Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015 – 15530000-2 Вершкове масло
Очікувана вартість
198 000,00 UAH
UA-2021-01-22-013513-b ● ac89710d361844ff8f9fda73ec0ed113
Спрощена закупівля
Спрощена
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ-ІНТЕРНАТ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ |
Код ЄДРПОУ: | 30475109 |
Місцезнаходження: | 76492, Україна , Івано-Франківська обл., м. Івано-Франківськ, с. Микитинці, вул. Юності, 13 |
Контактна особа: |
Наталія Бакун +380342554380 buhlic.1@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 22 січня 2021 20:32 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 28 січня 2021 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 02 лютого 2021 00:00 |
Очікувана вартість: | 198 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 990,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15530000-2: Вершкове масло
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1320 кілограми
масло вершкове 72.5%
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
76492, Україна, Івано-Франківська область, м. Івано-Франківськ, вул. Юності, 13
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2021
ДК 021:2015: 15530000-2 — Вершкове масло
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 15 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
22 січня 2021 20:33 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
22 січня 2021 20:32 |
оголошення масло.docx |
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2021-01-22-013513-b.b1
Статус:
Не задоволена
Учасник: ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКМОЛОКОЗАВОД", Код ЄДРПОУ:00445676
Дата подання: 27 січня 2021 10:10
Масло
Шановний Замовнику! В Технічній частині тендерної документації Ви вказали масло жирністю 72.5%, а це обмежує коло учасників і є дискримінаційно по відношенню до інших учасників які б хотіли брати участь в цій процедурі. Тому прошу змінити жирність що була не менше 72.5% щоб більша кількість учасників могла б приймати участь.
Рішення замовника: Вимога не задоволена
28 січня 2021 13:00
Доброго дня! Шановний учасник повідомляємо про те,що норми ДСТУ 4399:2005 регулюють не тільки масову частку жиру, а й зовнішній вигляд, консистенцію, колір, запах, смак, органолептичні та фізико-хімічні, мікробіологічні показники , що являється важливим фактором якісної складової при закупівлі масла. Вершкове масло жирністю 72.5 % входить в допустиму групу вершкового масла з масовою часткою жиру від 72.5-79.9 відповідно до 3.1.8 ДСТУ 4399:2005.
Також, керуючись нормою Наказу МОЗ №2205 від 25.09.2020 р р ч.VI р.2п10 оголошений товар закуповується для потреб в харчуванні дітей . Саме тому масло вершкове жирністю 72.5 %, допустиме .
Замовник не обмежує учасників за виробником чи торговою маркою, але вимагає отримати товар з якісною характеристикою «72.5 %».
У відповідності до частини 2 статті 22 Закону України «Про публічні закупівлі» саме Замовнику торгів, а не потенційним учасникам надано право визначитись з вимогами до предмету закупівлі в розрізі технічних, якісних та кількісних характеристик: «Тендерна документація повинна містити: інформацію про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, у тому числі відповідну технічну специфікацію (у разі потреби - плани, креслення, малюнки чи опис предмета закупівлі). При цьому технічна специфікація повинна містити: детальний опис товарів, робіт, послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні та якісні характеристики; вимоги щодо технічних і функціональних характеристик предмета закупівлі у разі, якщо опис скласти неможливо або якщо доцільніше зазначити такі показники; посилання на стандартні характеристики, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язану з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними або національними стандартами, нормами та правилами. Технічна специфікація не повинна містити посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника. У разі якщо таке посилання є необхідним, воно повинно бути обґрунтованим, а специфікація повинна містити вираз "або еквівалент"».
Замовник встановив показник жирності товару, що складає предмет закупівлі в межах діапазону, що передбачений ДСТУ 4399:2005 .
Учасники повинні пропонувати виключно ту продукцію, що зазначена Замовником у технічному завданні (Додаток №2 до оголошення) до предмета закупівлі.
Також, керуючись нормою Наказу МОЗ №2205 від 25.09.2020 р р ч.VI р.2п10 оголошений товар закуповується для потреб в харчуванні дітей . Саме тому масло вершкове жирністю 72.5 %, допустиме .
Замовник не обмежує учасників за виробником чи торговою маркою, але вимагає отримати товар з якісною характеристикою «72.5 %».
У відповідності до частини 2 статті 22 Закону України «Про публічні закупівлі» саме Замовнику торгів, а не потенційним учасникам надано право визначитись з вимогами до предмету закупівлі в розрізі технічних, якісних та кількісних характеристик: «Тендерна документація повинна містити: інформацію про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, у тому числі відповідну технічну специфікацію (у разі потреби - плани, креслення, малюнки чи опис предмета закупівлі). При цьому технічна специфікація повинна містити: детальний опис товарів, робіт, послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні та якісні характеристики; вимоги щодо технічних і функціональних характеристик предмета закупівлі у разі, якщо опис скласти неможливо або якщо доцільніше зазначити такі показники; посилання на стандартні характеристики, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язану з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними або національними стандартами, нормами та правилами. Технічна специфікація не повинна містити посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника. У разі якщо таке посилання є необхідним, воно повинно бути обґрунтованим, а специфікація повинна містити вираз "або еквівалент"».
Замовник встановив показник жирності товару, що складає предмет закупівлі в межах діапазону, що передбачений ДСТУ 4399:2005 .
Учасники повинні пропонувати виключно ту продукцію, що зазначена Замовником у технічному завданні (Додаток №2 до оголошення) до предмета закупівлі.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ "ГОЛДПРО" #38008210 |
Переможець |
173 550,00
UAH з ПДВ
|
08 лютого 2021 13:16
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
09 серпня 2021 17:40
|
File.PDF | укладений |
09 серпня 2021 17:10
|
Електронний підпис | укладений |
24 лютого 2021 13:27
|
дог22Голдпро(173550).PDF | укладений |
24 лютого 2021 13:27
|
Інформація про платежі за договором
Відображаються здійснені оплати органами Казначейства за договорами про закупівлі розпорядників бюджетних коштів
Дата | Сума | Платник | Одержувач | Статус |
---|---|---|---|---|
11 травня 2021 10:40
|
10 518,40 UAH | UA868201720344250006000032351 Обласний академічний ліцей |
UA093348510000000002600693638 ТОВ "ГОЛДПРО" |
Оплачений |
Виконання договору
Строк дії за договором: | 22 лютого 2021 — 31 грудня 2021 |
Сума оплати за договором: |
10 518,40
UAH (в тому числі ПДВ 1 753,07 UAH)
|
Причини розірвання договору: | Недотримання умов договору та власних зобов'язань Постачальником без попередження Замовника, а саме Постачальник не постачає товар та не виходить на звязок. |