Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Послуги з організації харчування в закладах освіти Суворовського району м.Одеси для здобувачів освіти, у яких є потреби в безглютеновому та безлактозному харчуванні
Очікувана вартість
224 000,00 UAH
UA-2021-07-05-004415-b ● e57a6ce7e44346159c27a1d33af88a23
Відкриті торги
Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КУ Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Суворовського району м. Одеси |
Код ЄДРПОУ: | 40703235 |
Місцезнаходження: | 65003, Україна , Одеська обл., Одеса, вул. Отамана Головатого, 99 |
Контактна особа: |
Павленко Світлана Станіславівна +380482340480 nkholodniak@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 05 липня 2021 16:38 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 20 липня 2021 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 26 липня 2021 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 30 липня 2021 16:00 |
Очікувана вартість: | 224 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 120,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Вид та умови надання забезпечення пропозицій учасників: | Розмір забезпечення тендерної пропозиції: 6 720,00 грн. (сім тисяч п’ятдесят шість грн. 00 коп.) |
Розмір надання забезпечення пропозицій учасників: | 6720 UAH |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Послуги
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:55520000-1: Кейтерингові послуги
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
40 осіб
Послуги з організації харчування в закладах освіти Суворовського району м.Одеси для здобувачів освіти, у яких є потреби в безглютеновому та безлактозному харчуванні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
65003, Україна, Одеська область, м.Одеса, заклади освіти Суворвського району
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2021
ДК 021:2015: 55520000-1 — Кейтерингові послуги
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Надання послуг | Оплата здійснюється за фактично надані послуги згідно з актом наданих послуг на протязі 10 банківських днів після надходження відповідних бюджетних коштів на рахунки Замовника. | Пiсляоплата | 10 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
21 липня 2021 10:49 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
21 липня 2021 09:53 |
Перелік змін безглютен.docx | |
21 липня 2021 09:53 |
Тендерна документація безглютен зіни.docx | |
05 липня 2021 16:38 |
Тендерна документація безглютен (2).docx |
21 липня 2021 10:49 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
21 липня 2021 09:53 |
Перелік змін безглютен.docx
|
|||
21 липня 2021 09:53 |
Тендерна документація безглютен зіни.docx
|
|||
05 липня 2021 16:38 |
Тендерна документація безглютен (2).docx
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
технічне завдання
Дата подання: 07 липня 2021 12:43
Дата відповіді: 12 липня 2021 12:32
З 1 вересня 2021 року діють нові норми харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку затверджені постановою КМУ від 24 березня 2021 р. № 305
Технічне завдання у вказаній закупівлі не містить конкретних норм харчування, або чотиритижневого сезонного меню.
Прошу привести технічне завдання Тендерної документації у відповідність до постанови КМУ від 24 березня 2021 р. № 305
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Доброго дня! Учасник самостійно розробляє чотирьотижневе меню з урахуванням норм постанови №305 від 24.03.2021 та погоджує його з Держпродспоживслужбою за територіальною належністю до закладів освіти м. Одеси. Також зазначаємо, що відповідно додатку № 2 до тендерної документації замовник визначив, що харчування здійснюється з додержанням вимог Закону України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»; Постанови КМУ № 305 від 24.03.2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
Надання послуг з організації харчування повинно здійснюватися з дотриманням вимог Наказу Міністерства охорони здоров’я від 25.09.2020 № 2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти» в частині організації харчування.
Надання послуг з організації харчування повинно здійснюватися з дотриманням вимог Наказу Міністерства охорони здоров’я від 25.09.2020 № 2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти» в частині організації харчування.
Щодо технічних вимог
Дата подання: 10 липня 2021 18:54
Дата відповіді: 14 липня 2021 18:24
Шановний Замовнику, відповідно до Тендерної документації, харчування здійснюється з додержанням вимог зокрема Постанови КМУ № 305 від 24.03.2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». Згідно з п. 29 вищевказаної Постанови, реалізація (видача) готових страв здійснюється після закінчення їх приготування та бракеражу.
Під час бракеражу готових страв проводиться зняття проби медичним працівником закладу освіти, закладу оздоровлення та відпочинку або особою, що його заміняє. Пробу беруть безпосередньо з казана, каструлі тощо перед видачею/реалізацією їжі після рівномірного перемішування страви в об’ємі не більше однієї порції відповідно до переліку страв, які наведено у меню-розкладі, за температури, при якій споживається страва... Відповідно до п.30 Постанови, щодня необхідно залишати добові проби кожної страви раціону. Враховуючи вищевказане, просимо надати роз’яснення щодо того, скільки страв повинен доставити потенційний переможець торгів в одну школу, якщо в ній лише одна дитина потребує харчування відповідно до предмету закупівлі?
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Доброго дня! Згідно п. 30 Постанови КМУ № 305 від 24.03.2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» кількість порцій готових страв, що готується та/або постачається, повинна враховувати порцію для зняття проби та порцію добової проби.
Щодо технічних вимог
Дата подання: 10 липня 2021 18:54
Дата відповіді: 14 липня 2021 18:25
Шановний Замовнику, відповідно до технічних вимог Тендерної документації бракеражний журнал зберігається на підприємстві, що надає послугу. Згідно з п. 29 Постанови КМУ № 305 від 24.03.2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», реалізація (видача) готових страв здійснюється після закінчення їх приготування та бракеражу. Під час бракеражу готових страв проводиться зняття проби медичним працівником закладу освіти, закладу оздоровлення та відпочинку або особою, що його заміняє. Тобто бракеражний журнал готових страв має знаходитись у закладі освіти. Керуючись вищевказаним, просимо надати роз’яснення, бракеражний журнал на яку продукцію має зберігатись на підприємсті та яким нормативним актом це передбачено?
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Доброго дня! Стосовно вимоги наявності бракеражного журналу на підприємстві Замовником будуть внесені зміни в ТД.
Інформація про відміну
Дата відміни
30 липня 2021 16:00
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій