Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М'ясо (філе куряче охолоджене 1-ї категорії, стегно куряче охолоджене 1-ї категорії, печінка куряча охолоджена 1-ї категорії)
Очікувана вартість
16 640,10 UAH
UA-2020-09-13-000049-a 4f0a5638ccb346b992c96cc414ef9ab5
Спрощена закупівля    Спрощена    Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Барабаш Наталія

0978347503 natalija.omelchenko@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Державний професійно-технічний навчальний заклад "Криворізький навчально-виробничий центр"
Код ЄДРПОУ: 02549581
Місцезнаходження: 50106, Україна , Дніпропетровська обл., КРИВИЙ РІГ, вулиця Фабрична, буд. 5
Контактна особа: Барабаш Наталія
0978347503
natalija.omelchenko@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 13 вересня 2020 14:04
Звернення за роз’ясненнями: до 18 вересня 2020 14:15
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 23 вересня 2020 13:45
Очікувана вартість: 16 640,10 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 166,40 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 1,00%

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
250 кілограми
М'ясо (філе куряче охолоджене 1-ї категорії, стегно куряче охолоджене 1-ї категорії, печінка куряча охолоджена 1-ї категорії)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 20 Банківські 100

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
13 вересня 2020 14:07
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
13 вересня 2020 14:04
Оголошення м'ясо.doc
13 вересня 2020 14:04
Проект договору м'ясо.docx

Інформація про відміну

Торги відмінено
Причина відміни
відсутність пропозицій