Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М’ясо (М’ясо яловичини (м’якоть в/гатунку охолоджена), м’ясо яловичини (м’якоть 1 гатунку охолоджена) (кошти державного бюджету).
Meat (Beef (flesh “Extra Class” chilled), beef (flesh “Class I” chilled) (state budget funds).
Meat (Beef (flesh “Extra Class” chilled), beef (flesh “Class I” chilled) (state budget funds).
Очікувана вартість
1 362 450,00 UAH
UA-2020-08-05-003522-a ● 0f1ffa9639714717a3942c10b2690c5f
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
Торги відмінено
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Tender notice
Інформація про замовників
Purchasing Body
Найменування: | ЛЬОТНА АКАДЕМІЯ НАЦІОНАЛЬНОГО АВІАЦІЙННОГО УНІВЕРСИТЕТУ |
Код ЄДРПОУ: | 37939527 |
Вебсайт: | http://www.glau.kr.ua/ |
Місцезнаходження: | 25005, Україна , Кіровоградська область обл., м.Кропивницький, вул. Добровольського 1 |
Контактна особа: |
Віктор Кухаренко +380503411814 kla-nau@ukr.net |
Додаткові контактні особи: |
Пилипець Анатолій Вікторович +380663996823 pilipets-av@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Official name: | LOTNA AKADEMIYa NATsIONALNOGO AVIATsIYNNOGO UNIVERSYTETU |
National ID: | 37939527 |
Contact point: |
Kukharenko Victor Ivanovich +380503411814 kla-nau@ukr.net |
Additional contacts: |
Пилипець Анатолій Вікторович +380663996823 pilipets-av@ukr.net |
Інформація про процедуру
Milestones
Дата оприлюднення: | 05 серпня 2020 12:27 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 28 серпня 2020 10:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 03 вересня 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 07 вересня 2020 10:00 |
Початок аукціону: | 13 жовтня 2020 11:36 |
Очікувана вартість: | 1 362 450,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 13 624,50 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 13625 UAH |
Publication date: | 05 серпня 2020 12:27 |
Enquiries until: | 28 серпня 2020 10:00 |
Complaints submission until: | до 03 вересня 2020 00:00 |
Time limit for receipt of tenders: | 07 вересня 2020 10:00 |
Information
Estimated total value: | 1 362 450 UAH including VAT |
Minimal lowering step: | 13 625 UAH |
Minimal lowering step, %: | 1,00 % |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Scope of the procurement
М’ясо (М’ясо яловичини (м’якоть в/гатунку охолоджена), м’ясо яловичини (м’якоть 1 гатунку охолоджена) (кошти державного бюджету).
Meat (Beef (flesh “Extra Class” chilled), beef (flesh “Class I” chilled) (state budget funds).
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
5000 кілограми
М’ясо яловичини (м’якоть в/гатунку охолоджена)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
25005, Україна, Кіровоградська область, Кропивницький, вул. Добровольського, буд. 8а (їдальня ЛА НАУ)
ДК 021:2015: 15111100-0 — Яловичина
Beef (flesh “Extra Class” chilled)
CPV: 15111100-0
Період постачання:
по 31 грудня 2020
5000 кілограми
м’ясо яловичини (м’якоть першого гатунку охолоджена)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
25005, Україна, Кіровоградська область, Кропивницький, вул. Добровольського, буд 8а (їдальня ЛАНАУ).
ДК 021:2015: 15111100-0 — Яловичина
beef (flesh “Class I” chilled)
CPV: 15111100-0
Період постачання:
по 31 грудня 2020
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Розрахунки проводяться шляхом: оплати замовником після поставки товару. Тип оплати – післяплата. Строк для розрахунків - протягом 45 банківських днів у разі наявності та в межах відповідних бюджетних асигнувань. Розмір оплати – 100%. | Пiсляоплата | 45 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
05 серпня 2020 12:28 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
05 серпня 2020 12:28 |
ADVERTISEMENT 1.doc | |
05 серпня 2020 12:28 |
ТД.doc | |
05 серпня 2020 12:28 |
Додаток_3.doc | |
05 серпня 2020 12:28 |
Додаток_4.doc | |
05 серпня 2020 12:27 |
Додаток_2.doc | |
05 серпня 2020 12:27 |
Додаток_5.doc | |
05 серпня 2020 12:27 |
Додаток_1.doc | |
05 серпня 2020 12:27 |
Оголошення.doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Вимоги до якості яловичини
Дата подання: 10 серпня 2020 13:08
Дата відповіді: 13 серпня 2020 11:00
Добрий день. Видповідно до ДСТУ 4589:2006 "Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови" яловичина не ділиться на гатунки. Згідно з класіфікацією ДСТУ 4589:2006 яловичина є:
Залежно від технології виробництва, виду та призначеності використання випускають такі напівфабрикати:
великокускові — м’якушеві;
дрібнокускові — м’якушеві та м’ясокісткові.
Великокускові та дрібнокускові напівфабрикати випускають таких назв:
а) Великокускові: м’якушеві:
Безкістковий;
б) Дрібнокускові: м’якушеві:
Асорті;
Смаженина особлива; м’ясокісткові:
Яловичина для тушкування;
Грудинка для харчо.
Прошу уточнити, яке саме м'ясо яловичини Ви бажаєте отримати згідно ДСТУ 4589:2006.
Дякую.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Згідно з класифікацією ДСТУ 4589:2006 нам потрібно а)Великокускові м'якушеві (безкісткові),б)Дрібнокускові:м'якушеві (асорті).
Інформація про відміну
Виконано
Дата оприлюднення: | 03 вересня 2020 12:58 |
Кінець періоду оскарження: | 14 вересня 2020 00:00 |
Дата відміни: | 14 вересня 2020 00:01 |
Причина відміни: | відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів, робіт і послуг |
Коментар щодо відміни: | В зв'язку з технічною помилкою у визначенні необхідної кількості продуктів харчування на 2020 рік. |
Документи:
03 вересня 2020 12:58
|
Електронний підпис |
03 вересня 2020 12:57
|
Протокол яловичина.PDF |