Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
15110000-2 М’ясо.
Очікувана вартість
342 000,00 UAH
UA-2020-06-03-002384-c ● 7320377038d544d8a267ac3eaaf9ac10
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державна установа «Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім.В.П.Філатова Національної Академії Медичних Наук України." |
Код ЄДРПОУ: | 02012094 |
Місцезнаходження: | 65061, Україна , Одеська обл., Одеса, Французький бульвар 49/51 |
Контактна особа: |
Вовченко Світлана Михайлівна 0977991662 svet_lana17@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 03 червня 2020 12:56 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 09 червня 2020 09:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 15 червня 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 19 червня 2020 09:00 |
Початок аукціону: | 22 червня 2020 15:17 |
Очікувана вартість: | 342 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 710,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1500 кілограми
Яловичина без кості (1 кат.) охолоджене
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
65061, Україна, Одеська область, Одеса, Французький бульвар, 49/51.
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
2200 кілограми
Четвертина задня курчати бройлера охолоджене.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
65061, Україна, Одеська область, Одеса, Французький бульвар, 49/51.
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | У випадку затримки оплати замовлення Замовником як бюджетної державної установи (відсутність коштів на розрахунковому рахунку) Замовник зобов’язується провести оплату поставлених Постачальником товарів на протязі 7 банківських днів з дня отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. Кінцевий термін розрахунків – не пізніше 40 днів з дня поставки. | Пiсляоплата | 40 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
09 червня 2020 11:35 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
09 червня 2020 11:33 |
тд нова.docx | |
09 червня 2020 11:33 |
зміни.docx |
09 червня 2020 11:35 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
||||||
09 червня 2020 11:33 |
тд нова.docx
|
||||||
09 червня 2020 11:33 |
зміни.docx
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Щодо товарознавчого маркування м’яса
Дата подання: 05 червня 2020 14:44
Дата відповіді: 09 червня 2020 11:41
Доброго дня шановний Замовнику!
03 червня 2020 на веб-порталі Уповноваженого органу було оприлюднено ОГОЛОШЕННЯ про проведення Вами відкритих торгів UA-2020-06-03-002384-c за закупівлею ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо (Яловичина без кості (1 кат.) охолоджене, Четвертина задня курчати бройлера охолоджене).
Згідно із Додатком № 2 до Тендерної документації Вами встановлені технічні вимоги до товару ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо, а саме: яловичина без кості (1 кат.) охолоджене. Повинна відповідати ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Яловичина без кості (1 кат.) охолоджене , вітчизняного виробника, вагова… та повинно бути з клеймом ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю.
Інструкцією з товарознавчої оцінки та маркування м'яса, затвердженої Наказом МІНІСТЕРСТВА АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ від 01.11.2011 за N 587 встановлено, що товарознавчої оцінки та маркуванню м’яса підлягає м'ясо в тушах, півтушах або четвертинах усіх видів забійних тварин, а також тушок птиці, кролів і нутрій. Відповідно до п. 1.5. вказаної Інструкції, товарознавчу оцінку та маркування м'яса (клейм/штампів) проводять лише за наявності позначки придатності, яка підтверджує проведення державної ветеринарно-санітарної експертизи та проставлена відповідно до наказу Державного комітету ветеринарної медицини України від 02.02.2010 N 46 "Про затвердження Інструкції із застосування позначки придатності та ветеринарних штампів і внесення змін до Інструкції по клеймуванню м'яса", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 07.04.2010 за N 278/17573 (із змінами).
Згідно з п. 1.4. Інструкції із застосування позначки придатності та ветеринарних штампів, затвердженої Наказом Державного комітету ветеринарної медицини України від 02.02.2010 за N 46, обов'язковому клеймуванню позначкою придатності підлягають м'ясо (туші, напівтуші, четвертини) та субпродукти (внутрішні органи, голови, ноги тощо) всіх видів сільськогосподарських, домашніх та диких тварин, у тому числі тушки птиці, за умови здійснення державного ветеринарно-санітарного контролю до забою, під час забою, після забою тварин та визнання придатними для споживання людиною після проведення державної ветеринарно-санітарної експертизи.
Також, пунктом 3.3. даної Інструкції передбачено, що на м'ясо всіх видів тварин позначка придатності або ветеринарний штамп наноситься на добре обезводнену зовнішню поверхню туші в такому порядку:
1.на м'ясні туші і напівтуші - по одному відбитку в області кожної лопатки та стегна;
2.на кожну четвертину м'ясної туші, шматки шпика - по одному відбитку позначки придатності;
3.на голову, серце, легені, печінку, нирки, язик, ноги і путові суглоби яловичі та ноги свинячі - по одному відбитку позначки придатності (обов'язково для державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках);
4.на тушки кролів і нутрій наносять один відбиток позначки придатності в області лопатки;
5.на туші і напівтуші безкілевої птиці (страуси) - по одному в області кожного стегна;
6.в державних лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках на тушки птиці та дичини ставлять один відбиток позначки придатності в області грудки;
7.на птахопереробних підприємствах, птахокомбінатах і птахофабриках ставлять електроклеймо на зовнішню поверхню гомілки;
8.на тушки птиці, що підлягає промисловій переробці, ставлять електроклеймо "П" в області спини;
9.до тушки молочних поросят до задньої ніжки шпагатом прив'язують фанерну бирку з відбитком позначки придатності;
10.а м'ясо кнура, крім позначки придатності, ставиться штамп "Кнур-ПП" на лопатковій частині.
Отже, виходячи із аналізу вищенаведених нормативних актів, діюче законодавство не передбачає вимогу щодо нанесення на м'ясо яловичини без кості 1 категорії (кускове), що є предметом даної закупівлі, позначки придатності (клейма) або ветеринарного штампу.
Таким чином, Тендерна документація підлягає приведенню у відповідність до вимог діючого законодавства України шляхом внесення до неї відповідних змін.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: 1 Яловичина без кості (1 кат.) охолоджене Кг. 1500
2 Четвертина задня курчати бройлера охолоджене. Кг. 2200
1.Яловичина без кості (1 кат.) охолоджене
Відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Яловичина без кості (1 кат.) охолоджене , вітчизняного виробника, вагова. М'ясо повинно бути свіже чи охолоджене, без стороннього запаху. Смак і запах характерний для доброякісного м’яса . Без згустків крові, забруднень, при натисканні швидко приймає первинну форму, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Без ГМО, без шкіри, поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Колір від – світло – червоного до червоного. Консистенція – ніжна, м’яка. Повинно бути клеймо ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. Термін придатності повинен складати на момент поставки не менше 80% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватись документами (накладними, документами, які засвідчують якість та безпеку).
2. Четвертина задня курчати бройлера охолоджене. по своїй якості повинна відповідати вимогам ДСТУ , ТУУ або ГОСТУ, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а також маркування товару згідно з чинним законодавством України, надати гарантійний лист від імені Учасника;
3.Доставка та розвантаження продуктів, що є предметом закупівлі здійснюється транспортом постачальника за рахунок постачальника, надати гарантійний лист від імені Учасника;
4. Водій (експедитор) повинен мати медичну книжку з відміткою про дату проведення медичного огляду,( при постачанні товару).
5. За для отримання гарантій на своєчасне постачання товару у кількості, якості та строками придатності, учасник надає гарантій лист , яким підтверджується можливість поставки товару, який є предметом закупівлі цих торгів, у необхідній кількості та в терміни.
6. Термін зберігання продуктів, що є предметом закупівлі , на момент поставки повинен бути не менше 80 % від загального терміну зберігання, надати гарантійний лист від імені Учасника,
- якість предмету закупівлі повинна відповідати діючим на території України державним стандартам (ДСТУ, ГОСТ, ТУ). Товар при поставці повинен супроводжуватись документами, що підтверджують якість та безпеку, а саме: декларації виробника, або іншим документальним підтвердженням якості та безпеки товару (у передбачених законодавством випадках);
- маркування, клеймування та транспортування товару повинні відповідати встановленим вимогам. При поставці повинні дотримуватись санітарно-технічні вимоги;
-при поставці Товару Постачальник повинен надати належно завірені копії санітарних документів на транспорт;
- працівники, які будуть залучені до поставки товару, повинні мати особисті медичні книжки з результатами медичного обстеження;
- термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального строку зберігання відповідного товару, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару або на етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення.
2 Четвертина задня курчати бройлера охолоджене. Кг. 2200
1.Яловичина без кості (1 кат.) охолоджене
Відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Яловичина без кості (1 кат.) охолоджене , вітчизняного виробника, вагова. М'ясо повинно бути свіже чи охолоджене, без стороннього запаху. Смак і запах характерний для доброякісного м’яса . Без згустків крові, забруднень, при натисканні швидко приймає первинну форму, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Без ГМО, без шкіри, поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Колір від – світло – червоного до червоного. Консистенція – ніжна, м’яка. Повинно бути клеймо ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. Термін придатності повинен складати на момент поставки не менше 80% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватись документами (накладними, документами, які засвідчують якість та безпеку).
2. Четвертина задня курчати бройлера охолоджене. по своїй якості повинна відповідати вимогам ДСТУ , ТУУ або ГОСТУ, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а також маркування товару згідно з чинним законодавством України, надати гарантійний лист від імені Учасника;
3.Доставка та розвантаження продуктів, що є предметом закупівлі здійснюється транспортом постачальника за рахунок постачальника, надати гарантійний лист від імені Учасника;
4. Водій (експедитор) повинен мати медичну книжку з відміткою про дату проведення медичного огляду,( при постачанні товару).
5. За для отримання гарантій на своєчасне постачання товару у кількості, якості та строками придатності, учасник надає гарантій лист , яким підтверджується можливість поставки товару, який є предметом закупівлі цих торгів, у необхідній кількості та в терміни.
6. Термін зберігання продуктів, що є предметом закупівлі , на момент поставки повинен бути не менше 80 % від загального терміну зберігання, надати гарантійний лист від імені Учасника,
- якість предмету закупівлі повинна відповідати діючим на території України державним стандартам (ДСТУ, ГОСТ, ТУ). Товар при поставці повинен супроводжуватись документами, що підтверджують якість та безпеку, а саме: декларації виробника, або іншим документальним підтвердженням якості та безпеки товару (у передбачених законодавством випадках);
- маркування, клеймування та транспортування товару повинні відповідати встановленим вимогам. При поставці повинні дотримуватись санітарно-технічні вимоги;
-при поставці Товару Постачальник повинен надати належно завірені копії санітарних документів на транспорт;
- працівники, які будуть залучені до поставки товару, повинні мати особисті медичні книжки з результатами медичного обстеження;
- термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального строку зберігання відповідного товару, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару або на етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Борисов Юрій Ігорович #2120108570 |
Переможець |
275 145,00
UAH з ПДВ
|
23 червня 2020 15:59
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
05 квітня 2021 14:34
|
Електронний підпис | зміни до договору |
15 січня 2021 15:25
|
доп. №4.PDF | зміни до договору |
15 січня 2021 15:22
|
Електронний підпис | зміни до договору |
29 грудня 2020 13:12
|
доп.№3.jpg | зміни до договору |
29 грудня 2020 13:08
|
Електронний підпис | зміни до договору |
29 грудня 2020 13:03
|
доп.№2.jpg | зміни до договору |
29 грудня 2020 13:01
|
Електронний підпис | зміни до договору |
30 жовтня 2020 11:38
|
доп.№1.PDF | зміни до договору |
30 жовтня 2020 11:34
|
Електронний підпис | укладений |
06 липня 2020 09:42
|
дог-р№83.PDF | укладений |
06 липня 2020 09:37
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 30 жовтня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 30 жовтня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | п. 2 частина 5 ,ст.41 Закону "Про публічні закупівлі". |
Номер договору про закупівлю: | 83 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 29 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 29 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | п. 1 частина 5 ,ст.41 Закону "Про публічні закупівлі". |
Номер договору про закупівлю: | 83 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 29 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 29 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Продовження строку дії договору на наступний рік , частина 6 ,ст.41 Закону "Про публічні закупівлі". |
Номер договору про закупівлю: | 83 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 15 січня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 15 січня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Продовження строку дії договору на наступний рік |
Номер договору про закупівлю: | 83 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |