Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
м`ясо
Очікувана вартість
2 611 523,17 UAH
UA-2021-02-17-003116-c ● 5294e5fab3324cb1b8ac059b02d6dad3
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | "КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ "МИКОЛАЇВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ" МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ |
Код ЄДРПОУ: | 22440981 |
Місцезнаходження: | 54055, Україна , Миколаївська обл., місто Миколаїв, ВУЛИЦЯ ЧИГРИНА будинок 41 |
Контактна особа: |
Секретар ТК Тозік Зінаїда Юріївна +380512479921 vufk@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 17 лютого 2021 16:34 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 27 лютого 2021 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 05 березня 2021 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 09 березня 2021 09:00 |
Початок аукціону: | 10 березня 2021 13:08 |
Очікувана вартість: | 2 611 523,17 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 13 057,62 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції, тендерна пропозиція та усі документи, які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї складаються українською мовою. Документи або копії документів, які надаються учасниками у складі тендерної пропозиції, викладені іншими мовами, повинні надаватися разом із їх автентичним прекладом прекладом на українську мову. Визначальним є текст, викладений українською мовою.
Розгорнути
Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
6894.5 кілограми
М'ясо яловичини 1 кат. охолоджене
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54055, Україна, Миколаївська область, місто Миколаїв, ВУЛИЦЯ ЧИГРИНА будинок 41
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 квітня 2021
—
31 грудня 2021
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
5799.5 кілограми
М'ясо свинини 1 кат. охолоджене
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54055, Україна, Миколаївська область, місто Миколаїв, ВУЛИЦЯ ЧИГРИНА будинок 41
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 квітня 2021
—
31 грудня 2021
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1015.25 кілограми
Тушки курей 1 кат. охолоджені –
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54055, Україна, Миколаївська область, місто Миколаїв, ВУЛИЦЯ ЧИГРИНА будинок 41
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 квітня 2021
—
31 грудня 2021
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
6106.413 кілограми
Філе куряче охолоджене – 6106,413
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54055, Україна, Миколаївська область, місто Миколаїв, ВУЛИЦЯ ЧИГРИНА будинок 41
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 квітня 2021
—
31 грудня 2021
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Дата виставлення рахунку | Оплата згідно отриманного рахунку | Пiсляоплата | 15 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
17 лютого 2021 16:59 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
17 лютого 2021 16:36 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
17 лютого 2021 16:35 |
Додаток № 3 .docx | |
17 лютого 2021 16:35 |
ТД .docx | |
17 лютого 2021 16:35 |
Додаток № 1 .docx | |
17 лютого 2021 16:35 |
Додаток № 6.docx | |
17 лютого 2021 16:35 |
Додаток № 2 .docx | |
17 лютого 2021 16:35 |
Додаток № 5.docx | |
17 лютого 2021 16:35 |
Додаток № 4.docx |
17 лютого 2021 16:59 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
||||||
17 лютого 2021 16:36 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
||||||
17 лютого 2021 16:35 |
Додаток № 3 .docx
|
||||||
17 лютого 2021 16:35 |
ТД .docx
|
||||||
17 лютого 2021 16:35 |
Додаток № 1 .docx
|
||||||
17 лютого 2021 16:35 |
Додаток № 6.docx
|
||||||
17 лютого 2021 16:35 |
Додаток № 2 .docx
|
||||||
17 лютого 2021 16:35 |
Додаток № 5.docx
|
||||||
17 лютого 2021 16:35 |
Додаток № 4.docx
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Вимоги щодо сертифікації
Дата подання: 23 лютого 2021 08:16
Дата відповіді: 25 лютого 2021 11:51
Добрий день.
Поясніть, будь-ласка, згідно якого законодавчого акта, постачальнику продуктів харчування, який бере участь у державних закупівлях, необхідна одночасна сертифікація на систему екологічного управління відповідно до ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, IDT), впровадження постійно діючих процедур,заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів ( НАССР) ( сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) або ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT), сертифікат про проходження навчання щодо вимог ДСТУ ISO22000, сертифікат «Внутрішниій аудитор систем управління відповідно до вимог та положень ISO 22000:2018, ДСТУ ISO 22000:2019 та ISO 19011:2018» та інші пов’язані документи.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Згідно частини 5 статті 23 «Про публічні закупівлі» «Замовник може вимагати від учасників підтвердження того, що пропоновані ними товари, послуги чи роботи за своїми екологічними чи іншими характеристиками відповідають вимогам, установленим у тендерній документації. У разі встановлення екологічних чи інших характеристик товару, роботи чи послуги замовник повинен в тендерній документації зазначити, які маркування, протоколи випробувань або сертифікати можуть підтвердити відповідність предмета закупівлі таким характеристикам.
Маркування, протоколи випробувань та сертифікати повинні бути видані органами з оцінки відповідності, компетентність яких підтверджена шляхом акредитації або іншим способом, визначеним законодавством.»
В Україні згідно з наказом Національного органу по стандартизації № 221 від 31.12.2015 з 01.07.2016 діє ДСТУ ISO 14001:2015 «Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування» (ISO 14001:2015, IDT).
Таким чином у відповідності до частини 5 статті 23 Закону Замовником встановлено вимога щодо підтвердження відповідності предмета закупівлі екологічним характеристикам шляхом надання сертифікату на систему екологічного управління відповідно до ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, IDT), виданого на ім’я учасника, який є дійсним на момент проведення аукціону.
Згідно Закону України № 771 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» 20 вересня 2019 року всі українські підприємства харчової галузі, зокрема, і заклади освіти, які надають послуги з харчування, а також постачальники та перевізники харчових продуктів, мали впровадити систему управління безпечністю харчування НАССР. Контроль за безпечністю харчування в закладах освіти України наразі здійснюється за новими правилами. За невпровадження на потужностях системи НАССР на операторів ринку, згідно зі статтею 65 Закону № 2042 «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», можуть бути накладені штрафні санкції: від 15 до 30 мінімальних заробітних плат.
Нормативно-правові акти, які зобов’язують операторів ринку розробити та впровадити систему НАССР:
Закон України № 771 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (ст..20, 21);
Закон України № 2042 «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин»;
наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)». Зі змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства № 429 від 17.10.2015;
наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 41 від 06.02.2017 «Про затвердження форми акту, складеного за результатами аудиту щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів»;
наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 42 від 06.02.2017 «Про затвердження форми акту, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами»;
Постанова Кабінету міністрів України №896 від 31 жовтня 2018р. «Порядок визначення періодичності здійснення планових заходів державного контролю відповідності діяльності операторів ринку (потужностей) вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин, які здійснюються Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, та критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від її провадження».
Маркування, протоколи випробувань та сертифікати повинні бути видані органами з оцінки відповідності, компетентність яких підтверджена шляхом акредитації або іншим способом, визначеним законодавством.»
В Україні згідно з наказом Національного органу по стандартизації № 221 від 31.12.2015 з 01.07.2016 діє ДСТУ ISO 14001:2015 «Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування» (ISO 14001:2015, IDT).
Таким чином у відповідності до частини 5 статті 23 Закону Замовником встановлено вимога щодо підтвердження відповідності предмета закупівлі екологічним характеристикам шляхом надання сертифікату на систему екологічного управління відповідно до ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, IDT), виданого на ім’я учасника, який є дійсним на момент проведення аукціону.
Згідно Закону України № 771 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» 20 вересня 2019 року всі українські підприємства харчової галузі, зокрема, і заклади освіти, які надають послуги з харчування, а також постачальники та перевізники харчових продуктів, мали впровадити систему управління безпечністю харчування НАССР. Контроль за безпечністю харчування в закладах освіти України наразі здійснюється за новими правилами. За невпровадження на потужностях системи НАССР на операторів ринку, згідно зі статтею 65 Закону № 2042 «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», можуть бути накладені штрафні санкції: від 15 до 30 мінімальних заробітних плат.
Нормативно-правові акти, які зобов’язують операторів ринку розробити та впровадити систему НАССР:
Закон України № 771 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (ст..20, 21);
Закон України № 2042 «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин»;
наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)». Зі змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства № 429 від 17.10.2015;
наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 41 від 06.02.2017 «Про затвердження форми акту, складеного за результатами аудиту щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів»;
наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 42 від 06.02.2017 «Про затвердження форми акту, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами»;
Постанова Кабінету міністрів України №896 від 31 жовтня 2018р. «Порядок визначення періодичності здійснення планових заходів державного контролю відповідності діяльності операторів ринку (потужностей) вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин, які здійснюються Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, та критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від її провадження».
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 10 березня 2021 13:29
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
Приватне підприємство «Никольтрейд» |
2 610 851,20
UAH з ПДВ
|
2 610 851,20
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
ФОП "БОЙКО ОЛЕГ ВІКТОРОВИЧ" |
2 611 115,03
UAH з ПДВ
|
2 611 115,03
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Приватне підприємство «Никольтрейд» #42601065 |
Переможець |
2 610 851,20
UAH з ПДВ
|
15 березня 2021 16:51
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
27 січня 2022 14:19
|
ду 9 + спец 7.pdf | зміни до договору |
27 січня 2022 14:17
|
Електронний підпис | зміни до договору |
20 січня 2022 14:32
|
ДУ 89.pdf | зміни до договору |
20 січня 2022 14:30
|
Електронний підпис | зміни до договору |
24 грудня 2021 14:20
|
ду 7.pdf | зміни до договору |
24 грудня 2021 14:18
|
Key-6.pfx | зміни до договору |
24 грудня 2021 14:16
|
Електронний підпис | зміни до договору |
24 грудня 2021 14:14
|
д.у 6 до Дог.89-01.04.21р..pdf | зміни до договору |
24 грудня 2021 14:13
|
Електронний підпис | зміни до договору |
30 листопада 2021 11:57
|
скан.pdf | зміни до договору |
30 листопада 2021 11:51
|
Електронний підпис | зміни до договору |
31 серпня 2021 15:51
|
Скан.Ду 4+Спец 4.pdf | зміни до договору |
31 серпня 2021 15:50
|
Електронний підпис | зміни до договору |
28 серпня 2021 23:03
|
Дог.89.Ду3+Спец3pdf | зміни до договору |
28 серпня 2021 22:16
|
Електронний підпис | зміни до договору |
17 травня 2021 17:27
|
ДУ 2.pdf | зміни до договору |
17 травня 2021 16:41
|
Електронний підпис | зміни до договору |
12 травня 2021 14:43
|
Електронний підпис | зміни до договору |
12 травня 2021 14:38
|
Електронний підпис | зміни до договору |
12 травня 2021 14:38
|
Електронний підпис | зміни до договору |
12 травня 2021 14:38
|
Електронний підпис | зміни до договору |
12 травня 2021 14:38
|
Електронний підпис | зміни до договору |
12 травня 2021 14:32
|
ду1.pdf | зміни до договору |
12 травня 2021 14:29
|
Електронний підпис | укладений |
05 квітня 2021 15:03
|
Електронний підпис | укладений |
05 квітня 2021 14:56
|
Скан Дог 89 1 мясо.pdf | укладений |
05 квітня 2021 14:46
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 12 травня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 12 травня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Додаткова угода №1 від 12 травня 2021 рок |
Номер договору про закупівлю: | 89 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 17 травня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 17 травня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Додаткова угода №2 від 17 травня 2021 року |
Номер договору про закупівлю: | 89 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 28 серпня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 28 серпня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Додаткова угода № 3 від 28 серпня 2021 року. |
Номер договору про закупівлю: | 89 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 31 серпня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 31 серпня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Додаткова угода № 4 від 31 серпня 2021 року. |
Номер договору про закупівлю: | 89 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 29 листопада 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 30 листопада 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Додаткова угода № 5 від 29 листопада 2021 року. |
Номер договору про закупівлю: | 89 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 24 грудня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 24 грудня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Додаткова угода № 6 від 24 грудня 2021 року. |
Номер договору про закупівлю: | 89 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 24 грудня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 24 грудня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Додаткова угода № 7 від 24 грудня 2021 року. |
Номер договору про закупівлю: | 89 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 7 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 18 січня 2022 |
Дата публікації змін до договору: | 20 січня 2022 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Додаткова угода № 8 від 18 січня 2021 року |
Номер договору про закупівлю: | 89 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 89 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 27 січня 2022 |
Дата публікації змін до договору: | 27 січня 2022 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Додаткова угода № 9 від 27 січня 2021 року |
Номер договору про закупівлю: | 89 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 89 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |