Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
м'ясо яловичини лопаткова частина, стегнова частина свіже чи охолоджене без кістки вищого гатунку в упаковці
Очікувана вартість
260 000,00 UAH
UA-2020-08-05-003389-a ● 9921b580f007464b892de52d898a4c7e
Відкриті торги
Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя |
Код ЄДРПОУ: | 02125668 |
Місцезнаходження: | 16600, Україна , Чернігівська обл., Ніжин, вул. Графська, 2 |
Контактна особа: |
Валуйська Олена Петрівна +380463171965 olena@ndu.edu.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 05 серпня 2020 12:17 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 11 серпня 2020 11:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 17 серпня 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 21 серпня 2020 11:00 |
Очікувана вартість: | 260 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 2 600,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2500 кг
м'ясо яловичини лопаткова частина, стегнова частина свіже чи охолоджене без кістки вищого гатунку в упаковці
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
16600, Україна, Чернігівська область, м. Ніжин, вул. Графська, 2
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | м'ясо яловичини лопаткова частина, стегнова частина свіже чи охолоджене без кістки вищого гатунку в упаковці | Пiсляоплата | 7 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
10 серпня 2020 10:29 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 5 до документації 2020.docx | |
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 7 до документації 2020.docx | |
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 6 до документації 2020.docx | |
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 4 до документації 2020.docx | |
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 3 до документації 2020.docx | |
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 2 до документації 2020.docx | |
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 1 до документації 2020.docx | |
05 серпня 2020 12:17 |
Тендерна документація яловичина 2020.docx |
10 серпня 2020 10:29 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 5 до документації 2020.docx
|
|||
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 7 до документації 2020.docx
|
|||
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 6 до документації 2020.docx
|
|||
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 4 до документації 2020.docx
|
|||
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 3 до документації 2020.docx
|
|||
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 2 до документації 2020.docx
|
|||
05 серпня 2020 12:17 |
Додаток 1 до документації 2020.docx
|
|||
05 серпня 2020 12:17 |
Тендерна документація яловичина 2020.docx
|
Інформація про відміну
Дата відміни
21 серпня 2020 11:00
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій