Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Овочі, фрукти гриби та горіхи: коренеплідні овочі - 03221110-0; бульбоплідні овочі - 03221120-3; перець – 03221230-7; помідори – 03221240-0; кабачки – 03221250-3; гриби – 03221260-6; огірки – 03221270-9; листкові овочі - 03221300-9; капуста – 03221400-0; тропічні фрукти – 03222110-7; горіхи – 03222100-4; цитрусові фрукти – 03222200-5; полуниця – 03222313-0; яблука – 03222321-9; груші – 03222322-6; кісточкові фрукти – 03222330-5
Очікувана вартість
49 000,00 UAH
UA-2021-01-29-002983-a ● 10345753221e4b75b0249bddb829f534
Закупівля без використання електронної системи
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
29 січня 2021
Інформація про замовників
Найменування: | Національний Банк України |
Код ЄДРПОУ: | 00032106 |
Вебсайт: | http://bank.gov.ua |
Місцезнаходження: | 01601, Україна , Київська обл., Київ, вул. Інститутська, 9 |
Контактна особа: |
Олександра Хайтул +380442301806 oleksandra.khaitul@bank.gov.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи
1 Цибуля зелена;
2 Цибуля зелена (весняний період);
3 Цибуля ріпчаста;
4 Цибуля пора;
5 Огірки свіжі (весняний період);
6 Огірки свіжі (зимовий період);
7 Огірки свіжі грунтові;
8 Огірки свіжі (осінній період);
9 Помідори свіжі (весняний період);
10 Помідори свіжі (літній період);
11 Помідори свіжі (осінній період);
12 Помідори свіжі (зимовий період);
13 Помідори черрі свіжі ;
14 Помідори коктельні свіжі;
15 Капуста цвітна (літній період);
16 Капуста цвітна (осінній період);
17 Капуста білоголова ;
18 Капуста броколі ;
19 Кабачки свіжі ;
20 Перець болгарський жовтий ;
21 Перець болгарський червоний;
22 Перець болгарський зелений;
23 Петрушка зелена кучерява;
24 Петрушка зелена;
25 Кріп зелений;
26 Кінза;
27 Базилік зелений свіжий;
28 Салат Радічіо;
29 Салат Айсберг;
30 Салат Ромен;
31 Салат Лолло Росі;
32 Руккола;
33 Мангольд;
34 Мікрогрін редис;
35 М’ята свіжа;
36 Стебло селери;
37 Щавель свіжий;
38 Часник;
39 Квасоля крупна біла;
40 Редис червоний;
41 Буряк столовий;
42 Баклажани свіжі;
43 Морква свіжа;
44 Гарбуз свіжий;
45 Корінь селери;
46 Гриби печериці;
47 Абрикос ;
48 Ожина;
49 Лохина;
50 Апельсин;
51 Персик;
52 Ківі;
53 Виноград;
54 Груша;
55 Лимони;
56 Хурма шарон;
57 Полуниця свіжа;
58 Слива;
59 Яблука;
60 Горіх грецький чищений;
61 Кедрові горіхи;
62 Кеш’ю;
63 Кунжут;
64 Кукурудза цукрова (літній період);
65 Диня;
66 Шпинат;
67 Кавун;
68 Мандарин;
69 Банан;
70 Картопля (зимовий період);
71 Картопля (літній період).
Розгорнути
Згорнути
2 Цибуля зелена (весняний період);
3 Цибуля ріпчаста;
4 Цибуля пора;
5 Огірки свіжі (весняний період);
6 Огірки свіжі (зимовий період);
7 Огірки свіжі грунтові;
8 Огірки свіжі (осінній період);
9 Помідори свіжі (весняний період);
10 Помідори свіжі (літній період);
11 Помідори свіжі (осінній період);
12 Помідори свіжі (зимовий період);
13 Помідори черрі свіжі ;
14 Помідори коктельні свіжі;
15 Капуста цвітна (літній період);
16 Капуста цвітна (осінній період);
17 Капуста білоголова ;
18 Капуста броколі ;
19 Кабачки свіжі ;
20 Перець болгарський жовтий ;
21 Перець болгарський червоний;
22 Перець болгарський зелений;
23 Петрушка зелена кучерява;
24 Петрушка зелена;
25 Кріп зелений;
26 Кінза;
27 Базилік зелений свіжий;
28 Салат Радічіо;
29 Салат Айсберг;
30 Салат Ромен;
31 Салат Лолло Росі;
32 Руккола;
33 Мангольд;
34 Мікрогрін редис;
35 М’ята свіжа;
36 Стебло селери;
37 Щавель свіжий;
38 Часник;
39 Квасоля крупна біла;
40 Редис червоний;
41 Буряк столовий;
42 Баклажани свіжі;
43 Морква свіжа;
44 Гарбуз свіжий;
45 Корінь селери;
46 Гриби печериці;
47 Абрикос ;
48 Ожина;
49 Лохина;
50 Апельсин;
51 Персик;
52 Ківі;
53 Виноград;
54 Груша;
55 Лимони;
56 Хурма шарон;
57 Полуниця свіжа;
58 Слива;
59 Яблука;
60 Горіх грецький чищений;
61 Кедрові горіхи;
62 Кеш’ю;
63 Кунжут;
64 Кукурудза цукрова (літній період);
65 Диня;
66 Шпинат;
67 Кавун;
68 Мандарин;
69 Банан;
70 Картопля (зимовий період);
71 Картопля (літній період).
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
71 найменувань
Овочі, фрукти гриби та горіхи: коренеплідні овочі - 03221110-0; бульбоплідні овочі - 03221120-3; перець – 03221230-7; помідори – 03221240-0; кабачки – 03221250-3; гриби – 03221260-6; огірки – 03221270-9; листкові овочі - 03221300-9; капуста – 03221400-0; тропічні фрукти – 03222110-7; горіхи – 03222100-4; цитрусові фрукти – 03222200-5; полуниця – 03222313-0; яблука – 03222321-9; груші – 03222322-6; кісточкові фрукти – 03222330-5
Розгорнути
Згорнути
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
01601, Україна, Київська область, Київ, вул. Інститутська, 9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2021
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
Тендерна документація
29 січня 2021 17:32 |
Електронний підпис | Друкувати оголошення PDF |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТОРГОВИЙ ДІМ "ФОРТЕЦЯ" #35369318 |
Переможець |
49 000,00
UAH з ПДВ
|
29 січня 2021 17:32
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
05 січня 2022 11:05
|
Електронний підпис | укладений |
29 січня 2021 17:34
|
Електронний підпис | укладений |
29 січня 2021 17:34
|
Договір №102781 від 13.01.2021 (1).pdf | укладений |
29 січня 2021 17:33
|