Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Молоко
Очікувана вартість
50 000,00 UAH
UA-2020-10-17-000225-a ● 8e9e9b9b6ecb4a2490ce6ca3b3aa1353
Спрощена закупівля
Спрощена
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Вінницька регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів |
Код ЄДРПОУ: | 00692009 |
Вебсайт: | http://vinoblvetmed.vn.ua |
Місцезнаходження: | 21036, Україна , Вінницька обл., Вінниця, Максимовича,19 |
Контактна особа: |
Гуцол Сергій Володимирович +380984650623 vinoblvetmed@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка здійснює діяльність в одній або декількох окремих сферах господарювання |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 17 жовтня 2020 15:35 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 23 жовтня 2020 15:40 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 30 жовтня 2020 15:40 |
Очікувана вартість: | 50 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 300,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,60% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15510000-6: Молоко та вершки
Молоко коров'яче (охолоджене)
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2500 літр
Молоко коров'яче (охолоджене)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
21036, Україна, м.Вінниця, вул.Максимовича, 19
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
11 листопада 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15510000-6 — Молоко та вершки
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Молоко коров'яче (охолоджене)(кошти державного бюджету) | Пiсляоплата | 5 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
19 жовтня 2020 15:27 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
17 жовтня 2020 15:35 |
Додаток 2 (лист погодження).docx | |
17 жовтня 2020 15:35 |
Додаток 1 (Вимоги до молока).docx | |
17 жовтня 2020 15:35 |
Вимоги до постачальників (молоко) 1.docx | |
17 жовтня 2020 15:35 |
ДОГОВІР ПОСТАВКИ.doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Технічні вимоги щодо предмету закупівлі
Дата подання: 21 жовтня 2020 14:58
Дата відповіді: 21 жовтня 2020 16:17
Шановний замовник, яким повинно бути молоко:
1) пастеризоване чи пряжене чи ультрапастеризоване чи стерилізоване?
2) жирність від 3,5 %?
Відповідь: Молоко коров'яче (охолоджене).
Жирність 3,5% і більше.
За органолептичними показниками молоко питне повинно відповідати вимогам, за-значеним у таблиці 1.
Таблиця 1 — Органолептичні показники молока питного
Показник Характеристика
Зовнішній вигляд та
консистенція Однорідна рідина без осаду, пластівців білка та грудочок жиру
Смак і запах Чисті, без сторонніх, не притаманних свіжому молоку присмаків та запахів. Для пастеризованого та ультрапастеризованого молока — з легким при¬смаком пастеризації, для пряженого і стерилізованого молока — вираже¬ний присмак пастеризації
Колір Білий, рівномірний за всією масою; для пряженого молока — від світло-кремо¬вого до темно-кремового відтінку, для стерилізованого молока — з легким кремовим відтінком; для пряженого молока може бути злегка буруватий відтінок
молоко питне повинно відповідати вимогам,
Таблиця 2 — Фізико-хімічні показники молока питного
Показник Норма
Масова частка жиру, % ≥3,5
Масова частка білка, %, не менше ніж:
— з масовою часткою жиру від 3,2 % до 4,55 %
2,90 - 3,00
Титрована кислотність, °Т, не більше ніж:
— пастеризованого, пряженого 19
— ультрапастеризованого, стерилізованого
Густина, кг/쬬¬¬¬¬3, не менше ніж:
— з масовою часткою жиру від 3,2 % до 4,55 %
≥1027
Група чистоти, не нижче ніж 1
Фосфатаза для пастеризованого молока Відсутня
За фізико-хімічними показниками наведеним у таблиці 2.
Пероксидаза для пряженого, ультрапастеризованого, стерилізованого Відсутня
Температура під час випуску з підприємства, °С:
— пастеризованого, пряженого
— ультрапастеризованого, стерилізованого 4±2
Від 1 до 25
Вміст токсичних елементів і мікотоксинів у молоці питному не повинен перевищува¬ти гранично допустимі рівні, передбачені СанПиН 42-123-4089 та МБТ и СН № 5061.
Вміст антибіотиків та гормональних препаратів у молоці питному не повинен переви-щувати норм, передбачених МБТ и СН № 5061.
У молоці питному не повинно бути інгібуючих речовин.
Жирність 3,5% і більше.
За органолептичними показниками молоко питне повинно відповідати вимогам, за-значеним у таблиці 1.
Таблиця 1 — Органолептичні показники молока питного
Показник Характеристика
Зовнішній вигляд та
консистенція Однорідна рідина без осаду, пластівців білка та грудочок жиру
Смак і запах Чисті, без сторонніх, не притаманних свіжому молоку присмаків та запахів. Для пастеризованого та ультрапастеризованого молока — з легким при¬смаком пастеризації, для пряженого і стерилізованого молока — вираже¬ний присмак пастеризації
Колір Білий, рівномірний за всією масою; для пряженого молока — від світло-кремо¬вого до темно-кремового відтінку, для стерилізованого молока — з легким кремовим відтінком; для пряженого молока може бути злегка буруватий відтінок
молоко питне повинно відповідати вимогам,
Таблиця 2 — Фізико-хімічні показники молока питного
Показник Норма
Масова частка жиру, % ≥3,5
Масова частка білка, %, не менше ніж:
— з масовою часткою жиру від 3,2 % до 4,55 %
2,90 - 3,00
Титрована кислотність, °Т, не більше ніж:
— пастеризованого, пряженого 19
— ультрапастеризованого, стерилізованого
Густина, кг/쬬¬¬¬¬3, не менше ніж:
— з масовою часткою жиру від 3,2 % до 4,55 %
≥1027
Група чистоти, не нижче ніж 1
Фосфатаза для пастеризованого молока Відсутня
За фізико-хімічними показниками наведеним у таблиці 2.
Пероксидаза для пряженого, ультрапастеризованого, стерилізованого Відсутня
Температура під час випуску з підприємства, °С:
— пастеризованого, пряженого
— ультрапастеризованого, стерилізованого 4±2
Від 1 до 25
Вміст токсичних елементів і мікотоксинів у молоці питному не повинен перевищува¬ти гранично допустимі рівні, передбачені СанПиН 42-123-4089 та МБТ и СН № 5061.
Вміст антибіотиків та гормональних препаратів у молоці питному не повинен переви-щувати норм, передбачених МБТ и СН № 5061.
У молоці питному не повинно бути інгібуючих речовин.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ПП "Агрофірма Батьківщина" #03734027 |
Переможець |
50 000,00
UAH з ПДВ
|
30 жовтня 2020 16:53
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
29 грудня 2020 18:20
|
Додаткова угода 1 від 28.12.2020р.(молоко).pdf | зміни до договору |
29 грудня 2020 16:03
|
Електронний підпис | укладений |
29 грудня 2020 16:01
|
Договір 32 | укладений |
13 листопада 2020 17:27
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 28 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 29 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 32 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 28 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 29 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 32 |
Договір: | не вказано |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |