непереборної сили, зумовлених воєнними діями, розпочатий моніторинг процедур закупівель, зазначених у пункті 1 цього наказу, підлягає зупиненню до усунення/зникнення таких обставин.
Начальник Олександр КАРАБАНОВ
Додаток до наказу Північного офісу Держаудитслужби
від 08.02.2023 № 42
Витяг з переліку процедур закупівель
№ з/п Оголошення про проведення процедури закупівлі та/або повідомлення про намір укласти договір на веб-порталі Уповноваженого органу Опис підстав для здійснення моніторингу закупівлі унікальний номер дата оприлюднення на веб-порталі Уповноваженого органу
20 UA-2022-12-20-016736-a 20.12.2022
виявлені органом державного фінансового контролю ознаки порушення (порушень) законодавства у сфері публічних закупівель в інформації, оприлюдненій в електронній системі закупівель
Запит замовнику на пояснення
Дата: 2023-02-10 13:44:51
Запит про надання пояснень
У межах проведення моніторингу процедури закупівлі «Яловичина охолоджена, свинина охолоджена, філе куряче охолоджене», за кодом ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо (інформацію опубліковано в інформаційно-телекомунікаційній системі закупівель Prozorro за номером ID: UA-2022-12-20-016736-a ) та відповідно до пунктів 6 та 11 статті 10 Закону України «Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні» від 26.01.1993 № 2939-ХІІ, частини п’ятої статті 8 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (далі – Закон), підпунктів 2 та 9 пункту 6 Положення про Державну аудиторську службу України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 лютого 2016 № 43, постала потреба в отриманні пояснень (інформації, документів) яким чином та на підставі яких документів Замовником здійснено обґрунтування технічних, кількісних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та визначено його очікувану вартість? Також надати посилання на сторінку власного веб-сайту на якому розміщено обґрунтування технічних, кількісних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
Пояснення (інформацію, документи) необхідно надати через електронну систему закупівель протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення цього запиту.
Відповідь замовника на пояснення
Дата: 2023-02-10 16:03:28
Пояснення
Відповідно до Вашого запиту щодо надання пояснень з приводу формування якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат та визначення очікуваної вартості на вершкове масло ідентифікатор закупівлі №UA-2022-12-20-01636-a), повідомляємо наступне:
Формування вимог щодо якісних характеристик предмета закупівлі здійснювались відповідно до Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», від 15.08.2006 р. №620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», від 01.06.2005 № 242/329 « Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Визначення розміру витрат та очікуваної вартості на закупівлю «Яловичини охолоджена, свинина охолоджена, філе куряче охолоджене» здійснювалось на підставі аналізу фактичного використання предмету закупівлі у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань, покладених на замовника. Розмір витрат бюджетних призначень на продукти харчування на період проведення даної закупівлі було розраховано відповідно до норм харчування, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 р. № 1591 “Про затвердження норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку”. Окрім цього, використовувалась примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затверджена наказом Мінекономіки «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» від 18.02.2020 № 275. Також використовувалась інформація з відкритих джерел (спеціалізовані торгівельні майданчики, електронної системи закупівель “ProZorro“, офіційних статистичних видань).
Надаємо посилання на сторінку веб-сайту на якому розміщено обґрунтування технічних, кількісних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі https://www.borosvita.com.ua/.
Запит замовнику на пояснення
Дата: 2023-02-21 09:40:30
Запит про надання пояснень
Прошу надати підтверджуючі документи, щодо визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що свідчить про здійснений Замовником аналіз цінової інформації на ринку (запити комерційних пропозицій у виробників, постачальників відповідної послуги, посилання на процедури закупівель, тощо).
Пояснення (інформацію, документи) необхідно надати через електронну систему закупівель протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення цього запиту.
Відповідь замовника на пояснення
Дата: 2023-02-23 11:39:56
Пояснення
Відповідно до Вашого запиту щодо надання пояснень визначення очікуваної вартості предмета закупівлі «Яловичина охолоджена, свинина охолоджена, філе куряче охолоджене» ідентифікатор закупівлі №UA-2022-12-20-01636-a), повідомляємо наступне:
Визначення розміру витрат та очікуваної вартості закупівлі «Яловичина охолоджена, свинина охолоджена, філе куряче охолоджене» здійснювалось на підставі аналізу фактичного використання предмету закупівлі у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань, покладених на замовника. Розмір витрат бюджетних призначень на продукти харчування на період проведення даної закупівлі було розраховано відповідно до норм харчування, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» (із змінами). Окрім цього, використовувалась примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затверджена наказом Мінекономіки «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» від 18.02.2020 № 275. Також використовувалась інформація з відкритих джерел (спеціалізовані торгівельні майданчики, електронної системи закупівель “ProZorro“, офіційних статистичних видань).
Головними критеріями якими керувався Замовник під час формування очікуваної вартості, є специфіка предмету закупівлі, умови, періодичність та місце поставки товару, що є предметом закупівлі. Яловичина охолоджена, свинина охолоджена, філе куряче охолоджене, має поставлятись у 19 закладів дошкільної освіти (далі - ЗДО) Бориспільського ОТГ (12 ЗДО м. Бориспіль, Іванківський ЗДО, Рогозівський ЗДО, Любарецький ЗДО, Глибоцький ЗДО, Сеньківський ЗДО, Кучаківський ЗДО, Лебединський ЗДО) та в 7 Бориспільських ліцеїв, що обслуговуються централізовано управлінням освіти і науки Бориспільської міської ради, не рідше одного разу на тиждень (понеділок/вівторок).
Щоб визначити очікувану вартість закупівлі яловичини охолодженої, свинини охолодженої, філе курячого охолодженого, взято до уваги ціни з веб – сайту https://prozorro.gov.ua/search/tender?cpv=15110000-2, дані ДЕРЖСТАТ Головного управління статистики у Київській області про середньомісячні ціни за жовтень, листопад 2022 року. Також, було проведено моніторинг цін в торгівельних мережах міста Бориспіль: «Сільпо», «АТБ», «Фора».
На підставі отриманих цінових даних використовувалась формула середнього арифметичного значення, з урахуванням низької та високої ціни, а саме: Цод = (Ц1 + … + Цк)/К, де:
Цод — очікувана ціна за одиницю товару;
Ц1, Цк — ціни отримані з відкритих джерел інформації;
К — кількість цін отриманих з відкритих джерел інформації.
Запит комерційних пропозицій у виробників, постачальників відповідного товару не проводився, через тривалі відключення електричної енергії, повітряні тривоги, у зв’язку з введенням військового стану в Україні із 05 год. 30 хв. 24 лютого 2022 року, на території України, згідно Наказу Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення військового стану в Україні», затвердженого Законом України «Про введення військового стану в Україні» №2002-ІХ від 24.02.2022 року, через військову агресією Російської Федерації проти України.
Висновок про результати моніторингу закупівлі
Дата публікації: | 02 березня 2023 |
Кінцевий строк оскарження: | 08 березня 2023 |
Порушення не виявлено
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 29 грудня 2022 14:20
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТОРГПРОДСЕРВІС" |
4 946 520,00
UAH з ПДВ
|
4 946 520,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФУДГРАНД" |
4 958 700,00
UAH з ПДВ
|
4 958 700,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано | Додатково |
---|---|---|---|---|
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТОРГПРОДСЕРВІС" #30757072 |
Відхилено |
4 946 520,00
UAH з ПДВ
|
05 січня 2023 13:17
|
Вимога про усунення невідповідностей
до 03 січня 2023 15:39
|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФУДГРАНД" #44844146 |
Переможець |
4 958 700,00
UAH з ПДВ
|
09 січня 2023 14:30
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
24 січня 2024 16:09
|
Електронний підпис | укладений |
29 вересня 2023 15:00
|
Електронний підпис | укладений |
27 вересня 2023 11:44
|
Угода _0001.pdf | зміни до договору |
27 вересня 2023 11:41
|
Електронний підпис | укладений |
27 липня 2023 16:07
|
Угода філе_0001.pdf | зміни до договору |
27 липня 2023 16:05
|
Електронний підпис | укладений |
14 червня 2023 09:54
|
Угода мясо_0001.pdf | зміни до договору |
14 червня 2023 09:53
|
Електронний підпис | укладений |
26 квітня 2023 09:51
|
Угода 3_0001.pdf | зміни до договору |
26 квітня 2023 09:47
|
Електронний підпис | укладений |
26 квітня 2023 09:47
|
Електронний підпис | укладений |
26 квітня 2023 09:45
|
Угода 2_0001.pdf | зміни до договору |
26 квітня 2023 09:43
|
Електронний підпис | укладений |
20 березня 2023 09:12
|
Електронний підпис | укладений |
18 січня 2023 16:29
|
Договір 5_0001.pdf | укладений |
18 січня 2023 16:22
|
Ціни за одиницю:
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість | Одиниці виміру | Ціна за одиницю |
---|---|---|---|
Яловичина І категорії охолоджена задньостегнова, лопаткова частини без кістки. | 5400 | кілограм |
208,00
UAH
|
Свинина І-ІІ категорії охолоджена задньостегнова, лопаткова частини без кістки. | 8500 | кілограм |
168,00
UAH
|
Філе куряче охолоджене | 18000 | кілограм |
133,75
UAH
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 20 березня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 20 березня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Коливання ціни на ринку |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | не вказано |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 25 квітня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 26 квітня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна адреси постачальника |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 25 квітня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 26 квітня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Коливання ціни на ринку (свинина) |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | не вказано |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 25 квітня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 26 квітня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | коливання ціни на ринку (свинина) |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 13 червня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 14 червня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна ціни на яловичину, коливання ціни на ринку |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 27 липня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 27 липня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | коливання ціни на ринку (філе куряче охолоджене) |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 26 вересня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 27 вересня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | коливання ціни на ринку |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 7 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 29 вересня 2023 |
Дата публікації змін до договору: | 29 вересня 2023 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | коливання ціни на ринку на свинину охолоджену |
Номер договору про закупівлю: | 5 |
Договір: | не вказано |
Номер додаткової угоди: | 8 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Ціни за одиницю:
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість | Одиниці виміру | Ціна за одиницю |
---|---|---|---|
Яловичина І категорії охолоджена задньостегнова, лопаткова частини без кістки. | 5400 |
208,00
UAH
|
|
Свинина І-ІІ категорії охолоджена задньостегнова, лопаткова частини без кістки. | 8500 |
195,90
UAH
|
|
Філе куряче охолоджене | 4592.331 |
164,00
UAH
|