Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (Яловичина, Курятина, Свинина)
Очікувана вартість
500 000,00 UAH
UA-2021-01-15-007109-a ● 6ebafec0b19f49b6a91824665b804fd3
Відкриті торги
Торги не відбулися
Електронний цифровий підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | ОБЛАСНИЙ НАУКОВИЙ ЛІЦЕЙ В М.РІВНЕ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ |
Код ЄДРПОУ: | 02137743 |
Місцезнаходження: | 33028, Україна , Рівненська обл., м. Рівне, вул. Котляревського, 1 |
Контактна особа: |
Зубчук Ігор +380988000845 licey@ua.fm |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 15 січня 2021 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 21 січня 2021 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 27 січня 2021 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 31 січня 2021 00:00 |
Очікувана вартість: | 500 000,00 UAH з ПДВ |
Вид тендерного забезпечення: | Відсутній |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 2 500,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50 % |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою, а також за рішенням замовника одночасно всі документи можуть мати автентичний переклад на іншу мову. Визначальним є текст, викладений українською мовою
Стандартні характеристики, вимоги, умовні позначення у вигляді скорочень та термінологія, пов’язана з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними або національними стандартами, нормами та правилами, викладаються мовою їх загально прийнятого застосування.
Уся інформація розміщується в електронній системі закупівель українською мовою, крім тих випадків коли використання букв та символів української мови призводить до їх спотворення (зокрема, але не виключно адреси мережі "інтернет", адреси електронної пошти, торговельної марки (знаку для товарів та послуг), загальноприйняті міжнародні терміни).
Тендерна пропозиція та усі документи, що мають відношення до неї, складаються українською мовою.
У разі надання документів, які необхідні для формування тендерної пропозиції учасника, виданих відповідними установами, підприємствами, організаціями російською мовою, такі документи не потребують перекладу українською мовою.
В іншому випадку, у разі надання учасником будь-яких документів іншою іноземною мовою, такі документи повинні мати автентичний переклад на українську мову. Переклад повинен бути посвідчений учасником торгів, або посвідчений нотаріально.
Розгорнути
Згорнути
Стандартні характеристики, вимоги, умовні позначення у вигляді скорочень та термінологія, пов’язана з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними або національними стандартами, нормами та правилами, викладаються мовою їх загально прийнятого застосування.
Уся інформація розміщується в електронній системі закупівель українською мовою, крім тих випадків коли використання букв та символів української мови призводить до їх спотворення (зокрема, але не виключно адреси мережі "інтернет", адреси електронної пошти, торговельної марки (знаку для товарів та послуг), загальноприйняті міжнародні терміни).
Тендерна пропозиція та усі документи, що мають відношення до неї, складаються українською мовою.
У разі надання документів, які необхідні для формування тендерної пропозиції учасника, виданих відповідними установами, підприємствами, організаціями російською мовою, такі документи не потребують перекладу українською мовою.
В іншому випадку, у разі надання учасником будь-яких документів іншою іноземною мовою, такі документи повинні мати автентичний переклад на українську мову. Переклад повинен бути посвідчений учасником торгів, або посвідчений нотаріально.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
4895 кілограми
ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (Яловичина, Курятина, Свинина)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 33028, Україна, Рівненська область, м.Рівне, вул. Котляревського,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 лютого 2021
—
31 грудня 2021
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 7 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
15 січня 2021 16:36 |
Електронний цифровий підпис |
15 січня 2021 16:34 |
ТД Мясо 2021.docx |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 31 січня 2021 00:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Відповідність критеріям | Документи |
---|---|---|---|---|
ФОП "Остапчук Петро Адамович" |
420 275,00
UAH з ПДВ
|
420 275,00
UAH з ПДВ
|
Відповіді учасника | Документи |
Інформація про відміну
Дата відміни
31 січня 2021 00:00
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій
Актуальні тендери
-
311 130,00UAHМ'ясо (напівфабрикат свиний м’якушевий охолоджений, в/г, філе куряче охолоджене, в/г) Код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 15110000-2 М'ясо (15113000-3 Свинина , 15112130-6 Курятина )БояркаКомпанія:КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "НОВЕ ДИТЯЧЕ ХАРЧУВАННЯ" БОЯРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИДетальніше
-
305 931,00UAHМ'ясо свинини (м’якоть, обваловане (без кісток) обезжирене, охолоджене)смт ОлександрівкаКомпанія:ВІДДІЛ ОСВІТИ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КРОПИВНИЦЬКОГО РАЙОНУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІДетальніше
-
806 378,00UAHм'ясо яловиче охолоджене (заявка 31)КиївКомпанія:ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "АНТОНОВ"Детальніше
-
381 440,00UAHТушка куряча, філе куряче, свининаТатарбунарський район, с.ТузлиКомпанія:ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ТУЗЛІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИДетальніше
-
286 300,00UAHМ'ясосело Піщаний БрідКомпанія:Піщанобрідська спеціальна школа Кіровоградської обласної радиДетальніше
-
468 720,00UAH«М’ясо» (Свинина охолоджена, яловична печінка охолоджена, окіст курячий охолоджений, філе куряче охолоджене)c. БілозіркаКомпанія:ВІДДІЛ ОСВІТИ ПЕРВОМАЙСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИДетальніше