Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015 55510000-8 Послуги їдалень(послуги з організації шкільного харчування учнів пільгової категорії Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5)
Очікувана вартість
405 810,00 UAH
UA-2020-11-26-003545-c ● 1c64cec7c0bf45f082a78caf125ea7a2
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Першотравенська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 |
Код ЄДРПОУ: | 26329200 |
Місцезнаходження: | 52800, Україна , Дніпропетровська обл., ПЕРШОТРАВЕНСЬК, вул. Гагаріна, буд. 39 |
Контактна особа: |
Печена Тетяна Вікторівна (05633)5-15-23 pershschool5@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 26 листопада 2020 17:19 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 05 грудня 2020 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 11 грудня 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 15 грудня 2020 00:00 |
Початок аукціону: | 15 грудня 2020 12:50 |
Початок аукціону: | 15 грудня 2020 12:50 |
Очікувана вартість: | 405 810,00 UAH без ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 2 029,05 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Послуги
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:55510000-8: Послуги їдалень
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
18203 Одиниця
послуги з організації шкільного харчування учнів пільгової категорії Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
52800, Україна, Дніпропетровська область, м.Першотравенськ, вул.Гагаріна,39
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2021
—
31 грудня 2021
ДК 021:2015: 55510000-8 — Послуги їдалень
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Надання послуг | Згідно ст 23 Бюджетного кодексу України, бюджетні зобов'язання та платежі з бюджету здійснюються лише за наявності відповідного бюджетного призначення | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
07 грудня 2020 13:57 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
04 грудня 2020 17:12 |
Тендерна документація харчування(нова2).docx | |
27 листопада 2020 16:40 |
Тендерна документація харчування(нова).docx | |
26 листопада 2020 17:19 |
Тендерна документація харчування.docx |
07 грудня 2020 13:57 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
||||||||||||
04 грудня 2020 17:12 |
Тендерна документація харчування(нова2).docx
|
||||||||||||
27 листопада 2020 16:40 |
Тендерна документація харчування(нова).docx
|
||||||||||||
26 листопада 2020 17:19 |
Тендерна документація харчування.docx
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Зміни ТД
Дата подання: 27 листопада 2020 10:28
Дата відповіді: 07 грудня 2020 13:17
1. Відповідно до ТД Копії медичних книжок працівників (перша сторінка та сторінка з зазначенням дати проходження останнього медичного огляду, який повинен бути дійсним на дату подання тендерних пропозицій) (завірені учасником), які будуть залучені до організації харчування у даному закладі;
Звертаємо Вашу увагу, що згідно наказу № 246 від 21.05.2007 року періодичний медичний огляд працівників харчової промисловості проводиться раз на пів року, але на період запровадженого карантину на території України відповідно до постанови №291 від 22 квітня 2020 року.
“3-1. На період встановлення карантину та протягом 30 днів після закінчення такого періоду дозволяється залучення працівників окремих професій, виробництв та організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення, визначених переліком професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним медичним оглядам, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2001 р. № 559 (Офіційний вісник України, 2001 р., № 21, ст. 950), строк періодичного профілактичного медичного огляду яких припав на період карантину, без проходження відповідного профілактичного медичного огляду.”;
Ми звертались до лікарень стосовно походження періодично медичного огляду отримали відповідь, що походження мед огляду на період карантину не є можливим. Просимо внести зміни до ТД.
2. Документ складений та підписаний учасником про наявність в штаті підприємства працівників (із зазначенням ПІБ працівників та їх посади), які пройшли навчання і отримали сертифікати з питань безпечності харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ІСО 22000:2007 щодо основ системи НАССР, а також скановані оригінали сертифікатів зазначених працівників.
3. Обов’язковим є наявність в складі працівників, які пройшли навчання і отримали сертифікати з питань безпечності харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ІСО 22000:2007 щодо основ системи НАССР, - технолога.
Чи буде відповідати Вашим вимогам даний сертифікат ? . Перегляд за посиланням:
https://www.google.com/search?q=%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%84%D1%96%D0%BA%D0%B0%D1%82+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%83%D1%81+%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C+%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%85+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D1%96%D0%B2&tbm=isch&ved=2ahUKEwiH1cDgn6LtAhWeBncKHfYhARcQ2-cCegQIABAA&oq=%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%84%D1%96%D0%BA%D0%B0%D1%82+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%83%D1%81+%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C+%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%85+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D1%96%D0%B2&gs_lcp=CgNpbWcQAzoCCAA6BAgAEB5QtZcWWPXsFmDU9xZoAHAAeACAAeMDiAGwHpIBCjQuMjUuMC4xLjGYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=87DAX8ePIZ6N3AP2w4S4AQ&bih=625&biw=1366#imgrc=2MyGhC7AvcfMTM
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: В організації харчування учнів в навчальному закладі адміністрація Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 керується такими нормативними документами:
1. Спільника наказ МОЗ і МОН України № 242/329від 01.06.2005 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», в якому пунктом 24 визначено, що «працівники, пов’язані з організацією харчування дітей, повинні проходити обов’язкові медичні огляди відповідно до чинного законодавства».
2. Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу, затверджені Постановою Головного державного санітарного лікаря України 14.08.2001 № 63, погоджено МОН України 05.06.2001 № 1/12-1459.
Розділ 11. Організація медичного обслуговування, п.11.4 «Всі працівники шкіл, в тому числі працівники харчоблоку, повинні проходити обов’язкові медичні огляди у відповідності з діючим законодавством та мати особисті медичні книжки єдиного зразка»
3. Наказ Мінекономіки № 2208-20 від 30.10.2020 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти»
Пункт 35: «Рекомендовано передбачити в тендерній документації подання копій документів про освіту відповідних працівників, документального підтвердження проходження такими працівниками навчання з питань гігієни та розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) та копії чинних медичних книжок з відмітками про проходження ними обов’язкового профілактичного медичного огляду».
4. Спільний наказ Департаменту освіти і науки ДОДА та Головного управління держпродспоживслужби в Дніпропетровській області № 602/0/212-19/507 від 12.11.2019 «Про посилення контролю за якістю та організацією харчування дітей у навчальних закладах області».
Пункт 4 «…….. з метою недопущення випадків харчових отруєнь у навчальних закладах області посилити контроль за:
п.4.5. роботою працівників харчоблоків у т.ч. наявності документів про спеціальну освіту та медичних книжок за ф.1- ОМК».
Ці документи вимагають від працівників шкільних їдалень обов’язкового проходження медичного огляду відповідно до чинного законодавства та наявності особистих медичних книжок встановленого зразка.
1. Спільника наказ МОЗ і МОН України № 242/329від 01.06.2005 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», в якому пунктом 24 визначено, що «працівники, пов’язані з організацією харчування дітей, повинні проходити обов’язкові медичні огляди відповідно до чинного законодавства».
2. Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу, затверджені Постановою Головного державного санітарного лікаря України 14.08.2001 № 63, погоджено МОН України 05.06.2001 № 1/12-1459.
Розділ 11. Організація медичного обслуговування, п.11.4 «Всі працівники шкіл, в тому числі працівники харчоблоку, повинні проходити обов’язкові медичні огляди у відповідності з діючим законодавством та мати особисті медичні книжки єдиного зразка»
3. Наказ Мінекономіки № 2208-20 від 30.10.2020 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти»
Пункт 35: «Рекомендовано передбачити в тендерній документації подання копій документів про освіту відповідних працівників, документального підтвердження проходження такими працівниками навчання з питань гігієни та розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) та копії чинних медичних книжок з відмітками про проходження ними обов’язкового профілактичного медичного огляду».
4. Спільний наказ Департаменту освіти і науки ДОДА та Головного управління держпродспоживслужби в Дніпропетровській області № 602/0/212-19/507 від 12.11.2019 «Про посилення контролю за якістю та організацією харчування дітей у навчальних закладах області».
Пункт 4 «…….. з метою недопущення випадків харчових отруєнь у навчальних закладах області посилити контроль за:
п.4.5. роботою працівників харчоблоків у т.ч. наявності документів про спеціальну освіту та медичних книжок за ф.1- ОМК».
Ці документи вимагають від працівників шкільних їдалень обов’язкового проходження медичного огляду відповідно до чинного законодавства та наявності особистих медичних книжок встановленого зразка.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ "ГАРНА СТРАВА" #39422516 |
Переможець |
403 645,68
UAH
|
18 грудня 2020 14:42
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
31 січня 2022 13:22
|
Електронний підпис | зміни до договору |
17 вересня 2021 10:31
|
Додаткова угода №4.pdf | зміни до договору |
17 вересня 2021 10:29
|
Електронний підпис | укладений |
06 вересня 2021 15:08
|
допка 5 зш гарна страва.pdf | зміни до договору |
06 вересня 2021 15:07
|
Електронний підпис | укладений |
17 січня 2021 21:46
|
доп 2 зш5.pdf | зміни до договору |
17 січня 2021 21:45
|
Електронний підпис | укладений |
17 січня 2021 21:44
|
доп 1 зш5.pdf | зміни до договору |
17 січня 2021 21:44
|
Електронний підпис | укладений |
06 січня 2021 23:52
|
5 ЗШ 81.pdf | укладений |
06 січня 2021 23:52
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 15 січня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 17 січня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна реквізитів |
Номер договору про закупівлю: | 81 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 15 січня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 17 січня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна статті |
Номер договору про закупівлю: | 81 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 02 вересня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 06 вересня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміни назви організації |
Номер договору про закупівлю: | 81 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 17 вересня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 17 вересня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Оновлене меню |
Номер договору про закупівлю: | 81 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |