Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо (Філе куряче)
Очікувана вартість
88 200,00 UAH
UA-2022-01-11-002468-a ● 4e52bcd99e6a4caeb9581c494d7b603a
Спрощена закупівля
Спрощена
Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ГАВРИШІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ" |
Код ЄДРПОУ: | 26228597 |
Місцезнаходження: | 23202, Україна , Вінницька обл., Вінницький р-н, село Гавришівка, ВУЛИЦЯ ГАГАРІНА, будинок 17 |
Контактна особа: |
Олена Бахнівська +380673461460 havrish.scola@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 11 січня 2022 12:19 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 17 січня 2022 17:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 20 січня 2022 00:00 |
Очікувана вартість: | 88 200,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 882,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
600 кілограми
Філе куряче
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
23202, Україна, Вінницька область, Вінницький р-н, с.Гавришівка, вул.Гагаріна,буд. 17
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2022
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Місцезнаходження замовника: 23202, Вінницька область, Вінницький район, село Гавришівка, вул. Гагаріна, буд.17. Категорія замовника: п. 3 ч. 4 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі» – підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої цієї статті. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: зазначено у Додатку 1 до Оголошення. Перелік критеріїв та методика оцінки пропозицій із зазначенням питомої ваги критеріїв: Ціна – 100%. Інформація, передбачена п. 14 Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі затвердженого Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 11.06.2020р. №1082: 1) Філе куряче - код ДК 021:2015 – 15112130-6 Курятина | Пiсляоплата | 90 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
11 січня 2022 12:20 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
11 січня 2022 12:19 |
3._Додаток_2_-_ФОРМА_ПРОПОЗИЦIЯ.docx | |
11 січня 2022 12:19 |
1._ОГОЛОШЕННЯ.DOCX | |
11 січня 2022 12:19 |
5._Додаток_4_-_Проект_договору_про_закупiвлю.docx | |
11 січня 2022 12:19 |
4._Додаток_3_-_Лист-згода.docx | |
11 січня 2022 12:19 |
2._Додаток_1_до_Оголошення.docx |
Інформація про відміну
Торги відмінено
Причина відміни
відсутність пропозицій