Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Томатна паста
Очікувана вартість
5 929,50 UAH
UA-2021-11-05-001705-c ● c29c48b0feb2488bb6c2ac5ead05f662
Закупівля без використання електронної системи
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
05 листопада 2021
Інформація про замовників
Найменування: | Запорізький державний медичний університет |
Код ЄДРПОУ: | 02010741 |
Вебсайт: | http://www.zsmu.edu.ua |
Місцезнаходження: | 69035, Україна , Запорізька обл., ЗАПОРІЖЖЯ, пр. Маяковського, буд. 26 |
Контактна особа: |
Соляненко Марина Володимирівна 380990884950 Rulko_Mari@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15330000-0: Оброблені фрукти та овочі
Томатна паста
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
295 шт.
томатна паста
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
69063, Україна, Запорізька область, ЗАПОРІЖЖЯ, Академіка Амосова,83
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
21 грудня 2021
ДК 021:2015: 15331427-6 — Концентроване томатне пюре
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
05 листопада 2021 13:27 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
05 листопада 2021 13:27 |
334Т-кл-21.docx |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ "ЛАВЕРНА СМАК" #40375543 |
Переможець |
5 929,50
UAH з ПДВ
|
05 листопада 2021 13:34
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
26 листопада 2021 12:47
|
Електронний підпис | укладений |
05 листопада 2021 13:42
|
334Т-кл-21.docx | укладений |
05 листопада 2021 13:36
|