Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М’ясо ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо (яловичина (м’якоть), яловичина (на кістці), печінка яловича, печінка куряча, тушки курячі)
Очікувана вартість
798 450,00 UAH
UA-2021-01-24-000030-a ● 7845703b418c4487a691f7e69d88ce81
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти Білозерської міської ради |
Код ЄДРПОУ: | 44143396 |
Місцезнаходження: | 85013, Україна , Донецька обл., Білозерське, вул.Первія Олександра імені, будинок 4 |
Контактна особа: |
Наталія Тарасенко 380500622801 osvita3396@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 24 січня 2021 12:27 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 03 лютого 2021 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 09 лютого 2021 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 13 лютого 2021 00:00 |
Початок аукціону: | 15 лютого 2021 12:59 |
Очікувана вартість: | 798 450,00 UAH без ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 3 992,25 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
8940 кг.
М’ясо ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо (яловичина (м’якоть), яловичина (на кістці), печінка яловича, печінка куряча, тушки курячі)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
15 лютого 2021
—
31 грудня 2021
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | М’ясо ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо (яловичина (м’якоть), яловичина (на кістці), печінка яловича, печінка куряча, тушки курячі) | Пiсляоплата | 7 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
05 лютого 2021 11:13 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
05 лютого 2021 11:12 |
ТД мясо 2021 р. (нова редакція) .doc | |
05 лютого 2021 11:12 |
ПЕРЕЛІК ЗМІН м'ясо.docx | |
02 лютого 2021 17:42 |
ТД мясо 2021 р. (нова редакція) .doc | |
02 лютого 2021 17:42 |
ПЕРЕЛІК ЗМІН м'ясо.docx | |
29 січня 2021 20:11 |
ТД мясо 2021 р. (нова редакція).doc | |
29 січня 2021 20:11 |
ПЕРЕЛІК ЗМІН м'ясо.docx | |
29 січня 2021 12:54 |
ТД мясо 2021 р. (нова редакція).doc | |
29 січня 2021 12:54 |
ПЕРЕЛІК ЗМІН м'ясо.docx | |
27 січня 2021 11:50 |
ТД мясо 2021 р..doc |
05 лютого 2021 11:13 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
||||||||||||||||||||||||
05 лютого 2021 11:12 |
ТД мясо 2021 р. (нова редакція) .doc
|
||||||||||||||||||||||||
05 лютого 2021 11:12 |
ПЕРЕЛІК ЗМІН м'ясо.docx
|
||||||||||||||||||||||||
02 лютого 2021 17:42 |
ТД мясо 2021 р. (нова редакція) .doc
|
||||||||||||||||||||||||
02 лютого 2021 17:42 |
ПЕРЕЛІК ЗМІН м'ясо.docx
|
||||||||||||||||||||||||
29 січня 2021 20:11 |
ТД мясо 2021 р. (нова редакція).doc
|
||||||||||||||||||||||||
29 січня 2021 20:11 |
ПЕРЕЛІК ЗМІН м'ясо.docx
|
||||||||||||||||||||||||
29 січня 2021 12:54 |
ТД мясо 2021 р. (нова редакція).doc
|
||||||||||||||||||||||||
29 січня 2021 12:54 |
ПЕРЕЛІК ЗМІН м'ясо.docx
|
||||||||||||||||||||||||
27 січня 2021 11:50 |
ТД мясо 2021 р..doc
|
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2021-01-24-000030-a.a1
Статус:
Вирішена
Учасник: ВККП "’М’ясопромторг", Код ЄДРПОУ:23177534
Дата подання: 28 січня 2021 11:08
дискримінаційні вимоги
Щодо п.212 тендерної документації:
ISO 45001:2018 Occupational health and safety management systems – Requirements with guidance for use – міжнародний стандарт, який був опублікований у березні 2018 року, і замінив стандарт OHSAS 18001:2007. Він містить правила, які компанія має використовувати для впровадження системи менеджменту охорони здоров’я і безпеки прац,затребуваних в галузях з високим рівнем ризику небезпеки для працюючих , к яким не відносят діяльність стосовно виробництва харчових продуктів надання послуг щодо торгівлі продуктами харчування та напоями, в тому числі транспортування, складування, зберігання та відвантаження
Відповідно ваших вимог до ст. 13 Закону України «Про охорону праці», Учасником надаються копії документів про виконання Законів та Нормативних актів України з охорони праці, а саме: копію/ї наказу/ів про призначення відповідальної/них особи/іб за стан охорони праці на підприємстві .(п 1.2 додаток 2)
Відповідно до ст. 13 Закону України «Про охорону праці»,на яку посилаєтесь,щодо надання сертифікату (сертифікати) на відповідність вимогам стандарту ISO 45001:2018 Occupational health and safety management systems – Requirements with guidance for use, відсутня інформація щодо обов’язковий сертифікації.
Таким чином, ваш п 2.12 додатку 2 е незаконним и дискримінаційним ,тому вимагаємо виключити його з тендерної документації.
Розгорнути
Згорнути
ISO 45001:2018 Occupational health and safety management systems – Requirements with guidance for use – міжнародний стандарт, який був опублікований у березні 2018 року, і замінив стандарт OHSAS 18001:2007. Він містить правила, які компанія має використовувати для впровадження системи менеджменту охорони здоров’я і безпеки прац,затребуваних в галузях з високим рівнем ризику небезпеки для працюючих , к яким не відносят діяльність стосовно виробництва харчових продуктів надання послуг щодо торгівлі продуктами харчування та напоями, в тому числі транспортування, складування, зберігання та відвантаження
Відповідно ваших вимог до ст. 13 Закону України «Про охорону праці», Учасником надаються копії документів про виконання Законів та Нормативних актів України з охорони праці, а саме: копію/ї наказу/ів про призначення відповідальної/них особи/іб за стан охорони праці на підприємстві .(п 1.2 додаток 2)
Відповідно до ст. 13 Закону України «Про охорону праці»,на яку посилаєтесь,щодо надання сертифікату (сертифікати) на відповідність вимогам стандарту ISO 45001:2018 Occupational health and safety management systems – Requirements with guidance for use, відсутня інформація щодо обов’язковий сертифікації.
Таким чином, ваш п 2.12 додатку 2 е незаконним и дискримінаційним ,тому вимагаємо виключити його з тендерної документації.
Рішення замовника: Вимога задоволена
29 січня 2021 13:15
Тендерний комітет відділу освіти Білозерської міської ради розглянув вашу вимогу, Таким чином були внесені зміни до тендерної документації та викладені в новій редакції.
Номер вимоги: UA-2021-01-24-000030-a.a2
Статус:
Вирішена
Учасник: ВККП "’М’ясопромторг", Код ЄДРПОУ:23177534
Дата подання: 28 січня 2021 11:37
щодо надання сертифікатів
В тендерній документації Замовника встановлено ряд дискримінаційних вимог,а саме вимог щодо надання сертифікатів .Вам необхідно надати, згідно додатку 2 :
-сканований(і) з оригіналу сертифікат(и) на систему екологічного управління у відповідності до вимог стандарту ДСТУ ISO 14001:2015 «Система екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування»,
-сканований з оригіналу сертифікат (сертифікати) на відповідність вимогам стандарту ISO 45001:2018 Occupational health and safety management systems – Requirements with guidance for use,
-сканований з оригіналу сертифікат (сертифікати) по стандарту ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015,IDT; ISO 9001:2015,IDT) або стандарту ISO 9001,
-сканований з оригіналу сертифікат (сертифікати) на відповідність вимогам стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018 IDT) та/або ISO 22000:2018 «Система управління безпечністю харчових продуктів
-скановані з оригіналу посвідчення та/або сертифакат(и), про проходження навчання по програмі: «Основні вимоги ISO 22000 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга»;
-скановані з оригіналу посвідчення та/або сертифакат(и), про проходження навчання по програмі: «Внутрішній аудит у відповідності з вимогами стандарту ISO 22000 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга».
Пояснить законодавчі підстави надання цих сертифікатів.
З 1 січня 2018 року скасована обов’язкова сертифікація , що виконувалась відповідно до Декрету.
Вимагаемо,внесті зміни .
В іншому випадку ми звернемося з відповідними заявами до АМКУ, Державної аудиторської служби України, Антикорупційного бюро з метою перешкоджання дискримінаційних дій Замовника.
Розгорнути
Згорнути
-сканований(і) з оригіналу сертифікат(и) на систему екологічного управління у відповідності до вимог стандарту ДСТУ ISO 14001:2015 «Система екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування»,
-сканований з оригіналу сертифікат (сертифікати) на відповідність вимогам стандарту ISO 45001:2018 Occupational health and safety management systems – Requirements with guidance for use,
-сканований з оригіналу сертифікат (сертифікати) по стандарту ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015,IDT; ISO 9001:2015,IDT) або стандарту ISO 9001,
-сканований з оригіналу сертифікат (сертифікати) на відповідність вимогам стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018 IDT) та/або ISO 22000:2018 «Система управління безпечністю харчових продуктів
-скановані з оригіналу посвідчення та/або сертифакат(и), про проходження навчання по програмі: «Основні вимоги ISO 22000 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга»;
-скановані з оригіналу посвідчення та/або сертифакат(и), про проходження навчання по програмі: «Внутрішній аудит у відповідності з вимогами стандарту ISO 22000 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга».
Пояснить законодавчі підстави надання цих сертифікатів.
З 1 січня 2018 року скасована обов’язкова сертифікація , що виконувалась відповідно до Декрету.
Вимагаемо,внесті зміни .
В іншому випадку ми звернемося з відповідними заявами до АМКУ, Державної аудиторської служби України, Антикорупційного бюро з метою перешкоджання дискримінаційних дій Замовника.
Рішення замовника: Вимога задоволена
29 січня 2021 13:16
Тендерний комітет відділу освіти Білозерської міської ради розглянув вашу вимогу, Таким чином були внесені зміни до тендерної документації та викладені в новій редакції.
Номер вимоги: UA-2021-01-24-000030-a.b3
Статус:
Вирішена
Учасник: ВККП "’М’ясопромторг", Код ЄДРПОУ:23177534
Дата подання: 28 січня 2021 17:28
Експлуатаційний дозвіл
Шановний Замовнику, ви вимагаєте :
Згідно ДОДАТКУ № 3
4) «Експлуатаційний дозвіл на потужності Учасника, виданий територіальним органом Держпродспоживслужби (ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).»
6) Документ, щодо прийняття рішення про державну реєстрацію потужностей Учасника, виданий територіальним органом Держпродспоживслужби (ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Згідно ДОДАТКУ № 2
2.9. Завірену(і) Учасником копію(ї) експлуатаційного(их) дозволу(ів) на власні та/або орендовані потужності (об'єкти), передбачені ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97-ВР та/або завірену(і) Учасником копію(ї) повідомлення(ь) компетентного органу про реєстрацію потужностей відповідно до ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97-ВР.
Згідно ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97-ВР дослівно-
-Стаття 23. Експлуатаційний дозвіл
Експлуатаційний дозвіл отримують оператори ринку, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження.
Так як ,предмет закупівлі- м'ясо (яловичина (м’якоть), яловичина (на кістці), печінка яловича, печінка куряча, тушки курячі)-продукти тваринного походження ,тому оператори ринку зобов'язані мати Експлуатаційний дозвіл.
Таким чином ,вимагаемо внесті змини:,
у додатку 3 виключити п 6)
у дадатку 2 виключити з п. 2.9 та/або завірену(і) Учасником копію(ї) повідомлення(ь) компетентного органу про реєстрацію потужностей відповідно до ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97-ВР. –дана вимога не відносится к продуктам тваринного походження.
Розгорнути
Згорнути
Згідно ДОДАТКУ № 3
4) «Експлуатаційний дозвіл на потужності Учасника, виданий територіальним органом Держпродспоживслужби (ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).»
6) Документ, щодо прийняття рішення про державну реєстрацію потужностей Учасника, виданий територіальним органом Держпродспоживслужби (ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Згідно ДОДАТКУ № 2
2.9. Завірену(і) Учасником копію(ї) експлуатаційного(их) дозволу(ів) на власні та/або орендовані потужності (об'єкти), передбачені ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97-ВР та/або завірену(і) Учасником копію(ї) повідомлення(ь) компетентного органу про реєстрацію потужностей відповідно до ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97-ВР.
Згідно ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97-ВР дослівно-
-Стаття 23. Експлуатаційний дозвіл
Експлуатаційний дозвіл отримують оператори ринку, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження.
Так як ,предмет закупівлі- м'ясо (яловичина (м’якоть), яловичина (на кістці), печінка яловича, печінка куряча, тушки курячі)-продукти тваринного походження ,тому оператори ринку зобов'язані мати Експлуатаційний дозвіл.
Таким чином ,вимагаемо внесті змини:,
у додатку 3 виключити п 6)
у дадатку 2 виключити з п. 2.9 та/або завірену(і) Учасником копію(ї) повідомлення(ь) компетентного органу про реєстрацію потужностей відповідно до ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97-ВР. –дана вимога не відносится к продуктам тваринного походження.
Рішення замовника: Вимога задоволена
29 січня 2021 13:16
Тендерний комітет відділу освіти Білозерської міської ради розглянув вашу вимогу, Таким чином були внесені зміни до тендерної документації та викладені в новій редакції.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 15 лютого 2021 13:20
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ТОВ "КРАМАТОРСЬКИЙ КОМБІНАТ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ" |
759 940,00
UAH
|
759 940,00
UAH
|
Відповіді учасника | Документи |
ФОП Єгорова Ірина Федорівна |
792 620,00
UAH
|
792 620,00
UAH
|
Відповіді учасника | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ "КРАМАТОРСЬКИЙ КОМБІНАТ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ" #32934959 |
Рішення скасоване |
759 940,00
UAH
|
17 лютого 2021 15:00
|
ТОВ "КРАМАТОРСЬКИЙ КОМБІНАТ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ" #32934959 |
Відхилено |
759 940,00
UAH
|
17 лютого 2021 15:07
|
ФОП Єгорова Ірина Федорівна #3171001764 |
Переможець |
792 620,00
UAH
|
17 лютого 2021 17:00
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
28 грудня 2021 15:02
|
Електронний підпис | укладений |
23 грудня 2021 10:05
|
Електронний підпис | зміни до договору |
23 грудня 2021 10:04
|
Дод 5 до дог 46.pdf | зміни до договору |
23 грудня 2021 10:03
|
Електронний підпис | укладений |
25 листопада 2021 14:51
|
Електронний підпис | зміни до договору |
25 листопада 2021 14:51
|
дод 4 д 46 1.pdf | зміни до договору |
25 листопада 2021 14:51
|
Електронний підпис | укладений |
19 серпня 2021 14:55
|
Електронний підпис | укладений |
19 серпня 2021 14:54
|
Електронний підпис | зміни до договору |
19 серпня 2021 14:54
|
Протокол 31.pdf | зміни до договору |
19 серпня 2021 14:54
|
Додаткова угода до дог46.pdf | зміни до договору |
19 серпня 2021 14:54
|
Електронний підпис | зміни до договору |
30 липня 2021 08:53
|
Протокол 29 (1).pdf | зміни до договору |
30 липня 2021 08:53
|
Дод угода2 (1).pdf | зміни до договору |
30 липня 2021 08:53
|
Електронний підпис | зміни до договору |
09 березня 2021 15:44
|
спецификація (1).jpg | зміни до договору |
09 березня 2021 14:42
|
18 (1).pdf | зміни до договору |
09 березня 2021 14:42
|
Електронний підпис | укладений |
03 березня 2021 15:32
|
договор мясо.pdf | укладений |
03 березня 2021 15:31
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 09 березня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 09 березня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 1. У частині 5 статті 41 Закону зазначено, що Істотні умови договору про закупівлю не можуть змінюватися після його підписання до виконання зобов’язань сторонами в повному обсязі, крім випадків: - зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника; -збільшення ціни за одиницю товару до 10 відсотків пропорційно збільшенню ціни такого товару на ринку у разі коливання ціни такого товару на ринку за умови, що така зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю, - не частіше ніж один раз на 90 днів з моменту підписання договору про закупівлю. Обмеження щодо строків зміни ціни за одиницю товару не застосовується у випадках зміни умов договору про закупівлю бензину та дизельного пального, газу та електричної енергії; - покращення якості предмета закупівлі, за умови, що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю; - продовження строку дії договору про закупівлю та строку виконання зобов’язань щодо передачі товару, виконання робіт, надання послуг у разі виникнення документально підтверджених об’єктивних обставин, що спричинили таке продовження, у тому числі обставин непереборної сили, затримки фінансування витрат замовника, за умови, що такі зміни не призведуть до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю; - погодження зміни ціни в договорі про закупівлю в бік зменшення (без зміни кількості (обсягу) та якості товарів, робіт і послуг), зокрема у разі коливання ціни товару на ринку; - зміни ціни в договорі про закупівлю у зв’язку зі зміною ставок податків і зборів та/або зміною умов щодо надання пільг з оподаткування - пропорційно до зміни таких ставок та/або пільг з оподаткування; - зміни встановленого згідно із законодавством органами державної статистики індексу споживчих цін, зміни курсу іноземної валюти, зміни біржових котирувань або показників Platts, ARGUS регульованих цін (тарифів) і нормативів, що застосовуються в договорі про закупівлю, у разі встановлення в договорі про закупівлю порядку зміни ціни; - зміни умов у зв’язку із застосуванням положень частини шостої цієї статті. ВИРІШИЛИ: 1. Скласти додаткову угоду до договору №46 від 03.03.2021 з предметом закупівлі М’ясо (ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо) для покращення якості предмета закупівлі, за умови, що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю. |
Номер договору про закупівлю: | 46 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 28 липня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 30 липня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 1. На підставі підпункту 3.2 пункту ІІІ договору, по причині коливання ціни товару на ринку, Сторони домовились змінити ціну за одиницю товару не більш як на 10 відсотків без збільшення суми договору. 2. Специфікацію №2 до договору №46 від 03.03.2021 викласти у новій редакції, що додається. |
Номер договору про закупівлю: | 46 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 19 серпня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 19 серпня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | У зв'язку із зменшення потреби в товарах, сторони домовились про зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника, керуючись п.5 п.п.1 статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі" 922-VII від 24.07.2021 р. (із змінами та доповненнями). |
Номер договору про закупівлю: | 46 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 25 листопада 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 25 листопада 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 1. Скласти додаткову угоду до договору №46 від 03.03.2021 у зв`язку з відсутністю потреби та рішенням сесії Білозерської міської ради №8/26-4 від 18.11.2021 р. сторони домовились зменшити обсяги закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника за предметом М`ясо (ДК 021:2015 – 15110000-2 М`ясо). |
Номер договору про закупівлю: | 46 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 22 грудня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 23 грудня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | 1. Скласти додаткову угоду що сторони домовились відповідно до п. 1 ч. 5 ст. 41 Закону України «Про публічні закупівлі» зменшити суму та пункт III. «Ціна договору» підпункт 3.1. викласти у наступній редакції: Ціна цього Договору становить 493251,61 грн. (Чотириста дев`яносто три тисячі двісті п`ятдесят одна гривня 61 копійка) без ПДВ до Договору №46 від 03.03.2021 з предметом закупівлі М`ясо (ДК 021:2015: 15110000-2 М`ясо). |
Номер договору про закупівлю: | 46 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |